përkthyes English to Finnish : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë English në Finnish » General fields

përkthyes English në Finnish Tech/Engineering (3145)
përkthyes English në Finnish Art/Literary (300)
përkthyes English në Finnish Medical (293)
përkthyes English në Finnish Law/Patents (2101)
përkthyes English në Finnish Science (7236)
përkthyes English në Finnish Bus/Financial (56)
përkthyes English në Finnish Marketing (844)
përkthyes English në Finnish Other (620)
përkthyes English në Finnish Social Sciences (60)

përkthyes ose interpretë English në Finnish » Specific fields

përkthyes English në Finnish me shkrim: Kontabilitet
përkthyes English në Finnish me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike (517)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (71)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Bujqësi (118)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Blegtori / Zootekni
përkthyes English në Finnish me shkrim: Antropologji
përkthyes English në Finnish me shkrim: Arkeologji
përkthyes English në Finnish me shkrim: Arkitekturë (96)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë
përkthyes English në Finnish me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë
përkthyes English në Finnish me shkrim: Financë (e përgjithshme) (316)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (119)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (316)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (114)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Botanikë (63)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile
përkthyes English në Finnish me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme) (429)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (201)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (117)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Poezi dhe Letërsi (299)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama
përkthyes English në Finnish me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (255)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Telekom(unikacioni) (395)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (491)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (261)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike (459)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (255)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Ligj: Kontratë(a) (234)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Gatim / Kuzhinë
përkthyes English në Finnish me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (216)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Mjekësi: Stomatologji (69)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Media / Multimedia
përkthyes English në Finnish me shkrim: Ekonomi
përkthyes English në Finnish me shkrim: Pedagogji / Arsim
përkthyes English në Finnish me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (278)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë
përkthyes English në Finnish me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (297)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Inxhinieri: Industriale (175)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (285)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (54)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes English në Finnish me shkrim: Praktikë ezoterike
përkthyes English në Finnish me shkrim: Qendër peshkimi (28)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Folklor (88)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (303)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore
përkthyes English në Finnish me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake (184)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (369)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (28)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Gjenealogji (21)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (321)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Gjenetikë (38)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Gjeografi (127)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Gjeologji
përkthyes English në Finnish me shkrim: Qeveri / Politikë (248)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (133)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (232)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Histori (201)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi (667)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (246)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (85)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Sigurim (105)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (167)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Internet, Tregti në internet
përkthyes English në Finnish me shkrim: Investime / Letra me vlerë
përkthyes English në Finnish me shkrim: Metalurgji / Kallëp
përkthyes English në Finnish me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Gazetari (255)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Pasuri të patundshme (102)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Ligj (e përgjithshme)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit
përkthyes English në Finnish me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana
përkthyes English në Finnish me shkrim: Gjuhësi
përkthyes English në Finnish me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (225)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Menaxhim (197)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Prodhim industrial (161)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë (65)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Marketing / Studim tregu (481)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Matematikë dhe Statistikë (40)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (307)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Mjekësi: Kardiologji
përkthyes English në Finnish me shkrim: Mjekësi: Instrumente (157)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (194)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Meteorologji
përkthyes English në Finnish me shkrim: Metrologji
përkthyes English në Finnish me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (67)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Muzikë (195)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Emra (personal, kompani)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Të ushqyerit (129)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (57)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Të tjera
përkthyes English në Finnish me shkrim: Letër / Prodhim letre (108)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Patentat (70)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Filozofi
përkthyes English në Finnish me shkrim: Fizikë (35)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Printime dhe Botime
përkthyes English në Finnish me shkrim: Psikologji (131)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Fe (109)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Shitje me pakicë
përkthyes English në Finnish me shkrim: Siguri (36)
përkthyes English në Finnish me shkrim: SAP
përkthyes English në Finnish me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (219)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Zhargon (51)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (210)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje (235)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Topografi
përkthyes English në Finnish me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (55)
përkthyes English në Finnish me shkrim: Zoologji

English në Finnish translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Jussi Rosti
  TR+PROOF: Finance / Business / EU
Finnish, käännöstoimisto, translator, translation agency, polish, portuguese, English, finance, investments, sijoitukset, varainhoito, rahastot, KIID, avaintietoesite, wealth management, business management, trados, winalign, puola suomi, kääntäjä, security, turvallisuus turvavarusteet, tietoturva, väestönsuojelu, EU ... Finnish
Finlandë
1049 points
English në Finnish
Identity Verified   Juha Valtonen
  Reliable, professional and effective.
Finnish, English, trados, Finnish translator, Finnish translators, Finnish translation, Finnish games testing, software testing, English to Finnish, English to Finnish translation, television, documentaries, business, gaming, online casinos, casino games, gambling, poker, slot machines, marketing, hotel, catering, restaurant, menus, logistics, automotive, military, translation, experience, household appliances, computer, modem, manuals, IT and software localisation, printer manuals, navigation systems, navigation software, owner manuals, OM translation, automotive translation, editing, localization, travel, tourism, proofreading, editing, travel & tourism, Internet, websites, transcreation, across, MemoQ, Studio 2014, certified pro, proz pro, Google Android, google, paper industry, paper machines, consumer electronics, power tools, electronics, käännökset, kääntäminen, käännös, kääntäjä, ylioppilastodistus, yo-todistus, matriculation examination, moderator, moderaattori, facebook moder ... Finnish
Mbretëria e Bashkuar
208 points
English në Finnish
Identity Verified   Sami Mills Seppälä
  Authorised translator English to Finnish
software, documentation, antivirus, data security, data protection, information security, multimedia, gaming, online gaming, PC, consoles, PS2, Xbox, Xbox 360, Nintendo, mobile, online, commercial, marketing, philosophy, scotland, general, localisation, tietoturva, tietosuoja, subtitling, titlevision ... Finnish
Mbretëria e Bashkuar
110 points
English në Finnish
Identity Verified   Pietari Valtonen
  Prompt, professional and reliable.
IT, technical documentation, subtitling, business, technical, engineering, tourism, marketing, copywriter, automotive, owner's manual, owner manuals, hardware, software, printers, home appliances, monitors, Q/A, trucks, warranties, realiable, fast, qualified, experienced, multiple languages, multilingual, white goods, reason codes, digital camera, photography, video, audio, web sites, localization, strings, bug reporting, telephony, testing, tester, JIRA, interpretation, tulkkaus, interpreter, tulkki, Finnish-English, English-Finnish, czech-Finnish, slovak-Finnish, Finnish-czech, slovak-czech, suomi-englanti, englanti-suomi, tsekki-suomi, suomi-tsekki, slovakki-suomi, suomi-slovakki, finština, slovenština, překladatel, tlumočník, manuály, dokumentace, webové stránky, uživatelské příručky, uživatelské manuály, překlady z finštiny, proFesionální ... Finnish
Republika Çeke
147 points
English në Finnish
Identity Verified   Merja Jauhiainen
  MA in translation & cultural competence
English, Finnish, translation, education, environment, marketing, market research, tourism, travel, cooking, business, annual report, advertising, corporate communication, literature, theology ... Finnish
Finlandë
71 points
English në Finnish
Identity Verified   Erkki Pekkinen
  Ex-Aussie forester+various lang.combos
Forestry, forest industries, education, natural sciences, telecom, IT, contracts, patents, Finnish, English, german, swedish ... English/Finnish
Finlandë
110 points
English në Finnish
Identity Verified   Niina Lahokoski
  Your IT & Video Game Translator
localization, software localization, video game localization, Finnish translator, Finnish localization, Finnish game localization, website localization, website translation, games, video games, console games, computer games, game translation, game localisation, game localization, video game translation, videospiele, lokalisierung von videospielen, spielelokalisierung, gaming, video game, video games, kääntäjä, suomen kielen kääntäjä, käännös, käännökset, lokalisointi, pelikäännökset, pelien kääntäminen, pelikäännös, pelikääntäjä, videopelit, tietokonepelit, konsolipelit, dokumentation, dokumentaatio, instruction manual, bedienungsanleitung, help, online help, hilFe, ohjeet, ohje, nintendo, sony, microsoft, xbox, playstation, electronic arts, ps2, ps3, ps4, psp, xbox 360, xbox one, nintendo ds, nintendo 3ds, Nintendo wiiu, wiiu, ps vita ... Finnish
Finlandë
36 points
English në Finnish
Identity Verified   Jaakko Heikkila
  MA degree and a technical mindset
English to Finnish technical documentation, Finnish technical translations, technology, electronics, automotive, vehicle, IT, computer, pc, industrial, networks, jaakko heikkilä kääntäjä ... Finnish
Finlandë
35 points
English në Finnish
Identity Verified   FinlandFinnish
  
, Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë, Printime dhe Botime, Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike), Mjekësi (e përgjithshme), Mjekësi: Instrumente, Mjekësi: Farmaceutikë, Kompjuter: Programe kompjuterike, Kinema, Film, TV, Drama, Biologji (-tek, -kim, mikro-), Gjenetikë ... Finnish
Finlandë
8 points
English në Finnish
Identity Verified   Leena Kinnunen
  Your link with Finland
Finnish, technology, technical, automotive, mechanical, engineering, manufacturing, consumer, electronics, office, equipment, tools, printers, website, software, IT, helpfiles, telecommunications, presentations, PowerPoint, marketing, sales, business, questionnaires ... Finnish
Mbretëria e Bashkuar
8 points
English në Finnish
Identity Verified   Hannele Franklin
  Responsive, fast and accurate
business, management, marketing, advertising, manuals, appliances ... Finnish
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
7 points
English në Finnish
Identity Verified   Antti Saarilahti
  Translator and proofreader EN>FI ZH>FI
translator, translation, editor, editing, proofreader, proofreading, language translator, language translation, language translation services, proFessional translation services, proFessional translation, proFessional translator, proFessional translation service, proFessional translations, proFessional translating services, proFessional online translation services, translation service provider, proFessional editor, proFessional editing, proFessional proofreader, proFessional proofreading, freelancer, freelancer translator, freelance translation, proFessional freelancer, proFessional freelance translator, proFessional freelance translation, Finnish, localization, localisation, Finnish localization, Finnish localisation, proFessional Finnish localization, proFessional Finnish localisation, Finnish translation, Finnish translator, proFessional Finnish translation, proFessional Finnish translator, Finnish language translation, Finnish language translator, proFessional Finnish language trans ... Finnish
Finlandë
0 points
English në Finnish
Identity Verified   Tapio Närhi
  Reliable deliveries ahead of deadline.
translator, Finnish, English, swedish, technology, industry, manuals, reports, localization ... Finnish
Finlandë
0 points
English në Finnish
Identity Verified   Timothy Kestrel
  Professional Language Services
Finnish, IT, computers, technology, software, localization ... Finnish
Mbretëria e Bashkuar
0 points
English në Finnish
Identity Verified   Milla Hyttinen
  Translator/Copywriter | Marketing & IT
Finnish, translation, Finnish translation, English to Finnish translation, Finnish translations, Finnish copywriting, Finnish translator, Finnish copywriter, copywriter, copywriting, editing, proofreading, review, subtitling, transcreation, software localization, video games, computer games, console games, mmo, localization, advertising, advertising copy, sales copy, marketing, business, e-commerce, IT, computers, pc, consumer electronics, electronics, tech, technology, travel and tourism, hotel descriptions, user manuals, cameras, mobile phones, smartphones, apps, mobile apps, camcorders, DVD, film, MA, university degree, websites, website translation, website localization, technical documentation, digital cameras, DSLR, printers, scanners, audio equipment, documentaries, tv shows, tv series, dvd extras, photoshop, html, web design, nintendo, sony, microsoft, canon, playstation, wii, xbox, psp, nds, 3ds, kääntäjä, englanti-suomi-kääntäjä, englanti-suomi, englanti-suomi-käännös, käännö ... Finnish
Finlandë
0 points
English në Finnish
Identity Verified   Pauliina Pietilä
  LOCALIZARD - Localization Wizard
lokalisointi, auktorisoitu, auktorisoidut käännökset, todistus, CV, curriculum vitae, IT, ohjelmisto, sovellus, käyttöopas, verkkosivut, Internet, mobiili, multimedia, trados, markkinointi, hakukoneoptimointi, esite, lehdistötiedote, raportti, sopimus, lääketiede, valmisteyhteenveto, turismi, matkailu, matkaopas, kosmetiikka, muoti, vaatetus, käsityö, lapset, koulutus, localisation, localization, authorised, authorized, authorised translations, certificate, diploma, computers, IT, telecommunications, software, application, user guide, website, Internet, web, mobile, multimedia, business, business correspondence, marketing, search engine optimization, SEO, promotional material, catalogue, press release, report, contract, medical, medical translations, summary of product characteristics, SmPC, tourism, travel, tourist guide, cosmetics, fashion, clothing, handicrafts, kids, children, education, training, ordinateur, logiciel, manuel d'utilisation, site Internet, Internet, multimédia, comm ... Finnish
Finlandë
0 points
English në Finnish
Identity Verified   Shamien
  Games & Apps Localisation
computers, electronics, IT, appliances, manuals, RPG, fantasy, gaming, games, hardware, apps, software, localisation, video games, Finnish, translation, applications, science fiction, paranormal, parapsychology, occultism, mobile ... Finnish/English
Finlandë
4 points
English në Finnish
Identity Verified   anttim
  Accuracy, clarity, creativity
Finnish, English, German, academic, technical, business, marketing ... Finnish
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
English në Finnish
Identity Verified   Sergio Guillén
  Top quality delivered on time
language translator, language translation, language translation services, proFessional translation services, proFessional translation, proFessional translator, proFessional translation service, proFessional translations, proFessional translating services, proFessional online translation services, translation service provider, translation agency, translation agencies, translating agencies, spanish translation agency, Finnish translation agency, proFessional translation agency, language translation agency, best translation agencies, document translation agency, proFessional document translation services, documentation translation services, document translation services, document translation service, translation services for business, business translation services, business translations, translation localization services, local translation services, localization service providers, localization translation services, localization services, website localization, software translation services ... Spanish/Finnish
Finlandë
0 points
English në Finnish
  Desmond O'Rourke
  PROFESSIONAL JOBS PERSONALLY HANDLED
Finnish-English, English-Finnish, law, patents, discovery, deposition, business, medical, pharmaceutical, arts, architecture, transcripts, INS, USCIS, sociology, journalism, genealogy, interpreting, copywriting, advertising, voice-overs ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
435 points
English në Finnish
  Veli-Matti Valimaa
  Technical, medical, business for 25 yrs
tekniikan käännös, englanti suomi, English to Finnish, English into Finnish, aus deutsch ins finnischen, translator, technical translator, technical, mechanical, engineering, machines, robots, computers, hardware, software, programming, maintenance, VCR, audio, appliance, cars, trucks, sports, golf, manual, brochure, standard, directive, text, report, contract, agreement, medical, medical diagnostics, medical equipment, radiology, neurophysiology, telecommunications, automation Keywords: English to Finnish translator, Finnish game translator, Finnish software translator, Finnish subtitler, Finnish games translator, Finnish casino translator, Finnish poker translator, Finnish it translator, Finnish softwares translator, Finnish computer translator, Finnish website translator, Finnish websites translator, Finnish web translator, Finnish web site translator, Finnish app translator, Finnish application translator, Finnish apps translator, Finnish applications translator, Finnish computer g ... English/Finnish
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
204 points
English në Finnish
Identity Verified   Tina Jylhä
  Specialized in User Manuals
user manuals, instruction manuals, bedienungsanleitungen, user guides, construction, marketing, mechanical, engineering, advertising, product information, history, automation, manufacturing, technische übersetzerin, schwerpunkt technik, archeology, web pages, software, hardware, electronics, tools, machines, electric devices, entertainment, household appliances, business, contracts, supplier letters, transport, industry, English-Finnish, german-Finnish, romanian-Finnish, Swedish-Finnish, translator, übersetzer, übersetzerin, traducatoara, traductora, översättare, romania-suomi kääntäjä, romanian-Finnish, englanti-suomi, Deutsch-Finnisch, Englisch-Finnish, englanti-suomi, saksa-suomi, espanja-suomi, Rumänisch-Finnisch, übersetzungen, româna-finlandeza, romana-finlandeza, Spanish-Finnish, Spanisch-Finnisch, espanol-finlandes legal texts, contracts, contratos, textos legales, escrituras, testamentos, patentes ... Finnish
Spanjë
56 points
English në Finnish
Identity Verified   Sari Hellsten
  
English-Finnish, English to Finnish, English into Finnish, englanti-suomi, Dutch-Finnish, Dutch to Finnish, Dutch into Finnish, Nederlands-Fins, hollanti-suomi, hollanti-suomi kääntäjä, hollannin kielen kääntäjä, käännöksiä hollannin kielestä, translator, vertaler Fins, vertalingen Fins, kääntäjä, käännöspalveluja, proofreading Finnish, Finnish proofreading, correctiewerk Fins, proeflezen Fins, kielentarkistusta, oikolukua ... Finnish
Holandë
54 points
English në Finnish
Identity Verified   Antti Korhonen
  Linguistic and healthcare professional
kääntäjä, käännös, käännökset, translation, translations, translator, freelance, freelance translator, medical translation, medical translations, traduction, traducteur, psychologue, enseignant, free-lance, lääketieteen käännös, lääketieteen käännökset, psykologian käännös, psykologian käännnökset, psykologia, psykologi, psychology, medical, psychologist, opettaja, teacher, englanti, ranska, English, French, Francais, Antti Korhonen, Korhonen Antti ... Finnish
Finlandë
52 points
English në Finnish
Identity Verified   Markku
  18 years experience in technical transla
electronics, software, mechanics, instruments, cars, tractors, excavators, machines, Internet, html, equipment, OCR, manuals, operating instructions, pumps, devices, medical instruments, machinery, hydraulics, pneumatics ... Finnish
Finlandë
50 points
English në Finnish
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët