Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 
 
Forumi
Tema
Afishues
Përgjigje
Vizitat
Afishimi i fundit
I'm on the first page of Google!    (Shkoni tek faqja 1... 2)
16
722
20
1,444
3
164
泰晤士(TIMES)四合院儿    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146... 147)
QHE
May 4, 2014
2,199
825,319
1
77
3
157
Vincenzo Di Maso
Dec 9, 2009
65
15,365
Ramex
Aug 17
3
230
Incentives for staying with Proz.com?    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5... 6)
77
6,748
8
281
mk_lab
12:50
How to recover my 2700 Dollars ?    (Shkoni tek faqja 1... 2)
18
2,137
dkfmmuc
12:25
2
256
0
123
N/A
Aug 17
2
184
Helen Shepelenko
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
09:10
N/A
Aug 17
11
334
Helen Shepelenko
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
09:09
paolor
08:39
0
63
Henry Dotterer
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
08:39
Henry Dotterer
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Jul 10, 2006
87
49,066
10
688
1
201
10
1,220
13
792
N/A
Jul 31
5
407
經典誤譯    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18... 19)
jyuan_us
Mar 25, 2009
276
89,431
7
686
"Our payment term is..."    (Shkoni tek faqja 1... 2)
15
1,732
17
1,413
29
1,503
Netflix Hermes test    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22... 23)
331
149,227
Lucia Leszinsky
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Aug 17
0
202
Lucia Leszinsky
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Aug 17
3
213
1
123
12
1,198
N/A
Sep 8, 2010
81
261,166
UYARI: Dikkat Scam    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27... 28)
Adnan Özdemir
Jan 6, 2011
406
158,293
5
633
3
337
N/A
Aug 16
2
236
Helen Shepelenko
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Aug 17
How to find direct clients?    (Shkoni tek faqja 1... 2)
16
2,246
gaidai13
Aug 16
1
308
1
188
2
422
nordiste
Aug 16
8
1,265
Joanna Ryzenweber
Jan 23, 2014
16
5,288
XtS
Aug 16
Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 

= Afishime të reja qysh nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Asnjë afishim i ri që nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Tema është kyçur (Asnjë afishim i ri nuk mund të vendoset në të)
 


Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Advanced search


BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search