Lista globale ProZ.com e shërbimeve të përkthimit
 The translation workplace
Ideas

Fjalorë publik KudoZ (KOG)

Termat e përkthyera nga përkthyesit e ProZ.com nëpërmjet rrjetit ndihmues KudoZ

« KudoZ open glossary

Burime ndihme të ngjashme
anglisht në gjermanisht translators (0)
Fjalorë të tjerë në internet në këtë palë gjuhësh (0)

Browse the KudoZ open glossary
Pala e gjuhëve Fusha – CTRL- or SHIFT- click to select multiple
Source:
Target:

fjalorë përkthimi anglisht në gjermanisht

fjalor anglisht në gjermanisht: Anije, Lundrim, Marinë (268)
fjalor anglisht në gjermanisht: Antropologji (7)
fjalor anglisht në gjermanisht: Arkeologji (25)
fjalor anglisht në gjermanisht: Arkitekturë (136)
fjalor anglisht në gjermanisht: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (135)
fjalor anglisht në gjermanisht: Astronomi dhe Hapësirë (23)
fjalor anglisht në gjermanisht: Automatizimi dhe robotikë (65)
fjalor anglisht në gjermanisht: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (1494)
fjalor anglisht në gjermanisht: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (170)
fjalor anglisht në gjermanisht: Biznes/Tregti (e përgjithshme) (1924)
fjalor anglisht në gjermanisht: Blegtori / Zootekni (118)
fjalor anglisht në gjermanisht: Botanikë (105)
fjalor anglisht në gjermanisht: Bujqësi (152)
fjalor anglisht në gjermanisht: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (343)
fjalor anglisht në gjermanisht: Ekonomi (359)
fjalor anglisht në gjermanisht: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (1439)
fjalor anglisht në gjermanisht: Emra (personal, kompani) (9)
fjalor anglisht në gjermanisht: Energji / Prodhimi i energjisë (353)
fjalor anglisht në gjermanisht: Fe (68)
fjalor anglisht në gjermanisht: Filozofi (32)
fjalor anglisht në gjermanisht: Financë (e përgjithshme) (3009)
fjalor anglisht në gjermanisht: Fizikë (78)
fjalor anglisht në gjermanisht: Folklor (10)
fjalor anglisht në gjermanisht: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (240)
fjalor anglisht në gjermanisht: Gatim / Kuzhinë (168)
fjalor anglisht në gjermanisht: Gazetari (139)
fjalor anglisht në gjermanisht: Gjenealogji (4)
fjalor anglisht në gjermanisht: Gjenetikë (56)
fjalor anglisht në gjermanisht: Gjeografi (55)
fjalor anglisht në gjermanisht: Gjeologji (154)
fjalor anglisht në gjermanisht: Gjuhësi (59)
fjalor anglisht në gjermanisht: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (159)
fjalor anglisht në gjermanisht: Histori (86)
fjalor anglisht në gjermanisht: Internet, Tregti në internet (310)
fjalor anglisht në gjermanisht: Investime / Letra me vlerë (1853)
fjalor anglisht në gjermanisht: Inxhinieri (e përgjithshme) (1557)
fjalor anglisht në gjermanisht: Inxhinieri: Industriale (736)
fjalor anglisht në gjermanisht: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (649)
fjalor anglisht në gjermanisht: Kinema, Film, TV, Drama (240)
fjalor anglisht në gjermanisht: Kompjuter (e përgjithshme) (373)
fjalor anglisht në gjermanisht: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (215)
fjalor anglisht në gjermanisht: Kompjuter: Programe kompjuterike (1232)
fjalor anglisht në gjermanisht: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (272)
fjalor anglisht në gjermanisht: Kontabilitet (795)
fjalor anglisht në gjermanisht: Kozmetikë, Bukuri (211)
fjalor anglisht në gjermanisht: Letër / Prodhim letre (90)
fjalor anglisht në gjermanisht: Ligj (e përgjithshme) (1638)
fjalor anglisht në gjermanisht: Ligj: Kontratë(a) (2620)
fjalor anglisht në gjermanisht: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (263)
fjalor anglisht në gjermanisht: Ligj: Tatimi dhe dogana (243)
fjalor anglisht në gjermanisht: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (619)
fjalor anglisht në gjermanisht: Marketing / Studim tregu (1222)
fjalor anglisht në gjermanisht: Matematikë dhe Statistikë (191)
fjalor anglisht në gjermanisht: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (334)
fjalor anglisht në gjermanisht: Media / Multimedia (238)
fjalor anglisht në gjermanisht: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (1418)
fjalor anglisht në gjermanisht: Menaxhim (656)
fjalor anglisht në gjermanisht: Menaxhimi i kuadrit (1071)
fjalor anglisht në gjermanisht: Metalurgji / Kallëp (157)
fjalor anglisht në gjermanisht: Meteorologji (9)
fjalor anglisht në gjermanisht: Metrologji (36)
fjalor anglisht në gjermanisht: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (595)
fjalor anglisht në gjermanisht: Mjedis dhe Ekologji (187)
fjalor anglisht në gjermanisht: Mjekësi (e përgjithshme) (1575)
fjalor anglisht në gjermanisht: Mjekësi: Farmaceutikë (815)
fjalor anglisht në gjermanisht: Mjekësi: Instrumente (829)
fjalor anglisht në gjermanisht: Mjekësi: Kardiologji (240)
fjalor anglisht në gjermanisht: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (364)
fjalor anglisht në gjermanisht: Mjekësi: Stomatologji (188)
fjalor anglisht në gjermanisht: Mobilje / Pajisje shtëpiake (189)
fjalor anglisht në gjermanisht: Muzikë (191)
fjalor anglisht në gjermanisht: Ndërtim / Inxhinieri civile (1030)
fjalor anglisht në gjermanisht: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (33)
fjalor anglisht në gjermanisht: Pasuri të patundshme (275)
fjalor anglisht në gjermanisht: Patentat (61)
fjalor anglisht në gjermanisht: Pedagogji / Arsim (458)
fjalor anglisht në gjermanisht: Poezi dhe Letërsi (244)
fjalor anglisht në gjermanisht: Praktikë ezoterike (27)
fjalor anglisht në gjermanisht: Printime dhe Botime (505)
fjalor anglisht në gjermanisht: Prodhim industrial (268)
fjalor anglisht në gjermanisht: Psikologji (155)
fjalor anglisht në gjermanisht: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (53)
fjalor anglisht në gjermanisht: Qendër peshkimi (36)
fjalor anglisht në gjermanisht: Qeveri / Politikë (342)
fjalor anglisht në gjermanisht: Reklamim / Marrëdhënie publike (404)
fjalor anglisht në gjermanisht: SAP (103)
fjalor anglisht në gjermanisht: Shitje me pakicë (128)
fjalor anglisht në gjermanisht: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (174)
fjalor anglisht në gjermanisht: Shkenca/inxhinieria e naftës (208)
fjalor anglisht në gjermanisht: Shkencë (e përgjithshme) (66)
fjalor anglisht në gjermanisht: Shkencë/inxhinieri nukleare (23)
fjalor anglisht në gjermanisht: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (275)
fjalor anglisht në gjermanisht: Siguri (6)
fjalor anglisht në gjermanisht: Sigurim (516)
fjalor anglisht në gjermanisht: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje (747)
fjalor anglisht në gjermanisht: TI (Teknologjia e informacionit) (1461)
fjalor anglisht në gjermanisht: Tekstile / Veshje / Moda (725)
fjalor anglisht në gjermanisht: Telekom(unikacioni) (472)
fjalor anglisht në gjermanisht: Topografi (21)
fjalor anglisht në gjermanisht: Transport / Transportim / Transport tregtar (498)
fjalor anglisht në gjermanisht: Turizëm dhe udhëtimi (820)
fjalor anglisht në gjermanisht: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (254)
fjalor anglisht në gjermanisht: Të tjera (452)
fjalor anglisht në gjermanisht: Të ushqyerit (74)
fjalor anglisht në gjermanisht: Ushqim dhe Bulmet (277)
fjalor anglisht në gjermanisht: Ushtri / Mbrojtje (181)
fjalor anglisht në gjermanisht: Verëra / Enologji / Vitikulturë (30)
fjalor anglisht në gjermanisht: Zhargon (64)
fjalor anglisht në gjermanisht: Zoologji (118)