Lista globale ProZ.com e shërbimeve të përkthimit
 The translation workplace
Ideas

përkthyes Arabic to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Arabic në English » General fields

përkthyes Arabic në English Tech/Engineering (1268)
përkthyes Arabic në English Art/Literary (23199)
përkthyes Arabic në English Medical (107)
përkthyes Arabic në English Law/Patents (32)
përkthyes Arabic në English Science (9565)
përkthyes Arabic në English Bus/Financial (29992)
përkthyes Arabic në English Marketing (23795)
përkthyes Arabic në English Other (1820)
përkthyes Arabic në English Social Sciences (4536)

përkthyes ose interpretë Arabic në English » Specific fields

përkthyes Arabic në English me shkrim: Kontabilitet (1446)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike
përkthyes Arabic në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë
përkthyes Arabic në English me shkrim: Bujqësi
përkthyes Arabic në English me shkrim: Blegtori / Zootekni (282)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Antropologji
përkthyes Arabic në English me shkrim: Arkeologji (378)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Arkitekturë (530)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (1256)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (313)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Financë (e përgjithshme) (2666)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (409)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (1200)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (720)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Botanikë (331)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (1145)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (404)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (1929)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike
përkthyes Arabic në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi
përkthyes Arabic në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama
përkthyes Arabic në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (850)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Telekom(unikacioni)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash
përkthyes Arabic në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes Arabic në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (1045)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë (851)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (696)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji (456)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Media / Multimedia
përkthyes Arabic në English me shkrim: Ekonomi (1791)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Pedagogji / Arsim (2646)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (796)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë (628)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (1112)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale
përkthyes Arabic në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (628)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare
përkthyes Arabic në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji (773)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Praktikë ezoterike (82)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Qendër peshkimi (106)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Folklor (367)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet
përkthyes Arabic në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore
përkthyes Arabic në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake (494)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino
përkthyes Arabic në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali
përkthyes Arabic në English me shkrim: Gjenealogji (101)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (2289)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Gjenetikë (222)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Gjeografi
përkthyes Arabic në English me shkrim: Gjeologji (240)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Qeveri / Politikë
përkthyes Arabic në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (352)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor
përkthyes Arabic në English me shkrim: Histori (1637)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi (2731)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit
përkthyes Arabic në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (659)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Sigurim (672)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (1182)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Internet, Tregti në internet (1125)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë (574)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp (95)
përkthyes Arabic në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Gazetari (2067)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Pasuri të patundshme (741)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (958)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (791)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Gjuhësi (1705)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (1049)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Menaxhim (1466)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Prodhim industrial (384)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë (308)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Marketing / Studim tregu (1465)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Arabic në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (1863)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (398)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente (443)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (781)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Meteorologji
përkthyes Arabic në English me shkrim: Metrologji (45)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (975)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Muzikë
përkthyes Arabic në English me shkrim: Emra (personal, kompani) (523)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Të ushqyerit (566)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (823)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Të tjera
përkthyes Arabic në English me shkrim: Letër / Prodhim letre (109)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Patentat (281)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Filozofi (543)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Fizikë
përkthyes Arabic në English me shkrim: Printime dhe Botime (564)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Psikologji (676)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Fe
përkthyes Arabic në English me shkrim: Shitje me pakicë
përkthyes Arabic në English me shkrim: Siguri
përkthyes Arabic në English me shkrim: SAP
përkthyes Arabic në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (1147)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Zhargon (308)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj.
përkthyes Arabic në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes Arabic në English me shkrim: Topografi (374)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (60)
përkthyes Arabic në English me shkrim: Zoologji (256)

Arabic në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Muhammad Said
  Medically & Pharmaceutically oriented
English, Arabic, Forex, proofreading, finance, economics, tourism, travel, stocks, securities, media, journalism, politics, translation, marketing, flyers, bibliographies, trade, electronics, welding, mechanical, localization, Military, Multimedia, Insurance, Music, Biology, Architecture, Marketing, Psychology, Agriculture, Energy, International Development, Business (general), Sociology, Biochemistry, Machinery & Tools, Tax Law, Patents, Trademarks & Copyrights, Sports, Government, Travel & Tourism, Telecommunications, Banking & Financial Law, Corporate Law, Accounting & Auditing, Art, Mining & Minerals, Gastronomy, Shipping & Maritime, Ecology & Environment, Film & Television, Real Estate, History, European Union, Food & Dairy Technology, translation, Sports, Government, Travel & Tourism, Telecommunications, English, proofreading, editing, subtitling, IT/office/home, electronics, computer paper, telecommunications, mobile phone localization software instructions, fashion, health care ... English/Arabic
Egjipt
695 points
Arabic në English
Identity Verified   Lucinda Wills
  Quality - Reliability - Expertise
Arabic, English, native, fluent, experience, development, health, education, law, legal, commercial, medical, government, general, editing, review, proofreading, translation, international, marketing, audit ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
183 points
Arabic në English
  Anis Farhat
  Never Lost In Translation
Arabic to English, English to Arabic, Translation, Proofreading, Editing, Social Sciences, Art & Literature, Religion, Education & Pedagogy, History, Proverbs, Idioms & Expressions, General Science, Advertising & Public Relations, Cosmetics & Beauty, Certificates and Diplomas, Sociology, Anthropology, Psychology, Mass Communication, Text Books, Recreation, Conversation, Greetings, Letters, Environmental Science, Film and Cinema Studies, General, Health, Tenders, Petroleum (oil field), Political Science, Tourism and Travel, Patent Translation, Legal, Traduction de contrats arabe français, Arabic, English, French, Certified translator, Court certified translator, Tunisian Sworn translator, traduction juridique, jugements de divorce. ... Arabic/English
Tunizi
267 points
Arabic në English
Identity Verified   Tim Friese
  Ar, Es, Pt, Fr, He > En
Arabic, spanish, portuguese, hebrew, mexico, law, legal, translation, chicago, energy, resources, politics, current events, education, biology, oil, gas, offshore drilling, offshore ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
118 points
Arabic në English
Identity Verified   Fahim Hoosen
  Arabic-English Legal/Islamic Translator
Arabic, quran, fiqh, aqida, theology, law, finance, hadith, islamic finance, shariah, sharia, shari'ah, shari'a, qur'an, koran, legal, law, tender ... English
Afrika e Jugut
52 points
Arabic në English
Identity Verified   Alan Gardiner
  19 years translation experience.
Arabic to English translation, Arabic to English proFessional translator, Spanish to English translation, Spanish to English translator, government translation, political translation, military translation, military translator, military, deFence, deFense, transport, shipping, media translation, news translation, business translation, current affairs, commerce, finance, law, certificates, diplomas, science, computers, technology, other, general subjects, UK based, native English speaker, freelance translator. ... English
Mbretëria e Bashkuar
48 points
Arabic në English
Identity Verified   Steve Booth
  32 years of translation
airport interpreter, police interpreter, children's books, novels, fast reliable service, military translations, down's syndrome, medical, sport, letters, ... English
Mbretëria e Bashkuar
181 points
Arabic në English
Identity Verified   Carmen Cross
  Professional Quality Assured
Arabic, German, native English speaker, proofreading, editing, medical, pharmaceuticals, patents, law, finance, certificates, diplomas, licenses, CVs, Arabic translation, German translation, Arabic editing, German editing, linguistic consulting ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Arabic në English
Identity Verified   William Tierney
  No translation is too hard to do!
security, political, military, business, contracts, legal, Trados, interpretation, proofreading, books, backtranslations, legal research, financial, Arabic, English, website, ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Arabic në English
Identity Verified   Tamer Mekhimar
  Experience you can trust!
English, Arabic, translation, proofreading, editing, localization, egypt, egyptian, experienced, press release, news release, video games, software, audio, military, user manuals, consolidated statements, contracts, legal, law, certificate, marriage, divorce, birth, official, documents, paper, articles, ccurate, tailored, sensory perception, trados, SDL Trados, office, powerpoint, office, word, excel, visio, photoshop, indesign, illustrator, ocr, creative writing, linguistics, trados, wordfast, word, excell, access, adobe photoshop, adobe acrobat, pdf, spreadsheet ... Arabic
Egjipt
533 points
Arabic në English
  Ahmed ALEM
  Audio-Visual Translator
Arabic, English, French Translator / interpreter / Linguist, technolgy, software localization, law, medical, IT, engineering, tourism & travel, scientific translation, subtitling, DTP, trancription, captioning. ... Arabic/English
Algjeri
4 points
Arabic në English
Identity Verified   Ahmad Habab
  Convert Words to Understand
Arabic to English, English to Arabic Translation, Subtitle, Rewriting, Proofreading, Editing, Converting, Trans-creating, Tran-scripting. Documents education, legal, retail, marketing, advertising, automotive, science, history, geography, cartoon, movies, TV shows, books, Law, History, Media, engineer, Mechanic, motors, Automotive, Boats, watercraft, Motorcycle, jet ski, jet boat, engine, generator, gulf cart, ATV, quad, invoice, receipt, spare parts, accessories, catalogs, brochure, pamphlet, flyer, sport, race, proFessional translator, proFessional translation, sworn translation, Phrase, idioms, slang, movies, serials, films, radio, channels, training, ... Arabic
Emiratet e Bashkuara Arabe
4 points
Arabic në English
Identity Verified   Mohamed Rehan
  Your gate to the world of languages.
Arabic translation services, translators, localization, linguist, linguistic, localization, software, language services, globalization, medical, medicine, biochecmical, health, military, internationalization, multilingual publishing, Arabic language translation, dtp, Desktop Publishing, interpretation, copywriting, translation, voiceovers, translations, narration, subtitling, technical, TRADOS 5, Adobe InDesign, QuarkXpress, PageMaker, Office, Macromedia Freehand, Illustrator, Localization, DTP Cultural Consulting, Teaching Arabic as a second language, Website Design and Localization, EPS format, text with outlines or paths or curves, MAC software, star transit, DejaVu, egypt, Help Manuals, Help files, Help Workshop, Cultural Assessment, Windows, Certified, Accredited, Quality, Automotive translator, technical translator, software and hardware translator, website, DTP, InDesign, Quarck, FramMaker, PageMaker, Coreldraw, software translation, hardware translation, it translation, website ... Arabic
Egjipt
275 points
Arabic në English
  Ibrahim I. Ibrahim
  Freelance Professional Translator
Arabic English translation technical financial legal medical education ... Arabic
Kanada
252 points
Arabic në English
  Taha Shoeb
  Accuracy, Credibility, Experience
Arabic, Urdu, ProFessional, Translator, Law, Legal, Religion, Journalism, English, Best, Online, ... English/Urdu
Indi
60 points
Arabic në English
Identity Verified   Peter Wissa
  Clarity and Punctuality
Arabic, English, Legal, Law, localization, religious, religion, peter, wissa, Egyta, accredited, international, interpretation, Arabic ... Arabic/English
Egjipt
52 points
Arabic në English
Identity Verified   Gouda Moustafa
  High quality translations
English/German/French/Spanish ↔ Arabic translation publishing, editing, DTP ready Science (general) Mechanics / Mech Engineering Military / DeFense Aerospace / Aviation / Space Electronics / Elect Eng Medical (general) Telecom(munications) IT (Information Technology) Art, Arts & Crafts, Painting, Finance (general) ترجمة، ترجمات ترجمة الى العربية، عربي، تعريب، ترادوس، ووردفاست، مترجم عربي، ترجمة سوريا، ترجمة السعودية، ترجمة الامارات العربية المتحدة، ترجمة فرنسا، ترجمة سويسرا، ترجمة دليل المستخدم، ترجمة ادلة الاستخدام، ترجمة بروشور، انجليزية، انكليزية، ترجمة عربية انكليزية، ترجمة عربية انجليزية، ترجمة من الفرنسية الى العربية، مترجم انجليزي عربي، مترجم انجليزي-عربي، خدمة ترجمة وتعريب، برامج ترجمة وتعريب، ترجمة وتعريب برامج، شركة ترجمة الى العربية، خدمة تعريب و نشر مكتبي، ترجمة تحريرية ونشر مكتبي، ترجمة عقود قانونية، ترجمة مالية، ترجمة مصطلحات فنية، شركة ترجمة مواقع، ترجمة عربية معتمدة، ترجمة باستخدام برنامج ترادوس، برنامج وورد فاست، نشر مكتبي، تعريب برامج، ترجمة باستخدام برامج الحاسوب، شر ... Arabic/English
Egjipt
0 points
Arabic në English
Identity Verified   Maisa Muhammad
  Accuracy, discipline and consistency
English, Arabic, legal (general), financial, marketing, general. tourism, general, freelance, human resources, educational ... English/Arabic
Egjipt
0 points
Arabic në English
Identity Verified   Morano El-Kholy
  25 Years Of Experience In Translation
English > Arabic Translation, Arabic > English Translation, Subtitling, Proofreading, Transcription, Translator, Arts, Science, Education, Woman, Idioms, General, Medical, Zoology...Microsoft word, Microsoft Excel, Pro Bono Translation: English>Arabic. Pro Bono Translation: Arabic>English. Post-Editing: English>Arabic. Post-Editing: Arabic>English. Typesetting:English. Typesetting: Arabic.English > Arabic. English > Arabic Translation, Arabic > English Translation, Subtitling, Proofreading, Transcription, Literature, Arts, Science, Education, Woman, Idioms, General, Medical, Zoology...Microsoft word, Microsoft Excel, Post-Editing: English>Arabic. Post-Editing: Arabic>English. Typesetting:English. Typesetting: Arabic.English > Arabic.... Tech/Engineering, Social Sciences, Bus/Financial, Art/Literary, Medical, Marketing, Science info PreFerred specific fields: Accounting, Advertising / Public Relations, Agriculture, Anthropology, Architecture, Art, Arts & Crafts, Painting, Astronomy & ... Arabic
Egjipt
267 points
Arabic në English
Identity Verified   Tarek Salem
  Italian, English & Arabic.
Italian, English, Arabic, Translation, General, Economics, SDL Trados, Technical, Documenary, Legal ... Arabic
Egjipt
4 points
Arabic në English
Identity Verified   Khalid Hantash
  Accurate & Reliable
Khalid Hantash, Palestine Territories, West Bank, Nablus, translation, freelance translator, Technical, legal, medical, English<Arabic, Arabic>English, ترجمة، الضفة الغربية، نابلس، رام الله، مترجم مستقل، ترجمة وثائق ومستندات وأدلة هاتف: 00970 92578432 موبايل: 00972 599700322 ... Arabic
Palestinë
4 points
Arabic në English
Identity Verified   Mohammed Hamed
  Arabic-English Sworn Legal Translator
Arabic, IT, technology, software, localization, legal, financial, medical, general, auditing, advertising, copywriting, transcreation, simultaneous interpreting, consecutive translation, Tech/Engineering, Social Sciences, Bus/Financial, Medical, Marketing, Law/Patents, Science, Accounting, Advertising / Public Relations, Anthropology, Architecture, Art, Arts & Crafts, Painting, Astronomy & Space, Automotive / Cars & Trucks, Business/Commerce (general), Chemistry; Chem Sci/Eng, Computers: Hardware, Computers: Software, Computers: Systems, Networks, Building = Construction, Economics, Electronics / Elect Eng, Energy / Power Generation, Engineering (general), Engineering: Industrial, Environment & Ecology, Banking = Finance, Food & Drink, Furniture / Household Appliances, Games / Video Games / Gaming / Casino, General / Conversation / Greetings / Letters, Geography, Government / Politics, Human Resources, IT (Information Technology), International Org/Dev/Coop, Internet, e-Commerce, Inves ... Arabic
Katar
0 points
Arabic në English
Identity Verified   Mohamed Gaafar
  Over 20 Years Experience Grants Quality
Legal, Law, fine arts, technincal, medical, business, finance, political, commercial, banking, trade, pharmacuticals, literature, commerce, finance contracts, localization, transcripts, subtitling, and voice over. SDL trados level 1 certified ... Arabic
Egjipt
102 points
Arabic në English
Identity Verified   Noha Mostafa
  Eng/Ara/Eng Certified Translator
Translation, editing, proofreading from English into Arabic and from Arabic into English. Besides copywriting, trans-creation, adaptation into Arabic for renowned organizations and companies in travel/tourism, hospitality/entertainment, cosmetics/hair care/fragrance, education/pedagogy, technology/electronics, consumer goods/end products. Specializes and works in Legal/Litigation/Contracts, Education/Pedagogy, International Organizations/Dev/Coop/NGOs/CSOs, Marketing/Advertising, Government/Politics, Environment/Ecology, Human Resources, Medical/Health Care/Nutrition, Obstetrics and Gynecology/Contraceptives, Premature Infants/Pediatrics, Information Technology/Computers, Electronics/Appliance Manuals, Business/Commerce, Journalism/Newspaper Articles & Reports, Press Releases/Media Articles, Economics, Geography/History, Social Sciences and Tourism/Entertainment. Translation into English, translation into Arabic, English to Arabic translation, Arabic to English, English translator, pro ... Arabic
Egjipt
70 points
Arabic në English
Identity Verified   samah A. fattah
  High Quality Translations
English > Arabic translator, Arabic native, Localization health care translator, Arabic translation, Egyptian accent, Egyptian localization, Arabic DTP, fashion translator, translation, Islamic religion translator, political science translator, commerce translator, journalism, books, notebook, article, Islamic, Islamic wars, communications, general translation, art, humanities translation, humanities, political, political, politically, Islam translation, Islam, Islam religion, commerce translation, commerce, economics, economic, search, love stories, love story, romance, book translation, translating books, translated books, history translation, academic translation, organizations, children books, children, Islamic history, Islam methods, Islamic schools, films, movies, show, soft ware, prophet liFe, prophet biography, the prophet of Islam, Arabic accent, Arabic translation, En > Ar translator, high translation, international translator, global translation, Ar> En translator, USA la ... Arabic
Egjipt
30 points
Arabic në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit