Shënim nga personeli i kësaj faqeje interneti
October 27, 2014, 9:03 pm
See Website for other company locations.

Second Bucharest address:

Piata Romana Nr 9
Bucharest, Bucharest, 061945
Logo -

GSI Translations

Success built on customer satisfaction

Established in 2013
ProZ.com member since Jan 2014

GSI Translations / previously: Accurate Translators

Kthehuni te lista e punëdhënësve
Hyrja dhe përdorimi i informacionit në këtë arkiv të dhënash të Blue Board është i kufizuar. Për të fituar hyrje dhe mundësi të plotë përdorimi, merrni parasysh mundësitë e pagesës si më poshtë.

Anëtarësimi në ProZ.com
Anëtarët e ProZ.com gëzojnë përdorim të pakufizuar në të gjitha arkivat e Blue Board. Kjo përfshin hyrje të plotë në informacionin e kontaktit të punëdhënësit, vlerësimin GjPP dhe përgjigjet ndaj shënimeve për klientin. Anëtarët e ProZ.com gëzojnë gjithashtu mundësinë të aplikojnë te punëdhënësit që po pranojnë aplikime nga përkthyes të pavarur.


Pikë Browniz
Pikët Browniz fitohen duke kontribuar në mënyra të ndryshme në këtë faqe interneti. Joanëtarët mund të paguajnë 50 pikë browniz për të parë një arkiv të vetëm të dhënash. (Pasi paguhet, arkivi i të dhënave (përfshirë GjPP-në dhe komentet) mbetet përgjithmonë i dukshëm.)

Duhet të jeni e regjistruar për të fituar browniz.

Të holla nga portofoli i ProZ.com
Është e mundur të depozitoni shuma të vogla të hollash në një “portofol” të ProZ.com për përdorim në blerjen e të drejtave të caktuara vetëm-për-anëtarët një nga një gjatë përdorimit të kësaj faqeje interneti. Për të parë një arkiv të vetëm të Blue Board, kostoja është 50 cent në dollarë amerikanë. (Pasi paguhet, arkivi i të dhënave (përfshirë GjPP-në dhe komentet) mbetet përgjithmonë i dukshëm.)
Duhet të jeni të regjistruar për të përdorur portofolin tuaj.

Translator likelihood of working again (LWA) info
Overall:
5 29 entries
Past 12 months:
5 11 entries


Përmbledhje e shënimeve

Data Përkthyes Service provider KudoZ - browniz Koment GjPP Gjasat për të punuar përsëri
Apr 24
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
148 - 1903
5
Apr 21
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
172 - 2297
5
Apr 21
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 1865
5
Mar 29
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 3130
5
Jan 9
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 600
5
Nov 25 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
47 - 1507
5
Oct 29 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
610 - 2843
5
Oct 11 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
572 - 41934
5
Sep 29 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 505
5
Sep 16 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
36 - 1837
5
Aug 23 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
8 - 2609
5
Aug 18 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
159 - 93869
5
Aug 18 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
69 - 4233
5
Aug 12 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
36 - 5203
5
Jun 7 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
36 - 422
5
Jun 7 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
199 - 16095
5
Jun 6 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
22 - 1819
5
Apr 5 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 955
5
Nov 11 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
263 - 1452
5
Oct 25 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
44 - 828
5
Oct 25 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
132 - 1854
5
Sep 14 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 303
5
Sep 2 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 1865
5
Jul 12 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 600
5
Jun 16 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
353 - 31588
5
May 19 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
68 - 1579
5
Jan 23 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
16 - 1181
5
Oct 21 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
48 - 335
5
Oct 13 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 1080
5

Emrat e anëtarëve të ProZ.com shfaqen në ngjyrë blu.
Kalo miun kompjuterik mbi emra, për më shumë informacion mbi afishuesit.

Mosmbajtje përgjegjësie: ProZ.com nuk miraton apo garanton saktësinë e ndonjë shënimi. Personeli i ProZ.com ruan të drejtën (por nuk merr asnjë përgjegjësi) për të hequr apo redaktuar çdo përmbajtje të vënë këtu. Personeli i ProZ.com nuk i rishikon artikujt para se të publikohen; nuk ka moderatorë që punojnë gjatë gjithë kohës, prandaj lexuesit janë vetë përgjegjës për shpalljet e tyre.


The Blue Board
Database of outsourcers with feedback from service providers

What is the Blue Board?

The Blue Board is a searchable database of language job outsourcers with feedback from service providers.

Learn more

Contact support

Your current localization setting

shqip

Select a language

Jobs
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search