Lista globale ProZ.com e shërbimeve të përkthimit
 The translation workplace
Ideas
Konferencat
 
 

Konferencat e ProZ.com

Konferencat e ProZ.com ofrojnë mundësi për zgjerim të rrjetit profesional tek-për-tek, trajnime, diskutime, prezantime, socializim dhe zhvillim profesional, të cilat janë përmbledhur në moton e konferencës: Konferencat e ProZ.com: mësim, zgjerim rrjeti profesional dhe argëtim!
Shiko gjithashtu: Konferencat virtuale

Shiko gjithashtu:
Keep up-to-date with the latest tools available in your market with trainings in your area.

Informal get-togethers of groups of ProZ.com users living in close proximity.

Upcoming Conferences