përkthyes English to Portuguese : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë English në Portuguese » General fields

përkthyes English në Portuguese Tech/Engineering (3145)
përkthyes English në Portuguese Art/Literary (300)
përkthyes English në Portuguese Medical (293)
përkthyes English në Portuguese Law/Patents (2101)
përkthyes English në Portuguese Science (7236)
përkthyes English në Portuguese Bus/Financial (56)
përkthyes English në Portuguese Marketing (844)
përkthyes English në Portuguese Other (620)
përkthyes English në Portuguese Social Sciences (60)

përkthyes ose interpretë English në Portuguese » Specific fields

përkthyes English në Portuguese me shkrim: Kontabilitet (1890)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (940)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Bujqësi (1388)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Blegtori / Zootekni
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Antropologji
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Arkeologji (536)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Arkitekturë
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (3005)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (504)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Financë (e përgjithshme) (3998)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Automatizimi dhe robotikë
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (2177)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Botanikë (806)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (2026)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme) (4958)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (3172)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (1405)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Poezi dhe Letërsi
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (1861)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Telekom(unikacioni) (3552)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (2682)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Ligj: Kontratë(a)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Gatim / Kuzhinë (2969)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (1862)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Mjekësi: Stomatologji (890)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Media / Multimedia (3516)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Ekonomi (2671)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Pedagogji / Arsim (5237)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (1710)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë (1548)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Inxhinieri: Industriale
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (1877)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Mjedis dhe Ekologji (2547)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Praktikë ezoterike (796)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Qendër peshkimi (219)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Folklor (745)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (2521)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (546)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (3281)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (595)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Gjenealogji (195)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Gjenetikë (672)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Gjeografi
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Gjeologji (483)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Qeveri / Politikë (2671)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (2464)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Histori (2783)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi (6536)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (2966)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (1852)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Sigurim
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (1692)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Internet, Tregti në internet (3120)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Investime / Letra me vlerë
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Metalurgji / Kallëp
përkthyes English në Portuguese me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Gazetari (3104)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Pasuri të patundshme
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Ligj (e përgjithshme)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (1335)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (1002)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Gjuhësi
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (1908)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Menaxhim (2405)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Prodhim industrial (990)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë (764)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Marketing / Studim tregu (3426)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (3354)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (713)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Mjekësi: Instrumente (905)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (2010)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Meteorologji
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Metrologji
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (546)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Muzikë
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Emra (personal, kompani) (528)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Të ushqyerit (1197)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Të tjera (955)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Letër / Prodhim letre
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Patentat
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Filozofi (1399)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Fizikë
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Printime dhe Botime (1116)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Psikologji
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Fe (1883)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Shitje me pakicë
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Siguri (357)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: SAP (475)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (2432)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Zhargon
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj.
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Topografi (680)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (617)
përkthyes English në Portuguese me shkrim: Zoologji (642)

English në Portuguese translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
  Salvador Scofano and Gry Midttun
  Engineer:Oil&Gas/Electron/Finan/Law/HSEQ
oil & gas, engineering, olje og gass Brasil, olje og gass Angola, software, hardware, Electronics, Electronic Engineering, oversetter til portugisisk, oversettelser til portugisisk, Brasil, Norge, shipping, industry, telecommunications, sivilningeniør og teknisk oversetter, engineering, localization, marketing, patents, English into Portuguese technical translator, Trademarks, Copyright, Petroleum Eng/Sci, Energy / Power Generation, Automation, Environment & Ecology, Politics, oversettelser norsk til brasiliansk portugisisk, tekniske dokumenter, kontrakter, rapporter, Human Resources, Idioms , Portuguese, Norwegian, Danish, Swedish, Spanish, Italian, French, English, Wordfast, Trados, localization engineer, translator, technical writer, interpreter, tradutor técnico nas áreas de engenharia, petróleo, gás, eletro, eletrônica, mecânica, indústria, construção naval Portuguese into English, technical, oil, and, ... Norwegian/Portuguese
Norvegji
28142 points
English në Portuguese
Identity Verified   Matheus Chaud
  M.A. in Linguistics/B.Sc. in Engineering
Translation, Proofreading, QA, Localization, Localisation, Technical Translation, Technical Translations, Linguistic Review, Tradução, Revisão, Localização, English, Portuguese, Brazilian Portuguese, PT, PT-BR, Brazil, Português, Inglês, Translator, ProFessional Translator, Proofreader, ProoFer, Language Specialist, Linguist, Tradutor, Tradutor Profissional, Engineering, Quality Systems, Business, Medical, Science, Biology, Ecology, Linguistics, Religion, Marketing, e-Marketing, e-Commerce, Materials Engineering, Internet, Website, Computers, IT, Electronics, Chemistry, Chemical Engineering, Physics, Math, Games, Sports, Tourism, Travel, Medical Devices, Trados, SDL Trados, CAT, CAT Tool ... Portuguese
Brazil
6248 points
English në Portuguese
Identity Verified   Mario Freitas
  30 years engineering/law/contracts
translation translator localization transcreation Portuguese brazil belo horizonte mg trade administration finance management engineering projects accounting statements auditing legal process religion catholic islam law patents tecnical specifications PEP procurement contracts agreements literature instructions manual guides equipment civil construction sites html justice internet basic detailed desing mining metallurgy electrical mechanical engineering geology geotechnology // tradução tradutor localização transcriação português Brasil Belo Horizonte MG comércio administração finanças contabilidade engenharia projetos demonstrativos contábeis autoria processo legal direito patentes especificação técnica suprimentos contratos literatura manual de instruções operação manutenção equipamentos construção civil justiça internet religião católica evangélica islamismo muçulmano projetos básico detalhado mineração metalurgia elétrica eletrônica telecomunicações mecânica geologia geotecnia ... Portuguese/English
Brazil
6657 points
English në Portuguese
Identity Verified   José Antonio Azevedo
  33 years of high-quality translations
engineering, technology, finance, banking, marketing, economics, Portuguese, Brazil, translation, editing, proofreading, translator, proofreader, prooFer, technical, translations, high-quality, quality, proFessional, experienced, Engineer, MBA, Government, Central, bank, human, resources, Trados, DejaVu, SDLX, Deja, Vu, Word, accurate, medicine, medical, sciences, biology, pharmacology, software, localization ... Portuguese
Brazil
4976 points
English në Portuguese
Identity Verified   MLeiria
  Words that imprint
tradução, transcriação, localização, inglês, português, técnica, literária, economia, finanças, gestão, contabilidade, demonstrações financeiras, relatórios anuais, marketing, recursos humanos, formação, política, nações unidas, união europeia, religião, ciências sociais, ambiente, ecologia, desenvolvimento humano, literatura, cinema, legendas, legendagem, televisão, fotografia, arquitectura, artes, cultura, electrónica de consumo, computadores, informática, sítios web, translation, transcreation, localization, English, Portuguese, technical, literary, economics, finance, management, accounting, financial statements, annual reports, marketing, human resources, training, politics, united nations, european union, religion, social sciences, environment, ecology, human development, literature, movies, subtitles, subtitling, television, photography, architecture, arts, culture, consumer electronics, computers, web sites ... Portuguese
Portugali
2184 points
English në Portuguese
Identity Verified   Ligia Dias Costa
  Translating with care
Portuguese medical translator, tradutora médica portuguesa, translator, Portuguese, european, portugal, English, french, spanish, medical, medicina, tradução médica, português, medical translation, farmácia, biologia, medical devices, rare diseases, doenças raras, dispositivos médicos, localization, manuals, pharmaceutic, SMPC, PIL, clinical trials, ensaios clínicos ... Portuguese
Portugali
1922 points
English në Portuguese
Identity Verified   Joao Marcelo Trovao
  Expert in Law, Mechanics & Construction
boiler, aluminum, steel, oil & gas, legal, contracts, power plants, turbines, railway, Brazilian Portuguese, escort interpreter, simultaneous interpreter, mining, metallurgy, construction, technical, engineer, mechanics ... Portuguese
Brazil
3226 points
English në Portuguese
Identity Verified   Artur Jorge Martins
  Affordable high quality and dedication
translator, translation services, high quality, English to Portuguese, french to Portuguese, spanish to Portuguese, français-portugais, español para portugués, software, information technologies, deFence, military, videogames, localization, quality service, Websites, Web pages, fast service, website localization, software localization, history, tourism, déFence, forces armées, histoire, manuel de logiciel, services de traduction, grande qualité, anglais-portugais, espagnol-portugais, tradutor, serviços de tradução, manuais de software, videojogos, localização de software, sítios Web, páginas Web, deFesa, forças armadas, história, turismo, inglês-português, francês-português, espanhol-português ... Portuguese
Portugali
1669 points
English në Portuguese
Identity Verified   Edna Almeida
  Quality translations, always!
Translation, interpretation and proofreading services provided in the areas of economics, IT, law, marketing, medicine (general), technical, telecommunications and tourism. I have also translated several websites. Provision of Portuguese language tuition. ... Portuguese
Irlandë
1645 points
English në Portuguese
Identity Verified   Mauro Lando
  Former interpreter for the EU, Brussels
Interpreter: English, French, Spanish, Italian > Brazilian Portuguese Oil&Gas engineering, Petroleum, Brazil's electric sector, polymers, petrochemicals, tenso-actives, automotive. ... Portuguese
Brazil
1649 points
English në Portuguese
Identity Verified   ferreirac
  fast, accurate & professional translator
Portuguese, computers, IT, social sciences, sciences, petroleum, pedagogy, translate, finance, economics, consulting, book, books, dissertation, thesis, shared services center, education, SSC, CSC, BPM, business process management, scientific article, survey, research, CSR, brochure, ethics, oil & gas, legal, petroleum, website, site, localization, contract, business, management. ... Portuguese
Brazil
1524 points
English në Portuguese
  expressisverbis
  Translator and Terminologist
Translation and Revision, Subtitling, Terminology ... Portuguese
Portugali
1448 points
English në Portuguese
Identity Verified   Rafael Sousa
  The language of science and technology
italian, English, Portuguese, medical, pharmaceutical, cosmetic, science, technology, patent, analytical chemistry, medical devices, surgical instruments ... Portuguese
Brazil
1205 points
English në Portuguese
Identity Verified   Elisabete Cunha
  Quality and accuracy, always on time!
Translation, proofreading, revision, subtitling, fast, accurate, competent, efficient, cinema, TV, documentaries, law, IT, social sciences, psychology, civil construction, energy, marketing, publicity, education, mithology, legends, guides, handbook, contract, terms and conditions, letter, site, games, localization, websites, saFety, environment, cosmetics, air conditioning, personals, medical, pharmaceutical, instruments, civil construction, litterature, subtitles, proofreading, revision, aquariums, fish, animals, livestock, tourism, localization, websites, electric, agreements, IT, computer, notebook, appliances, net, online games, videogames, consoles, fast, efficient, proFessional, quick, accurate ... Portuguese
Portugali
1071 points
English në Portuguese
Identity Verified   Luciano Eduardo de Oliveira
  Passionate, reliable
Medicine, biology, general language, letters, documents, politics, journalism, history, sociology, marketing, business, literature, Portuguese, English, Spanish, German, Dutch, Polish, Czech. ... Portuguese
Brazil
1023 points
English në Portuguese
Identity Verified   Walter Moura
  
Articles of Incorporation, Contracts, petroleum, law, accountancy, software, translation, Portuguese-English, telecommunications, business, contrato social, contratos, petróleo, direito, contabilidade, software, tradução inglês-português, telecomunicações, negócios, law, articles of incorporation, accounting, English-Portuguese translator, oil, timely, affordable, reliable ... Portuguese
Brazil
1043 points
English në Portuguese
Identity Verified   Fernando Domeniconi
  Chemical Engineer. Fast, reliable work
environment, eia, risk analysis, audits, industrial process, thermal, offshore, pipelines ... Portuguese
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
961 points
English në Portuguese
Identity Verified   Andre Damasceno
  Genuine dedication and professionalism.
Translation, Brazilian Portuguese, English, English to Portuguese, Portuguese to English, Portuguese, tradutor, tradução, translator, translation, localization, localization of games, games, game localization, environment, science, ecology, sustainability, medical, pharma, survey, engineering, manuals, Trados Studio 2014, Wordfast Pro ... Portuguese
Brazil
887 points
English në Portuguese
Identity Verified   Paulo Celestino Guimaraes
  Brazilian Portuguese Pro Fast&Reliable
Accuracy, Advertising, Agencies, Agreement, Arts, Arts& Crafts, Annual Report, Assignments, B2B, B2B Services, Banking Bank Statement, Biodiversity, BiosaFety, Biotechnology, Climate changes, Cartagena Protocol, Corporate Governance, Documentation, e-commerce, IT, healthcare; LMO's, living modified organisms, online help, user inerface, protocol implementation issues, SOFTWARE LOCALIZATION COMPUTING INTERNET WEB SITE LOCALIZATION ENGINEERING PROOFREADER PROOFREADING REVIEW FINANCES BUSINESS QA LINGUISTIC REVIEW TRADOS MICROSOFT ELECTRONIC GLOSSARIES URGENT TRANSLATIONS BRAZILIAN Portuguese SDLX Brazilian, Care, History, Hotel, Imaging, Insurances, Independent, Industry, Internet, Investment, IT, Information Technology, Journalism, Labor, Land, Law, Legal Contract, Language, Leisure, Linguistic, Literature, Literary, Logistics, Management, Manufacturing, Marketing, Media, Multimedia, Medical, Music, Newspapers, Newsletters, Nutrition, Other, Outsourcers, Paper, Paper manufacturing, Part ... Portuguese
Brazil
859 points
English në Portuguese
Identity Verified   Gabriela Frazao
  Over 20 years experience
law - agreements - contracts - bye-laws - articles of incorporation - insurance - building & civil construction - marketing - human resources - code of conduct - water - sewage - environment - mechanical engineeering - electrical engineering - economy - finance - telecommunications- oil industry - patents - hardware - software operator manuals - software - hardware - human resources - IT - travel & turism - insurance - balance sheets - financial reports - water treatment - sewage treatment - waste treatment - ecology ... Portuguese
Portugali
846 points
English në Portuguese
Identity Verified   Madalena Ribeiro
  
Reklamim / Marrëdhënie publike, Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra, Menaxhimi i kuadrit, Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar, Investime / Letra me vlerë, Ligj (e përgjithshme), Marketing / Studim tregu, Mekanikë / Inxhinieri mekanike, Shkenca/inxhinieria e naftës, Transport / Transportim / Transport tregtar, Ushqim dhe Bulmet, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Gatim / Kuzhinë, Ekonomi, Inxhinieri (e përgjithshme), Financë (e përgjithshme), Kinema, Film, TV, Drama, Kompjuter: Programe kompjuterike, Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino, Tekstile / Veshje / Moda, Elektronikë / Inxhinieri elektronike, Kontabilitet, Telekom(unikacioni), Shitje me pakicë, Menaxhim, Mjekësi (e përgjithshme), Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Mjekësi: Farmaceutikë, Ligj: Kontratë(a), Certifikata, Diploma, Licenca, CV, Kozmetikë, Bukuri ... Portuguese
Portugali
807 points
English në Portuguese
Identity Verified   Humberto Ribas
  fast, accurate, reliable, professional
administrative, administrativo, advertising, agricultura, agriculture, arte, artesanato, arts/literary, business, cardiologia, cardiology, carros e caminhões, cars and trucks, ciências da computação, ciências sociais, cinema, cinema e teatro, comércio, comida, commerce, computação, computadores, computer sciences, computing, crafts, dentistry, diversão, documentação legal, ecologia, ecology, economia, economy, editor, educação, education, electronics, eletrônica, engenharia, engineering, entertainment, entretenimento, esportes, farmárcia, finanças, finance, food, gás, geografia, geography, government, governo, hardware, história, history, hotéis/turismo/viagens, hotels/tourism & travel, indústria do petróleo & gás, it, legal documentation, lingüística, linguistics, literatura, literature, marketing, medicina, medicine, movie and theatre, negócios, odontologia, oil & gas industry, orthopedics, ortopedia, otimização de sites de busca, petróleo, pharmaceutical, política, politics, prooFer ... Portuguese
Brazil
788 points
English në Portuguese
Identity Verified   Marcelo da Luz
  
investment case, daily review, stock market, telecommunication manuals, pharmaceutical industry press releases, pharmaceutical magazines and newspapers, electronics user manuals, software translation, food processing machines, machining tools, lathes, firefighting equipments, QA & QC hardware (industrial applications) ... Portuguese
Brazil
799 points
English në Portuguese
Identity Verified   Paulinho Fonseca
  Apps, IT, Business, Mining and Geology
native, brazilian, translator, English, Portuguese, IT, apps, mining, mining industry, mining companies, iron ore mining, mining industries, mining tools, drilling mining, business, reports, asset optimization, sustainable environment, ecology and environment, geology, exploration, geological study, geophysics, geochemistry, SAP, SAP accounting software, SAP training, SAP consulting, SAP software, SAP experience, HR, human resources, administration, payroll, training, recruiting, management program, supply chain, shared services, global, process, production, tourism, travel, accommodation, hotel, trips, consecutive, simultaneous, interview, specializing ... Portuguese
Brazil
762 points
English në Portuguese
Identity Verified   Sara Sousa Soares
  Also a copywriter
advertising, general consumption, communication, events, design, arts, print, media, marketing, public relations, letters, certificates, business, internet, websites, brochures, manuals, ads, packaging, books, literature, culture, travel, gastronomy, oenology, culinary, history, geography, architecture, construction, environment, energy, recycling, sustainability, transport, beauty, cosmetics, fashion, science, medical, pharmaceuticals, engineering, industry, automotive, technology, legal, contracts, social, sociology, psychology, recreation, sports, music ... Portuguese
Portugali
689 points
English në Portuguese
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët