përkthyes Czech to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Czech në English » General fields

përkthyes Czech në English Tech/Engineering (39602)
përkthyes Czech në English Art/Literary (16353)
përkthyes Czech në English Medical (559)
përkthyes Czech në English Law/Patents (2575)
përkthyes Czech në English Science (1139)
përkthyes Czech në English Bus/Financial (10031)
përkthyes Czech në English Marketing (15063)
përkthyes Czech në English Other (2592)
përkthyes Czech në English Social Sciences (6210)

përkthyes ose interpretë Czech në English » Specific fields

përkthyes Czech në English me shkrim: Kontabilitet
përkthyes Czech në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike (705)
përkthyes Czech në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (126)
përkthyes Czech në English me shkrim: Bujqësi (171)
përkthyes Czech në English me shkrim: Blegtori / Zootekni
përkthyes Czech në English me shkrim: Antropologji (102)
përkthyes Czech në English me shkrim: Arkeologji (80)
përkthyes Czech në English me shkrim: Arkitekturë (179)
përkthyes Czech në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë
përkthyes Czech në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë
përkthyes Czech në English me shkrim: Financë (e përgjithshme) (662)
përkthyes Czech në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë
përkthyes Czech në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë
përkthyes Czech në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-)
përkthyes Czech në English me shkrim: Botanikë (96)
përkthyes Czech në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (372)
përkthyes Czech në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes Czech në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (141)
përkthyes Czech në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (483)
përkthyes Czech në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (180)
përkthyes Czech në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi
përkthyes Czech në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama
përkthyes Czech në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda
përkthyes Czech në English me shkrim: Telekom(unikacioni) (420)
përkthyes Czech në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme)
përkthyes Czech në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (303)
përkthyes Czech në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes Czech në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet
përkthyes Czech në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a)
përkthyes Czech në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë (339)
përkthyes Czech në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri
përkthyes Czech në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji (92)
përkthyes Czech në English me shkrim: Media / Multimedia
përkthyes Czech në English me shkrim: Ekonomi (558)
përkthyes Czech në English me shkrim: Pedagogji / Arsim (649)
përkthyes Czech në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike
përkthyes Czech në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë
përkthyes Czech në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (339)
përkthyes Czech në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale
përkthyes Czech në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike
përkthyes Czech në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (88)
përkthyes Czech në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji (386)
përkthyes Czech në English me shkrim: Praktikë ezoterike
përkthyes Czech në English me shkrim: Qendër peshkimi (33)
përkthyes Czech në English me shkrim: Folklor (118)
përkthyes Czech në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (336)
përkthyes Czech në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore
përkthyes Czech në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake
përkthyes Czech në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino
përkthyes Czech në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali
përkthyes Czech në English me shkrim: Gjenealogji (51)
përkthyes Czech në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra
përkthyes Czech në English me shkrim: Gjenetikë (57)
përkthyes Czech në English me shkrim: Gjeografi
përkthyes Czech në English me shkrim: Gjeologji
përkthyes Czech në English me shkrim: Qeveri / Politikë
përkthyes Czech në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (181)
përkthyes Czech në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor
përkthyes Czech në English me shkrim: Histori (387)
përkthyes Czech në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi
përkthyes Czech në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit
përkthyes Czech në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie
përkthyes Czech në English me shkrim: Sigurim
përkthyes Czech në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (234)
përkthyes Czech në English me shkrim: Internet, Tregti në internet (382)
përkthyes Czech në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë (162)
përkthyes Czech në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp
përkthyes Czech në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit) (491)
përkthyes Czech në English me shkrim: Gazetari
përkthyes Czech në English me shkrim: Pasuri të patundshme (268)
përkthyes Czech në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme) (626)
përkthyes Czech në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (266)
përkthyes Czech në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (245)
përkthyes Czech në English me shkrim: Gjuhësi (411)
përkthyes Czech në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar
përkthyes Czech në English me shkrim: Menaxhim (410)
përkthyes Czech në English me shkrim: Prodhim industrial (205)
përkthyes Czech në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë
përkthyes Czech në English me shkrim: Marketing / Studim tregu (591)
përkthyes Czech në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Czech në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (496)
përkthyes Czech në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (110)
përkthyes Czech në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente (167)
përkthyes Czech në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë
përkthyes Czech në English me shkrim: Meteorologji
përkthyes Czech në English me shkrim: Metrologji (30)
përkthyes Czech në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje
përkthyes Czech në English me shkrim: Muzikë (277)
përkthyes Czech në English me shkrim: Emra (personal, kompani) (73)
përkthyes Czech në English me shkrim: Të ushqyerit
përkthyes Czech në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (101)
përkthyes Czech në English me shkrim: Të tjera (122)
përkthyes Czech në English me shkrim: Letër / Prodhim letre
përkthyes Czech në English me shkrim: Patentat (82)
përkthyes Czech në English me shkrim: Filozofi (177)
përkthyes Czech në English me shkrim: Fizikë (65)
përkthyes Czech në English me shkrim: Printime dhe Botime
përkthyes Czech në English me shkrim: Psikologji (266)
përkthyes Czech në English me shkrim: Fe (173)
përkthyes Czech në English me shkrim: Shitje me pakicë (174)
përkthyes Czech në English me shkrim: Siguri (55)
përkthyes Czech në English me shkrim: SAP (65)
përkthyes Czech në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme)
përkthyes Czech në English me shkrim: Zhargon (89)
përkthyes Czech në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj.
përkthyes Czech në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes Czech në English me shkrim: Topografi (86)
përkthyes Czech në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë
përkthyes Czech në English me shkrim: Zoologji (80)

Czech në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Hannah Geiger
  Bilingual, Czech-born
law, litigation, corporate law, civil procedure, criminal law, contracts, social sciences, medical documents/reports, journalism, advertising, literature, music theory, media, business (marketing, public relations), dubbing (documentaries and Feature films), film scripts, book reviews, history, certificates/diplomas/licenses, brochures (tourism), general translations ... Czech/English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
981 points
Czech në English
Identity Verified   Gerry Vickers
  A REAL English native speaker!
Czech translation, slovak translation, Czech websites, slovak websites, Czech medical interpreting, slovak medical translation, Czech legal translation, Slovak legal translation, tourism, music, arts, public services, legal interpreting, law, court interpreting, proofreading, Manchester, Liverpool, Leeds, solicitors, Czech court interpreter, slovak court interpreter, Czech translator manchester, slovak translator manchester ... English
Mbretëria e Bashkuar
464 points
Czech në English
Identity Verified   Charles Stanford
  Qualified, experienced EN native speaker
Czech, Slovak, German, Dutch, French, legal, law, contracts, certificates, pharmaceuticals, pesticides, etc. ... English
Republika Çeke
148 points
Czech në English
Identity Verified   Nicholas Miller
  Native English, MITI, MCIL
Czech, Slovak, translation, český, překlad, čestina, slovenský, preklad, slovenština, English, anglický, angličtina, language, jazyk, česky, anglicky, slovensky ... English
Republika Çeke
35 points
Czech në English
  Martina G. Wise
  Professional, Accurate, Thorough.
Czech, slovak, English, legal, medical, literary, academic, travel, marketing, press, journalism, general, English native speaker, translation, copy-editing, proofreading ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
15 points
Czech në English
Identity Verified   Isabel Stainsby
  
Czech, Slovak, French, German, medical, legal, scientific, technical, cultural, culinary, literary, English native speaker, rodilý mluvčí angličtiny, locutrice native d'anglais, englische Muttersprachlerin ... English
Mbretëria e Bashkuar
12 points
Czech në English
Identity Verified   Václav Pinkava
  Prime quality, at your service
Czech, English, native, translator, interpreter, quality, poetry, slogans, marketing, lyrics, business, marketing, legal, IT ... Czech/English
Republika Çeke
56 points
Czech në English
Identity Verified   Samuel Hunt
  Native English translations < CZ, SK, DE
German, Czech, Slovak, contracts, real estate, marketing, technical, websites, medical, mechanical engineering, architecture, journalism ... English
Gjermani
32 points
Czech në English
  Emil Kucera
  Serving the science community since 1969
mammalogy, zoology, biology, science, medicine, pharmaceuticals, forestry, agriculture, horses, dogs, scouting, woodcraft, camping, Czech, german, slovak, russian, English ... Czech/English
Kanada
4 points
Czech në English
Identity Verified   Slavěna Brownová
  certified translator
, Reklamim / Marrëdhënie publike, Pasuri të patundshme, Mjekësi (e përgjithshme), Ligj (e përgjithshme), Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit, Ligj: Kontratë(a), Financë (e përgjithshme), Pedagogji / Arsim, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Ligj: Tatimi dhe dogana ... Czech
Republika Çeke
0 points
Czech në English
  Michaela Melišíková
  Czech-English Translator and Interpreter
English, French, Translation, Translator, Law, Legal, Czech, Interpreter, Economic, Business, Marketing, Trados ... Czech
Republika Çeke
0 points
Czech në English
Identity Verified   Scott Evan Andrews
  OVER A QUARTER-CENTURY OF EXPERIENCE!
translator, interpreter, překlady a tlumočení, tlumočník, překladatel, překlad do angličtiny, Czech translator, Czech guide, Prague interpreter, trip to Czech Republic, Czech, document translator, contracts and agreement, annual report, quality, ISO 9001, marketing, veteran, English native speaker, Čeština, překladatel, Angličtina, anglický, rodilé mluvčí, ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
414 points
Czech në English
Identity Verified   Jiri Lonsky
  Bilingual native Czech medical expert
Czech, English, medical record, discharge summary, laboratory report, instructions for use, equipment manual, device, informed consent form, patient information sheet, patient diary, questionnaire, case report form, clinical study report, investigator's brochure, protocol, clinical trial agreement, medical device loan agreement, deed of donation, regulatory decision, ethics committee, product information, summary of product characteristics, labels, prescribing information, pharmacological report, article for publication ... Czech/English
Republika Çeke
454 points
Czech në English
Identity Verified   Pavel Prudký
  Experienced Tech University graduate
Engineering, hydraulics, pneumatic mechanisms, automotive industry, service manuals, owner´s manuals, technological processes, technical data sheets, car paints, MSDS, management, marketing, production control, quality and environmental management, 5S, Poka Yoke, Kaizen, Kanban, Six Sigma, lean manufacturing, human resource management, contracts, industrial property protection, patents, trade marks, licence agreements, etc. ... Czech
Republika Çeke
531 points
Czech në English
Identity Verified   Ivan Šimerka
  Experienced, reliable, quick
nuclear science and technology power, electric and mechnical engineering information technologies computer hardware and software banking contracting accounting and reporting legal texts ... Czech
Republika Çeke
426 points
Czech në English
Identity Verified   srubkova
  20 years with technical translations
English, Czech, simultaneous interpreting, consecutive interpreting, translations, architecture, civil engineering, MEP, HVAC, electric instalations, town planning, real estates, gardens, landscaping, forestry, art, history of art, quality management, paper processing, wood processing, power plants, telecommunications, mechanical engineering, automotive industry, banking, computers, software ... Czech
Republika Çeke
484 points
Czech në English
Identity Verified   Prokop Vantuch
  Medical/pharmaceutical, sports, tourism
English to Czech, Czech to English, Czech sports translator, Czech translator, sports translator, sports translations, sports interpreter, Czech, English, book, books, linguistics, marketing, dissertation, thesis, website, general, medical, medicine, sport, tourism, travel, soccer, pharmaceutics, biology, geography, sports, football, athletics, tennis, hockey, olympic, Ostrava, translator, interpreter, student, překladatel, tlumočník, překlady, tlumočení, čeština, angličtina, český, anglický, disertace, diplomová, knihy, fotbal, hokej, tenis, sportovní překladatel, sportovní překlady ... Czech
Republika Çeke
318 points
Czech në English
Identity Verified   Petr Kedzior
  Best price/performace ratio you can get
Czech, English, Slovak, IT, computers, technology, software, engineering, law, contracts, agreements, patents, business, finance, medicine, instruments, pharma, ... Czech
Republika Çeke
261 points
Czech në English
Identity Verified   Misha Smid
  The best Czech translator in Canada
My strength as a translator is in delivering high quality work at very competitive rates while meeting deadlines. Also my understanding of difFerent cultures and access to experts in various fields allows me to provide superior translation services. ... Czech/English
Kanada
136 points
Czech në English
  Paddy Phillips
  Quality Czech>English translations
, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Turizëm dhe udhëtimi, Marketing / Studim tregu, Printime dhe Botime, Poezi dhe Letërsi ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Czech në English
Identity Verified   James Kirchner
  Czech, Slovak, German, French to English
Marketing / Studim tregu, Fe, Turizëm dhe udhëtimi, Gazetari, Reklamim / Marrëdhënie publike, Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë, Automobilistikë / Makina dhe kamionë, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Pedagogji / Arsim, Financë (e përgjithshme), Investime / Letra me vlerë, Gjuhësi, Kompjuter (e përgjithshme) ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Czech në English
Identity Verified   Jennifer Hejtmankova
  local experience, global perspective
Czech, English, Czech translator, English translator, freelance, translator, arts, advertising, real estate, realty, tourism, tourist, history, restaurant, food, recipe, computer, movie, castle, palace, car, cook, sculpture, statue, paint, marketing, český, anglický, překlad, uměni, reklama, reality, jídlo, restaurace, recept, počítače, film, kino, cinema, památka, památky, cestovní ruch, čeština, angličtina, auto, european union, evropská unie, website, localization, lokalizace, medical, zdravotní, medicina, lekář, članky, zprávy, turistika, dějiny, Historie, hrad, zámek, malba, malíř, socha, umělecký ... English
Republika Çeke
0 points
Czech në English
  Henry Dotterer
  ProZ.com founder
, Arkeologji, Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.), Ndërtim / Inxhinieri civile, Poezi dhe Letërsi, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Automobilistikë / Makina dhe kamionë, Kinema, Film, TV, Drama, Financë (e përgjithshme), Blegtori / Zootekni, Elektronikë / Inxhinieri elektronike ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Czech në English
Identity Verified   Radek Lhotsky
  
medical translations, veterinary, pharmaceutical, clinical studies, English, Czech, informed consent forms, summary of product characteristics, PIL, EMEA, medical devices, cardiology, general medical translations ... Czech
Republika Çeke
244 points
Czech në English
Identity Verified   Lenka Mandryszová
  Sworn, medicine, pharm., marketing, law
Czech, contracts, law, marketing, pharmaceuticals, medicine ... Czech
Republika Çeke
237 points
Czech në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët