përkthyes English to Norwegian : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë English në Norwegian » General fields

përkthyes English në Norwegian Tech/Engineering (3145)
përkthyes English në Norwegian Art/Literary (300)
përkthyes English në Norwegian Medical (293)
përkthyes English në Norwegian Law/Patents (2101)
përkthyes English në Norwegian Science (7236)
përkthyes English në Norwegian Bus/Financial (56)
përkthyes English në Norwegian Marketing (844)
përkthyes English në Norwegian Other (620)
përkthyes English në Norwegian Social Sciences (60)

përkthyes ose interpretë English në Norwegian » Specific fields

përkthyes English në Norwegian me shkrim: Kontabilitet (150)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Bujqësi (96)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Blegtori / Zootekni (68)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Antropologji
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Arkeologji
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Arkitekturë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (51)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Financë (e përgjithshme) (271)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (83)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (91)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Botanikë (61)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (76)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (161)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Poezi dhe Letërsi
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama (357)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (209)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Telekom(unikacioni) (314)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (261)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (237)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Ligj: Kontratë(a) (186)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Gatim / Kuzhinë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (181)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Mjekësi: Stomatologji (68)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Media / Multimedia (389)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Ekonomi (193)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Pedagogji / Arsim
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (210)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (241)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Inxhinieri: Industriale
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (205)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (8)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Mjedis dhe Ekologji (136)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Praktikë ezoterike
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Qendër peshkimi
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Folklor (78)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (236)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (67)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake (180)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (343)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Gjenealogji
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Gjenetikë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Gjeografi (116)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Gjeologji (32)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Qeveri / Politikë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (123)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (198)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Histori (214)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (220)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (80)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Sigurim (78)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (120)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Internet, Tregti në internet (324)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Investime / Letra me vlerë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Metalurgji / Kallëp (19)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit) (384)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Gazetari (207)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Pasuri të patundshme (105)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Ligj (e përgjithshme) (206)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (94)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (58)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Gjuhësi (189)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Menaxhim (188)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Prodhim industrial (117)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Marketing / Studim tregu (366)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (185)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (58)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Mjekësi: Instrumente
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (98)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Meteorologji (8)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Metrologji (14)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Ushtri / Mbrojtje
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Muzikë (200)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Emra (personal, kompani)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Të ushqyerit (102)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Të tjera (105)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Letër / Prodhim letre (32)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Patentat
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Filozofi (78)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Fizikë (39)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Printime dhe Botime (109)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Psikologji
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Fe (113)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Shitje me pakicë
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Siguri
përkthyes English në Norwegian me shkrim: SAP
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Shkencë (e përgjithshme)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Zhargon (50)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj.
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Topografi (81)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (45)
përkthyes English në Norwegian me shkrim: Zoologji (45)

English në Norwegian translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Per Bergvall
  Automotive, PC, IT: Fast, high quality
PC, software, IT, hardware, automotive, hospitality, electronics, electrics, military, technology, photography, imaging, underwater, ipad, iphone ... Norwegian
Norvegji
2240 points
English në Norwegian
Identity Verified   Svein Hartwig Djaerff
  Lawyer/LL.M/MBA, experienced in many biz
Technical, mechanical, electric, electronic, machinery, heavy machinery, trucks cars, legal, law, contracts, banking, finance, Computer hardware, software, localization, Technik, Mechanik, Elektrisch, Elektronisch, Maschinen, Lastwagen, Lkw, Autos, Recht, Kontrakte, Bank, Finanz ... Norwegian
Norvegji
1312 points
English në Norwegian
Identity Verified   Joachim Stene
  Sworn translator - IT/Law/Engineering
oversetterbyrå, statsautorisert translatør, Norwegian, English to Norwegian, Norwegian translator, Norwegian translation, Norwegian translations, swedish, danish, translation, translations, translator, technical, tech, IT, business, marketing, trados, studio, norway, native, instruments, engineering, machines, terminology, technical translations, legal translations, finance ... Norwegian
Norvegji
516 points
English në Norwegian
Identity Verified   Ivan Eikås Skjøstad
  ::When Entering the Norwegian Market::
Norwegian copywriter, content marketing, SEO, translator, tekstforfatter, reviewer, marketing translator, recognized industry standards, SGML, XML, HTML, XLIFF, SDLXLIFF (Studio's native format for translation), OpenDocument files; straight text files; source code files, such as Java and Microsoft .NET; Microsoft Word, Excel, and PowerPoint, SDL Studio 2014, some Adobe file formats, such as PDF, FrameMaker, InDesign, and InCopy, Norwegian copywriter, DAB, manuals, printers, computers, scanner, mobile phone, memoq, Norwegian translator ... Norwegian/Norwegian (Bokmal)
Norvegji
861 points
English në Norwegian
Identity Verified   Per Riise
  Quality & terminology priority
Norwegian translation service, Norwegian translation agency, "Norwegian translation service", "Norwegian translation agency", English Norwegian translator, Norwegian translator, Norwegian copywriter, translate English Norwegian, Norwegian translations, Norwegian English translation, translation English to Norwegian, English to Norwegian translation, translation English Norwegian, engelsk norsk oversetter, engelsk norsk oversettelse, oversetterbyrå, oversettelse, dansk norsk oversetter, dansk norsk oversettelse, dansk norsk oversetter bureau, svensk norsk översättning, svensk norsk översättare, English, Norwegian, danish, swedish, technical, art, social science, politics, history, IT, automotive, software, localization, localize, norsk, engelsk, svensk, dansk, cars, manual, manuals, översättare, översetning, översetting, översättelse, översettning, oversetting, oversetter, oversettelse, oversettelser ... Norwegian
Norvegji
375 points
English në Norwegian
Identity Verified   Hege Jakobsen Lepri
  Great Linguistic Experiences
Italian to Norwegian, English to Norwegian, translation, quality translation, well-written translations, Norwegian Lessons, Norwegian Toronto, sociology, pedagogy, legal documents, education, political science, technical descriptions, translation in Canada, tourism (w/ history- art history), Norwegian localization ... Norwegian
Kanada
332 points
English në Norwegian
Identity Verified   Vedis Bjørndal
  Business, law, technical, and medical
No omissions, no additions, no mistranslations ... Norwegian
Norvegji
259 points
English në Norwegian
Identity Verified   Ronny Nielsen
  Quality translations on time!
Norwegian, English, spanish, swedish, danish, freelance, translator, translation, subtitling, transcription, business, commerce, government, politics, EU, consultant, consulting, real estate, localization, technology, computers, technical, engineering, law, patent, contracts, paper manufacturing, medical, sports, tourism, TV, movies, series, design, telecommunications, general ... Norwegian
Republika Dominikane
127 points
English në Norwegian
Identity Verified   Solfrid Lokslid
  
software, Norwegian, English, german, translation, translator, oversettelse, oversetter, norsk, engelsk, pc, mac, graphic, arts, scandinavian, desktop publishing, DTP, QA, localization, proofreading, danish, swedish, dansk, svensk, Adobe, InDesign, Illustrator, Photoshop, Quark, Acrobat, Wordfast, manual, strings, Transit Satellite PE, bruksanvisning, advertising, reklame, brochure, brosjyre, subtitles, subtitling, undertekster, undertitler, retail, commerce, web sites, marketing, toys, computer, hardware, printer, machinery, butikk, handel, nettsted, markedsføring, leketøy, datamaskin, maskinvare, skriver, maskin ... Norwegian
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
76 points
English në Norwegian
Identity Verified   Toralf Mjelde
  Accredited EN-NO translator
English to Norwegian, proFessional translator, freelance translator, specialism, specialize, travel, tourism, public relations, media, film, TV, cinema, marketing, PR, English-Norwegian, general English, conversation, Norwegian-English, translation, quality, deadline, rate, rates, Norwegian, native, language, reliable, accredited, accreditation, NAATI, USA, Norway, knowledge, experience, understanding, Wordfast, Trados, editing, proofreading, award-winning ... Norwegian
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
66 points
English në Norwegian
Identity Verified   Cecilie Brauer
  Fast & efficient!
Native Norwegian, Norsk, Norway, Norge, Medisinsk, Farmasøytisk, Medical, medicine, Veterinary, Animal Science, physical therapy, Agriculture, Equine Industry, Forestry, Horticulture, Media, Travel, Tourism, Hospitality, Real Estate, Infomercials, Commercials, Immigration, Pharmaceutical, Technical, SPC, Label, PIL, Oversetter, Translator, ProFessional, Voice Over, Photography, Dubbing, Alignment ... Norwegian
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
48 points
English në Norwegian
Identity Verified   Tone Halling
  Consistency, accuracy, fluency. TRADOS
Medical software, medical equipment, IVD, Software help, software documentation, error messages, medical, marketing, advertising, technical user manuals, tourism, music, literature ... Norwegian
Norvegji
14 points
English në Norwegian
  Norskpro
  Creative-Technical-Accurate-Timely
architecture, construction, design, engineering, technical, technology, constructive, history, city, building, planning, tunnel construction, railway, urbanism, art, tourism ... Norwegian/English
Suedi
160 points
English në Norwegian
  Halvor Halvorsen
  Sworn translator, top experience
judicial, literature, law, marketing, technical, business, agreements, legal, technology, computers, internet, IT, oil, mechanical, medical, pharmaceutical, Norwegian, English ... English/Norwegian
Norvegji
117 points
English në Norwegian
  Anita Girard-Skarstein
  Excellent timing and emphasis on details
English, Norwegian, French, Danish, Swedish, translation, proofreading, editing, transcreation, localization, creative writing, IT, legal, accountancy, medical, pscyhology, crime scene, forensic science, crime prevention, tourism, travel, science, investigation, culinary arts, gastronomy ... Norwegian/English
Francë
36 points
English në Norwegian
  Micha Reisel
  Experience counts!
translator, proofreader, editor, medical, dentistry, psychology, games, manuals, QA, localization, web sites, online training, legal, IT, software, hardware, genealogy, publishing, multilingual, Norwegian, Swedish, Danish, Dutch, English, French, German, EMEA, patient leaflets, SPC, PIL, IFU, user manuals, medical, pharmaceutical, medical devices ... Norwegian/Dutch
Izrael
139 points
English në Norwegian
Identity Verified   Kristian Vike Pedersen
  On time and the way you want it!
Norwegian, Norsk, labor economics, welfare, marketing, fantasy, RPG, Computers, Gaming, Casino, Kasino, Translations into Norwegian, copywriter, Oversettelser til norsk, experience, Trados, quality, English to Norwegian translator, hardware, software, Word, Excel, PDF, PC, business, MSDS, finance, apps, apper, app, MemoQ, Norwegian translations, app translations, Localization, IT translation, Norwegian Marketing translation, Transcreation, Marketing, SEO ... Norwegian/Norwegian (Bokmal)
Norvegji
16 points
English në Norwegian
Identity Verified   Erik Wallace
  Quality translations - on time
Norwegian, English, Danish, Swedish, thai, dansk, svensk, norsk, efficient, disciplined, thorough, quality, freelance, team, language expert, translator, translation, experience, experienced, trados, wordfast, quality, Norwegian translator, English translator, English to Norwegian translator, translator, hardware, software, Trados, Wordfast, Word, Excel, PDF, oversetting, manuals, korrektur, edit, redigering, freelance, media, Trados workbench, Trados TagEditor, Trados sdlx, pc, computers, business, finance, medical, QA, oversettelse, proofread, tourism, specialist, across, xtm, smartling, Norwegian translator, English translator, English to Norwegian translator, linguistic, services, software, Norwegian, English, pc, mac, computers, hardware, electronics, elektronikk, scandinavian, skandinavisk, desktop publishing, DTP, QA, localization, software localization, quality assurance, project, prosjekt, project management, proofreading, editing, Adobe, Photoshop, MS, Across, Office, Word, W ... Norwegian/English
Tailandë
16 points
English në Norwegian
  Frank Ekeberg
  18+ years of quality translations
art, music, computer, pc, electronics, subtitles, html, multimedia, audio, audiovisual, technology, data, video, dvd, cd, web, internet, software, localization, localisation ... Norwegian
Norvegji
278 points
English në Norwegian
Identity Verified   Eivind Lilleskjaeret
  Sleep better!
technical, IT, PC, computer, telecommunications, software, machinery, finance ... Norwegian
Norvegji
207 points
English në Norwegian
Identity Verified   anebjordal
  15 years experience
Biologji (-tek, -kim, mikro-), Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Mjekësi: Instrumente, Mjekësi: Farmaceutikë, Media / Multimedia, Poezi dhe Letërsi, Internet, Tregti në internet, Gjeografi, Mjedis dhe Ekologji, Kozmetikë, Bukuri, Gatim / Kuzhinë, Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike, Mjekësi (e përgjithshme), ... Norwegian
Ekuador
195 points
English në Norwegian
Identity Verified   Kjell Thornes
  No nonsense
Norwegian, norsk, noruego, spanish, español, castellano, catalan, katalansk, web-sites, web, internet, business, traducción, translation, translator, tourism, turismo, management, linguistics, sports, food, automotive, guide, nettsteder, nett, internett, bedriftsledelse, lingvistikk, sport, bil, sitios web, internet, traductor, manual, busca, busco ... Norwegian
Spanjë
107 points
English në Norwegian
Identity Verified   Ellen-Marie Kristiansen Ritchie
  Professional - 20 years experience
Technical Translations, Proofreading, Translation, Norwegian Translator, Norwegian Translation, Translator, Proofreader, Car User Manuals, User Manuals for Consumer Goods, TV, Video, DVD, Film Review, Product Description, Computer Related Text, Marketing, GPS, Questionnaires, Web Sites, Food, Travel, General Text, Children's Literature, Children's Games, Norwegian, Swedish, Danish, English Translations ... Norwegian
Norvegji
72 points
English në Norwegian
Identity Verified   Terje Soerensen
  I'm also a lawyer and senior lecturer
Kontabilitet, Reklamim / Marrëdhënie publike, Pedagogji / Arsim, Menaxhimi i kuadrit, Sigurim, Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit, Menaxhim, Marketing / Studim tregu, Turizëm dhe udhëtimi, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Ekonomi, Financë (e përgjithshme), Investime / Letra me vlerë, Ligj: Kontratë(a), Ligj (e përgjithshme), Ligj: Tatimi dhe dogana ... Norwegian
Suedi
54 points
English në Norwegian
Identity Verified   Nils Elvemo
  Financial and technical skills
Financial, technical, business, marketing, household electronics, prospectus, mutual funds, stock market, terminology ... Norwegian
Norvegji
48 points
English në Norwegian
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët