përkthyes Finnish to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Finnish në English » General fields

përkthyes Finnish në English Tech/Engineering (9585)
përkthyes Finnish në English Art/Literary (6199)
përkthyes Finnish në English Medical (236)
përkthyes Finnish në English Law/Patents (680)
përkthyes Finnish në English Science (13617)
përkthyes Finnish në English Bus/Financial (473)
përkthyes Finnish në English Marketing (1673)
përkthyes Finnish në English Other (367)
përkthyes Finnish në English Social Sciences (483)

përkthyes ose interpretë Finnish në English » Specific fields

përkthyes Finnish në English me shkrim: Kontabilitet (131)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike
përkthyes Finnish në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Bujqësi (72)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Blegtori / Zootekni
përkthyes Finnish në English me shkrim: Antropologji
përkthyes Finnish në English me shkrim: Arkeologji (47)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Arkitekturë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (176)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (29)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Financë (e përgjithshme) (262)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (178)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (79)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Botanikë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile
përkthyes Finnish në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (175)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike
përkthyes Finnish në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi (228)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama (278)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda
përkthyes Finnish në English me shkrim: Telekom(unikacioni)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (321)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (173)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes Finnish në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet
përkthyes Finnish në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri
përkthyes Finnish në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji
përkthyes Finnish në English me shkrim: Media / Multimedia
përkthyes Finnish në English me shkrim: Ekonomi (180)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Pedagogji / Arsim
përkthyes Finnish në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (166)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë (110)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (195)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale (108)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike
përkthyes Finnish në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare
përkthyes Finnish në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji (165)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Praktikë ezoterike
përkthyes Finnish në English me shkrim: Qendër peshkimi
përkthyes Finnish në English me shkrim: Folklor (83)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet
përkthyes Finnish në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (125)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake
përkthyes Finnish në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (239)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali
përkthyes Finnish në English me shkrim: Gjenealogji (18)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra
përkthyes Finnish në English me shkrim: Gjenetikë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Gjeografi
përkthyes Finnish në English me shkrim: Gjeologji (22)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Qeveri / Politikë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (94)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (164)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Histori (157)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi (423)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (169)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (78)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Sigurim (87)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar
përkthyes Finnish në English me shkrim: Internet, Tregti në internet (242)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë (59)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp (26)
përkthyes Finnish në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit) (304)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Gazetari (184)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Pasuri të patundshme (85)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (96)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (75)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Gjuhësi (182)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar
përkthyes Finnish në English me shkrim: Menaxhim (146)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Prodhim industrial
përkthyes Finnish në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Marketing / Studim tregu (292)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (238)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji
përkthyes Finnish në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente
përkthyes Finnish në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Meteorologji (4)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Metrologji
përkthyes Finnish në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje
përkthyes Finnish në English me shkrim: Muzikë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Emra (personal, kompani) (38)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Të ushqyerit (75)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (40)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Të tjera (71)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Letër / Prodhim letre
përkthyes Finnish në English me shkrim: Patentat (48)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Filozofi
përkthyes Finnish në English me shkrim: Fizikë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Printime dhe Botime (98)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Psikologji
përkthyes Finnish në English me shkrim: Fe (86)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Shitje me pakicë (86)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Siguri
përkthyes Finnish në English me shkrim: SAP (28)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (158)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Zhargon (50)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (160)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes Finnish në English me shkrim: Topografi (55)
përkthyes Finnish në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë
përkthyes Finnish në English me shkrim: Zoologji (40)

Finnish në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Pietari Valtonen
  Prompt, professional and reliable.
IT, technical documentation, subtitling, business, technical, engineering, tourism, marketing, copywriter, automotive, owner's manual, owner manuals, hardware, software, printers, home appliances, monitors, Q/A, trucks, warranties, realiable, fast, qualified, experienced, multiple languages, multilingual, white goods, reason codes, digital camera, photography, video, audio, web sites, localization, strings, bug reporting, telephony, testing, tester, JIRA, interpretation, tulkkaus, interpreter, tulkki, Finnish-English, English-Finnish, czech-Finnish, slovak-Finnish, Finnish-czech, slovak-czech, suomi-englanti, englanti-suomi, tsekki-suomi, suomi-tsekki, slovakki-suomi, suomi-slovakki, finština, slovenština, překladatel, tlumočník, manuály, dokumentace, webové stránky, uživatelské příručky, uživatelské manuály, překlady z finštiny, proFesionální ... Finnish
Republika Çeke
84 points
Finnish në English
  Desmond O'Rourke
  PROFESSIONAL JOBS PERSONALLY HANDLED
Finnish-English, English-Finnish, law, patents, discovery, deposition, business, medical, pharmaceutical, arts, architecture, transcripts, INS, USCIS, sociology, journalism, genealogy, interpreting, copywriting, advertising, voice-overs ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
767 points
Finnish në English
Identity Verified   Erkki Pekkinen
  Ex-Aussie forester+various lang.combos
Forestry, forest industries, education, natural sciences, telecom, IT, contracts, patents, Finnish, English, german, swedish ... English/Finnish
Finlandë
262 points
Finnish në English
Identity Verified   Anu Carroll
  Meticulous
lääketiede, lääketieteellinen, lääketieteelliset, lääketieteellisiä, sairaskertomus, sairauskertomus, terveydenhuolto, kliininen, kliiniset, lääketutkimus, lääketutkimukset, tutkittavan tiedote, tutkimustiedote, suostumus, medical, medicine, health record, medical record, patient record, clinical, clinical trial, ICF, healthcare, health care, valmisteyhteenveto, SPC, SmPC, pakkausseloste, potilastiedote, PIL, detail-oriented, attention to detail ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
132 points
Finnish në English
Identity Verified   Setti Mulari
  #1 in Finnish to English!
finance, financial, security, insurance, quarterly report, fsa, vakuutus, talous, finanssi ... Finnish/English
Zelanda e Re
55 points
Finnish në English
Identity Verified   Hannele Marttila
  bilingual exp translator/writer
English, Finnish, Danish. medical, legal, contracts, literature, commercial, banking, annual reports, bids, tenders, ITT, food science, cooking, internal communications, travel, journalism, pharmaceutical, classic cars, project management, back translations, editing, proofreading, patient Histories, medical white papers, contracts, medical or financial articles, court procedures, back translations, pharmaceutical brochures, Pharmaceutical instructions for use, Doctor statements, marketing brochures, project management documentation, certificates ... Finnish/English
Mbretëria e Bashkuar
46 points
Finnish në English
Identity Verified   Robert Connal
  
Finnish, English, history, archaeology, computing, technical, tourism, general, editing, proofreading ... English
Finlandë
7 points
Finnish në English
Identity Verified   hetongzhi
  
Retired, diplomat, experienced translator, slova, k czech, russian, ukrainian, polish, Finnish, swedish ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Finnish në English
Identity Verified   Bat-Sheva Myllys
  
Finnish, Hebrew, English, Medical, LiFe Science, Science, Medical technology, Pharmaceuticals, Technology, Localization, Software, Hardware, Telecommunication, Automotive Industry, Heavy Machinery, The Environment, Natural science, Business administration, Marketing, Advertising, Behavioral science, Social sciences, Education, ... English/Finnish
Finlandë
14 points
Finnish në English
Identity Verified   thmarks
  MA in Translation, 18 years experience
Finnish, Japanese-English, English-Japanese, English-Finnish, Finnish-English, localization, translation, translator, proofreader, proofreading, marketing, business, finance, mainonta, todistukset, games localization, editor, subtitling, dubbing, communication skills, flexible translator, kanji, technical, electronics, medical, scientific, travel, tourism, education, finance, legal, käännös, Japani, Suomi, Englanti, 日英翻訳, 通訳, 同時通訳, 逐次通訳, 英日翻訳, フィンランド語, interpretation, language training, 字幕, 校正, ネーティブ翻訳 ... Finnish/English
Japoni
12 points
Finnish në English
Identity Verified   Meri Rantama
  MA Univ of Helsinki, 20 years experience
business, finance, management, economics, contracts, law, real estate, education, journalism, media, publishing, film, music, government, politics, social policy, immigration, academic, environment, EU, linguistics, IT, tech, medical, pharmaceutical, sports, fitness, literature, history, travel, geography, art, architecture, photography, fashion, philosophy, religion, translation, editing ... Finnish/English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Finnish në English
Identity Verified   Marja Sinkkonen
  
Reklamim / Marrëdhënie publike, Turizëm dhe udhëtimi, Transport / Transportim / Transport tregtar, Marketing / Studim tregu, Ushqim dhe Bulmet, Gatim / Kuzhinë, Tekstile / Veshje / Moda, Mjekësi (e përgjithshme), Automobilistikë / Makina dhe kamionë, Kozmetikë, Bukuri, Pylltari / Dru / Lëndë drusore, Letër / Prodhim letre, Histori, Gazetari, Media / Multimedia, Kinema, Film, TV, Drama, Menaxhimi i kuadrit, Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar, Qeveri / Politikë, Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj., Pedagogji / Arsim, Ekonomi, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Financë (e përgjithshme), Ligj: Kontratë(a), Ligj (e përgjithshme), Menaxhim ... Finnish/English
Finlandë
34 points
Finnish në English
  Versk dabar
  Better service for the same price!
Translation, editing, proofreading, formating, tranlating, translation agency, languages, translators, freelancers ... English
Lituani
0 points
Finnish në English
  Katherine Sotejeff-Wilson
  Translating research: medical & academic
Finnish, Polish, German, editing, academic, medical, pharmaceutical, clinical trials, science, environment, green chemistry, digital humanities, theology, history, NGOs ... English
Finlandë
0 points
Finnish në English
Identity Verified   Juha Valtonen
  Reliable, professional and effective.
Finnish, English, trados, Finnish translator, Finnish translators, Finnish translation, Finnish games testing, software testing, English to Finnish, English to Finnish translation, television, documentaries, business, gaming, online casinos, casino games, gambling, poker, slot machines, marketing, hotel, catering, restaurant, menus, logistics, automotive, military, translation, experience, household appliances, computer, modem, manuals, IT and software localisation, printer manuals, navigation systems, navigation software, owner manuals, OM translation, automotive translation, editing, localization, travel, tourism, proofreading, editing, travel & tourism, Internet, websites, transcreation, across, MemoQ, Studio 2014, certified pro, proz pro, Google Android, google, paper industry, paper machines, consumer electronics, power tools, electronics, käännökset, kääntäminen, käännös, kääntäjä, ylioppilastodistus, yo-todistus, matriculation examination, moderator, moderaattori, facebook moder ... Finnish
Mbretëria e Bashkuar
102 points
Finnish në English
  Kit Fahey
  Accurate and timely
Finnish, french, spanish, italian, technical writer, technical support, finance, banking, real estate, telecom, communications, insurance ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Finnish në English
Identity Verified   Kathy Saranpa
  YalePhD/University Lecturer Translation
PhD, academic, genealogy, legal, business, personal, literature, history, arts, medical ... English
Finlandë
0 points
Finnish në English
  GSI Translation
  Success built on customer satisfaction
GSI, GSI Translations, translators, translation, localisation, localization, translate, language, multilingual, adaptation, transcription, proofreading, editing, adaptation, interpreting, DTP, desktop publishing, typesetting, multimedia, website localisation, website localization, CMS content management, system, language, consultancy, pharmaceuticals, legal, medical, bio-sciences, biotechnology, law, Legal, Para legal, advertisement, banking, insurance, marketing, accounting, accountancy, fast service competitive rates, negotiable, lawyer ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Finnish në English
  linguainfo
  Translation,Transcription,Voiceover
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Indi
0 points
Finnish në English
Identity Verified   GlobalEditing
  Superb English Editing and Proofreading
Annuals, automotive, business, clinical, computers, engineering, environment, food, history, manufacturing, marketing, medical, meditation, music, art, reports, robotics, science, telecommunications, testing, travel, Zen ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Finnish në English
Identity Verified   DailyTranslate
  Native speakers only
Translation, Proofreading, Editing, Reviewing, TEP, Transcription, Transcription+Translation, Copy writing, Trans creation, Transliteration, Back Translation, Machine Translation, Localization, Quality Assurance, Subtitling, DTP, Medical Translation, Legal Translation, Technical Translation, Automotive Translations, Financial Translations, Marketing Translations, IT Translations, Computers : Hardware&Software, CV, Licences, Diplomas, Certificates, Pharmaceutical Translations, Engineering Translations, Literary Translations, Mechanical Translations, Culinary Translations, Websites translation, Software Localization, Instruction Manuals Translation, Clinical Studies Translation, Governmental Translation, Multimedia Localization, Multilingual DTP, Document Translation, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Burmese, Catalan, Cebuano, Chinese, Croatian, Czech, Dari, Estonian, Farsi, Filipino, Georgian, Greek, Gujarati, Hebrew, Hiligaynon, Hindi, Hmong, Hungar ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Finnish në English
Identity Verified   Shamien
  Games & Apps Localisation
computers, electronics, IT, appliances, manuals, RPG, fantasy, gaming, games, hardware, apps, software, localisation, video games, Finnish, translation, applications, science fiction, paranormal, parapsychology, occultism, mobile ... Finnish/English
Finlandë
4 points
Finnish në English
  Kickwords Limited
  The added value for your business growth
translation services, translation online, translator, certified translations, usa, canada, uk, translate, word translate, language translator, translators, online translator, free translation, translater, translate website, interpreter services, international translations, English to french translation services, french to English, german to English translator, norwegian to English translation services, spanish to English translation services, English to italian, English to japanese translation, English to chinese, English to afrikans, latin translations ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Finnish në English
  Wordminds
  Professional Language Services
translations, translation services, translation agency, English translation, proofreading, transcription, revision, editing, post editing, checking, technology, localization, globalization, software, hardware, automotive, games, healthcare, marketing, Norwegian translation, Swedish translation, Übersetzen, traduction. ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Finnish në English
  Alex Denver
  Quality is our Native Language
, Automobilistikë / Makina dhe kamionë, Mjekësi: Farmaceutikë, Mekanikë / Inxhinieri mekanike, Ligj: Kontratë(a), Inxhinieri (e përgjithshme), Gatim / Kuzhinë, Ndërtim / Inxhinieri civile, Kompjuter: Programe kompjuterike, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Mjekësi: Instrumente ... English
Indi
0 points
Finnish në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët