përkthyes Bengali to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Bengali në English » General fields

përkthyes Bengali në English Tech/Engineering (39602)
përkthyes Bengali në English Art/Literary (16353)
përkthyes Bengali në English Medical (559)
përkthyes Bengali në English Law/Patents (2575)
përkthyes Bengali në English Science (1139)
përkthyes Bengali në English Bus/Financial (10031)
përkthyes Bengali në English Marketing (15063)
përkthyes Bengali në English Other (2592)
përkthyes Bengali në English Social Sciences (6210)

përkthyes ose interpretë Bengali në English » Specific fields

përkthyes Bengali në English me shkrim: Kontabilitet (83)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike
përkthyes Bengali në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë
përkthyes Bengali në English me shkrim: Bujqësi (93)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Blegtori / Zootekni (35)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Antropologji
përkthyes Bengali në English me shkrim: Arkeologji
përkthyes Bengali në English me shkrim: Arkitekturë (29)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (124)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (18)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Financë (e përgjithshme) (142)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë
përkthyes Bengali në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (74)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (53)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Botanikë (42)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile
përkthyes Bengali në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme) (168)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (110)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike
përkthyes Bengali në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi (178)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama (159)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda
përkthyes Bengali në English me shkrim: Telekom(unikacioni) (126)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (165)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (72)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike (134)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet
përkthyes Bengali në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a) (112)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë (82)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (46)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji
përkthyes Bengali në English me shkrim: Media / Multimedia (114)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Ekonomi (92)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Pedagogji / Arsim
përkthyes Bengali në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike
përkthyes Bengali në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë
përkthyes Bengali në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (74)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale (36)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (62)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare
përkthyes Bengali në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes Bengali në English me shkrim: Praktikë ezoterike
përkthyes Bengali në English me shkrim: Qendër peshkimi
përkthyes Bengali në English me shkrim: Folklor (45)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet
përkthyes Bengali në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (22)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake (35)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (58)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (20)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Gjenealogji (4)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (146)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Gjenetikë (17)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Gjeografi (42)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Gjeologji
përkthyes Bengali në English me shkrim: Qeveri / Politikë
përkthyes Bengali në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor
përkthyes Bengali në English me shkrim: Histori
përkthyes Bengali në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi (176)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit
përkthyes Bengali në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (32)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Sigurim (70)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (69)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Internet, Tregti në internet (94)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë (29)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp (9)
përkthyes Bengali në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit) (100)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Gazetari
përkthyes Bengali në English me shkrim: Pasuri të patundshme (59)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme) (144)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (77)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana
përkthyes Bengali në English me shkrim: Gjuhësi (89)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (67)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Menaxhim (96)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Prodhim industrial
përkthyes Bengali në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë
përkthyes Bengali në English me shkrim: Marketing / Studim tregu
përkthyes Bengali në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Bengali në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (28)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente (35)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (68)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Meteorologji
përkthyes Bengali në English me shkrim: Metrologji
përkthyes Bengali në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (28)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Muzikë (48)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Emra (personal, kompani)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Të ushqyerit (45)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës
përkthyes Bengali në English me shkrim: Të tjera (38)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Letër / Prodhim letre (12)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Patentat (28)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Filozofi
përkthyes Bengali në English me shkrim: Fizikë (32)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Printime dhe Botime (49)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Psikologji
përkthyes Bengali në English me shkrim: Fe
përkthyes Bengali në English me shkrim: Shitje me pakicë (37)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Siguri
përkthyes Bengali në English me shkrim: SAP
përkthyes Bengali në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (94)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Zhargon (14)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (99)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje (53)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Topografi (45)
përkthyes Bengali në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë
përkthyes Bengali në English me shkrim: Zoologji (34)

Bengali në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Md Abu Alam
  Performance will speak about me
Translator, English to Bengali, Bengali to English, English to Bangla, Bangla to English, Bengali Translation Bangladesh, Bengali Translator Bangladesh, Bangla Translation Bangladesh, Bangla Translator Bangladesh, Freelance Bengali Translation Bangladesh, Freelance Bangla Translation Bangladesh, Freelance Bengali Translator Bangladesh, Freelance Bangla Translator Bangladesh, Native Bengali Translator Bangladesh, Native Bangla Translator Bangladesh, Bengali Translation India, Bengali Translator India, Bangla Translation India, Bangla Translator India, Freelance Bengali Translation India, Freelance Bangla Translation India, Freelance Bengali Translator India, Freelance Bangla Translator India, Native Bengali Translator India, Native Bangla Translator India, Bangladesh Language, Bengali Language, Education, Pedagogy, Law, Patents, Trademarks, Copyright, Law (general), Business/Commerce, Civil Engineering, Marketing, Market Research, Human Resources, Conversation, Greetings, Letters, Econo ... Bengali
Bangladesh
54 points
Bengali në English
  jiban
  Medical, Law, Games, Apps, Education
Translator, English to Bengali, Bengali to English, Bengali, Computers, Technology, Law, Translation, Bengali Translation Bangladesh, Bengali Translator Bangladesh, Video Games, Apps, Bangla Translation Bangladesh, English to Bangla, Bangla Translator Bangladesh, Freelance Bengali Translation Bangladesh, Subtitling, transcription, DTP, Freelance Bangla Translation Bangladesh, Freelance Bengali Translator Bangladesh, Freelance Bangla Translator Bangladesh, Native Bengali Translator Bangladesh, Native Bangla Translator Bangladesh, Bengali Translation India, ইংরেজি থেকে বাংলা, Bengali Translator India, अंग्रेज़ी से हिंदी, Bangla Translation India, Bangla Translator India, Bangla to English, Freelance Bengali Translation India, Freelance Bangla Translation India, Freelance Bengali Translator India, Freelance Bangla Translator India, Native Bengali Translator India, Native Bangla Translator India, Education, School, Marketing, Training, Government, Health, Science, Arts, Technical, Native, ... Bengali
Bangladesh
0 points
Bengali në English
Identity Verified   Saleh Chowdhury, Ph.D.
  NAATI Accredited 19 yrs in Medical Trans
Bengali Translation Bangladesh, Bengali Translator Bangladesh, Bangla Translation Bangladesh, Bangla Translator Bangladesh, Freelance Bengali Translation Bangladesh, Freelance Bangla Translation Bangladesh, Freelance Bengali Translator Bangladesh, Freelance Bangla Translator Bangladesh, Native Bengali Translator Bangladesh, Native Bangla Translator Bangladesh, Bengali Translation India, Bengali Translator India, Bangla Translation India, Bangla Translator India, Freelance Bengali Translation India, Freelance Bangla Translation India, Freelance Bengali Translator India, Freelance Bangla Translator India, Native Bengali Translator India, Native Bangla Translator India, Education, School, Marketing, Training, Government, Health, Science, Arts, Technical, Native, Unicode, Author, Commercial, BengaliTranslation, BanglaTranslation, BengaliTranslator, BanglaTranslator, Medical Translation Bengali, Medical Translation Bangla, Medical Translation India, Medical Translation Bangladesh, Health Care Translation Bangladesh, Health ... Bengali
Bangladesh
121 points
Bengali në English
Identity Verified   keshab
  fast with accuracy
Literature, Finance, Marketing, Advertisement, Social Science, Law, Education, Banking, Medical & other ... Hindi/Bengali
Indi
46 points
Bengali në English
Identity Verified   Quamrul Islam
  No compromise on quality !
English-Bengali expert translator, English to Bengali translation, English to Bengali quality translation, Translate into Bengali, Bengali solution, Bengali hub, Bengali Expert translator, Low-cost Bengali translation, Versatile Bengali translator, most reliable Bengali translator, skilled Bengali translator, Bengali translation at low cost, error-free Bengali translation, The best English-Bengali translator, The best English to Bengali translator, English to Bengali translator, Bengali to English freelance translator, Bangla to English freelance translator, English to Bangla freelance translator, Bengali to English translation, English to Bengali translation, Bengali to English translator, English to Bengali translator, Bangla to English translator, Bengali, English, translation, Bangla, Bangladesh, history, IT, culture, politics, business, economics, literature, Bengali webpage translation, software localization, Quamrul Islam, qislam, Bengali translator, Bangla translator, proFessio ... Bengali
Bangladesh
39 points
Bengali në English
Identity Verified   Lubain Masum
  Experience says it all! 6 yrs with UN
English to Bengali, Bengali Translator, Bangla Translator, Native Bengali Translator, Bengali Translator from Bangladesh, Bengali translator in Dhaka, Bengali translator from Dhaka, English to Bangla, English to Bangladeshi, Bengali-English Translator, English-Bengali Translator, Bangla-English Translator, English-Bangla Translator, Bangladeshi translator, Bangladeshi Bengali translator, Bangladeshi Bangla, Bangladeshi Bengali, ProFessional translator, Bengali proFessional translator, Bengali editor, Bangladeshi editor, Bengali proFessional editor, Bengali copy editor, Editor, Copy Editor, Sub-editor, Interpreter, Writer, Dhaka University graduate, International Relations, IR graduate, UN, United Nations, CARE, UNIC, Dhaka, HIV, HIV/AIDS, EDUCATION, CAREER, WHO, Violence against women, gender, environment, civil society, foreign policy, strategic studies, human rights, Journalist, reporter, media, development, NGO, Non-government organisation, health, religion, Newspaper, newsletter, m ... Bengali
Bangladesh
36 points
Bengali në English
Identity Verified   Swaiyam
  
Medical (Glioblastoma), Flavor industry, Bengali music, Craniosacral therapy, Reflexology, Clinical Studies, Pharmacology, Homeopathy, Alternative medicine, Press releases, Subtitling, Summary of Product Characteristics, Reiki, Trauma surgery, Dorn method ... English
Gjermani
0 points
Bengali në English
  vokian_inc
  ...for all your language needs!
Tamil, Telugu, Hindi, Punjabi, Urdu, Arabic, Right to Left DTP, DTP, German, Malayalam, Kanada, Bengali, Indian Languages, Asian Languages, ... English
Indi
0 points
Bengali në English
  linguainfo
  Translation,Transcription,Voiceover
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Indi
0 points
Bengali në English
Identity Verified   Stephen Mason
   In a prime position.
, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Mjekësi (e përgjithshme), Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Poezi dhe Letërsi, Ligj (e përgjithshme), Ligj: Kontratë(a), Qeveri / Politikë, Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra, Ekonomi, Certifikata, Diploma, Licenca, CV ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Bengali në English
Identity Verified   DailyTranslate
  Native speakers only
Translation, Proofreading, Editing, Reviewing, TEP, Transcription, Transcription+Translation, Copy writing, Trans creation, Transliteration, Back Translation, Machine Translation, Localization, Quality Assurance, Subtitling, DTP, Medical Translation, Legal Translation, Technical Translation, Automotive Translations, Financial Translations, Marketing Translations, IT Translations, Computers : Hardware&Software, CV, Licences, Diplomas, Certificates, Pharmaceutical Translations, Engineering Translations, Literary Translations, Mechanical Translations, Culinary Translations, Websites translation, Software Localization, Instruction Manuals Translation, Clinical Studies Translation, Governmental Translation, Multimedia Localization, Multilingual DTP, Document Translation, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Burmese, Catalan, Cebuano, Chinese, Croatian, Czech, Dari, Estonian, Farsi, Filipino, Georgian, Greek, Gujarati, Hebrew, Hiligaynon, Hindi, Hmong, Hungar ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Bengali në English
  Alex Denver
  Quality is our Native Language
, Automobilistikë / Makina dhe kamionë, Mjekësi: Farmaceutikë, Mekanikë / Inxhinieri mekanike, Ligj: Kontratë(a), Inxhinieri (e përgjithshme), Gatim / Kuzhinë, Ndërtim / Inxhinieri civile, Kompjuter: Programe kompjuterike, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Mjekësi: Instrumente ... English
Indi
0 points
Bengali në English
Identity Verified   Debjani Sarkar
  Full-time Professional Translator
Software Localization, Website Localization, Medical (Clinical Trial, Patient Information Booklet, Instrumets and Eqipments), Legal, Marketing, Finance, Business, Law, SaFety & Hazard, Creative Translation, Operating Manual ... Bengali/English
Indi
0 points
Bengali në English
Identity Verified   Soma Das
  Quality-on-time. Guaranteed.
English, Bengali, French, IT, technical, SOP, automobiles, machine tools, aviation manuals, medical, healthcare, legal, book translation, literature, art ... Bengali/English
Indi
0 points
Bengali në English
Identity Verified   onubad
  Fast and Accurate
Energy, Energie, Renewable Energy, Erneuerbare Energie, Power, Engineering, News, Nachricht, Website, Blog, Media, Environment, Umwelt ... Bengali/English
Gjermani
0 points
Bengali në English
Identity Verified   Hirendra Chatterjee
  Over 10 years in software and IT
software, IT, documentation, manual, user guide, business, technical, automobile, medical, pharmaceutical, insurance, finance ... English/Bengali
Indi
0 points
Bengali në English
  Momtazul Mohiuddin
  Professional Translator & Editor
English-Bengali-Hindi-Urdu-Arabic-Sanskrit ... Bengali
Bangladesh
0 points
Bengali në English
Identity Verified   PAUL DUMASS CHINNAPPAN
  TRANSLATION SOLVES GLOBAL ISSUES
MULTILINGUAL LANGUAGE SERVICE PROVIDER, TRANSLATION, INTERPRETATION, LOCALIZATION, DTP, RELIABLE, ACCURATE AND ON TIME ... English/Hindi
Indi
0 points
Bengali në English
Identity Verified   Subhankar Chakrabarty
  I Love Language
Bengali, English to Bengali, Bengali translator, bangla, Bengali translation, proFessional Bengali translation, Bengali to English, hindi to Bengali, bn-in, bn-bd, bangla translation, En<>BN, Proz Certified, ATA Associate, medical, science, medical report, law, computer, technology, technical, letter, handwritten, certificate translation, marketing, legal translation, patent, software, IT, news, media, art, training, interpretation, SDL Trados, Wordfast, CAT, tmx, translation memory, Bengali localization, terminology, glossary, termwiki, Bengali DTP, Bengali truetype font, Bengali unicode font, ileap, shreelipi, ekushey ... Bengali
Indi
4 points
Bengali në English
Identity Verified   acetran
  Ace Translator
translation, translator, Hindi, English, UK English, US English, SEO, localization, adaptation, transcreation, proofreading, proof-reading, editing, editor, read-thru, Bengali translator, Marathi translator, Hindi translator, English-Hindi, Hindi-English, English-Bengali, Bengali-English, English(US)-English(UK), SDL Trados, Xliff, Wordfast Pro, MemoQ, French Translation, Spanish translation, finance, economics, marketing, website, tourism, journalism, business, accounts, financial report, securities, investment banking, technology, localisation, localization, website localization, website localisation, site-web, pagina web, market research, technical, Trados ... Hindi/English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Bengali në English
Identity Verified   wordsmithin
  Fast and Accurate Translations
Indian language translators, certified translations in india, certified translations for uscis, order translation online, burmese translations, lao translations, malay translation, tamil translation, kannada translation, punjabi translation, medical translations, machine translation post editing, translation management software, work as a translator, translator job opportunities, hindi translations, translation of Hindi Birth Certificate, Certified translation of punjabi birth certificate, Hindi Birth Certificate, Certified translation of punjabi birth certificate, german to English translation in punjab ... Panjabi/English
Indi
0 points
Bengali në English
  Neil Spencer
  Globalization through translation.
Reklamim / Marrëdhënie publike, Mjekësi: Farmaceutikë, Mjekësi: Instrumente, Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Mjekësi (e përgjithshme), Metrologji, Shkenca/inxhinieria e naftës, Printime dhe Botime, Sport / Kalitje fizike / Zbavitje, Turizëm dhe udhëtimi, Transport / Transportim / Transport tregtar, Kompjuter (e përgjithshme), Emra (personal, kompani), Prodhim industrial, Media / Multimedia, Mekanikë / Inxhinieri mekanike, Kompjuter: Programe kompjuterike, Elektronikë / Inxhinieri elektronike, Inxhinieri (e përgjithshme), Inxhinieri: Industriale, Financë (e përgjithshme), Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra, Gjeografi, Menaxhimi i kuadrit, Sigurim, Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit, Gjuhësi, Menaxhim, Marketing / Studim tregu, Siguri, Kontabilitet, TI (Teknologjia e informacionit), Telekom(unikacioni) ... English/German Middle High (ca.1050-1500)
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Bengali në English
Identity Verified   Vibha Agarwalla
  reliable&accurate , at the best price!
pharma, engineering, medical, software, translation, legal, transcription, ... English/Hindi
Indi
0 points
Bengali në English
Identity Verified   Anuj Panda
  "The power to be your best"
ALL LANGUAGE TRANSLATION, INTERPRETATION, LOCALIZATION, TRANSCRIPTION, VOICE-OVER, DUBBBING, SUBTITLING, SOFTWARE SOLUTIONS.......... ... Hindi/English
Indi
0 points
Bengali në English
Identity Verified   Subadra
  Translation and Typesetting Services
Indian, Asian, African and European languages service providers, DTP, Typesetting, Translation, Editing, Proofreading ... English/Tamil
Indi
0 points
Bengali në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët