http://alb.proz.com/

A ju duhet të punësoni përkthyes të pavarur ose agjensi përkthimesh?

ProZ.com ofron listën më të madhe të shërbimeve profesioniste për përkthimet - përfshirë këtu mbi 300,000 përkthyes profesionistë e agjensi përkthimi, pa tarifa ose pagesa për klientët. Mund të lidheni direkt me përkthyesit e pavarur që punojnë në spanjisht, gjermanisht, italisht, kinesçe, arabisht, japonisht dhe gjuhë të tjera, të cilët specializohen në fushat teknike, ligjore, mjekësore etj. Shumë përkthyes profesionistë dhe agjensi përkthimesh ofrojnë preventivë falas dhe shpallin tarifat e tyre në këtë faqe.
tek
(gjithashtu: përkthyes të pavarur në gjuhë të tjera)

Kërkoni punë ose projekte përkthimi?

ProZ.com mban vendin e parë ndër rrjetet e industrisë së përkthimit, edhe pse është burimi kryesor i punëve dhe projekteve të përkthimit për përkthyesit e pavarur. Nëse ju jeni përkthyes profesionist ose nëse drejtoni agjensi përkthimesh, keni mundësi të regjistroheni dhe krijoni profil pa pagesë. Konsideroni anëtarësimin me pagesë për të përfituar sa më shumë nga lidhjet me përkthyesit e tjerë profesionistë e të pavarur, si edhe për të gjetur projekte përkthimi.Përshkrim i shkurtër i ProZ.com

Pyetjet e përkthimeve më të fundme të shpallura në KudoZ:

anglisht në gjermanisht
Kompjuter: Progra...
ink to text (përgjigje: 0)
aykon
Mbretëria e Bashkuar
3 minutes ago
anglisht
Biznes/Tregti (e ...
support the difference (përgjigje: 0)
Ana Juliá
Ana Juliá
Spanjë
4 minutes ago
anglisht në ukrainisht
Biznes/Tregti (e ...
continuing representation (përgjigje: 0)
Yuri Larin
Yuri Larin
Ukrainë
5 minutes ago
anglisht në rusisht
Elektronikë / Inx...
VARIABLE SPEED DRIVE (përgjigje: 0)
Igor Antipin
Igor Antipin
Federata Ruse
6 minutes ago
gjermanisht në anglisht
Ligj (e përgjiths...
EA-Kontierung (përgjigje: 0) 6 minutes ago
3,542,662 pyetjet e përkthimeve të shpallura

Puna e përkthimit e fundit:

Turkish to Polish
Zlecę tłumacznie jednej strony dokumentu z tureckiego na polski  7 minutes ago
English to Montenegrin
Montenegrin translator needed  12 minutes ago
English to Divehi
Divehi Translator needed  15 minutes ago
German to Turkish
Deutsch - Türkisch, ca. 550 Wörter, Wirtschaft/Handel (allgemein)  17 minutes ago
English to Mongolian
Short Contract Translation 1000 words 17 minutes ago
635,433 punë përkthimi të shpallura.

Ngjarjet e ardhshme në ProZ.com (virtuale dhe në realitet)

Takimi: Cardiff, Mbretëria e Bashkuar14 regjistrimeJul 1
Takimi: Faro, Portugali21 regjistrimeJul 1
Takimi: Prilep, Maqedoni7 regjistrimeJul 3
Takimi: Hallandale, Shtetet e Bashkuara të Amerikës11 regjistrimeJul 8
Takimi: Anchorage, Shtetet e Bashkuara të Amerikës1 regjistrimeJul 12