përkthyes Hindi to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Hindi në English » General fields

përkthyes Hindi në English Tech/Engineering (3145)
përkthyes Hindi në English Art/Literary (300)
përkthyes Hindi në English Medical (293)
përkthyes Hindi në English Law/Patents (2101)
përkthyes Hindi në English Science (7236)
përkthyes Hindi në English Bus/Financial (56)
përkthyes Hindi në English Marketing (844)
përkthyes Hindi në English Other (620)
përkthyes Hindi në English Social Sciences (60)

përkthyes ose interpretë Hindi në English » Specific fields

përkthyes Hindi në English me shkrim: Kontabilitet
përkthyes Hindi në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike (542)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë
përkthyes Hindi në English me shkrim: Bujqësi
përkthyes Hindi në English me shkrim: Blegtori / Zootekni (79)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Antropologji
përkthyes Hindi në English me shkrim: Arkeologji
përkthyes Hindi në English me shkrim: Arkitekturë (95)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë
përkthyes Hindi në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (84)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Financë (e përgjithshme)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (86)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (247)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (185)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Botanikë (117)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (207)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (86)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV
përkthyes Hindi në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike
përkthyes Hindi në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi
përkthyes Hindi në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama
përkthyes Hindi në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (229)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Telekom(unikacioni) (387)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (511)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (226)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes Hindi në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (237)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a) (312)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë
përkthyes Hindi në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (177)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji (101)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Media / Multimedia (344)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Ekonomi
përkthyes Hindi në English me shkrim: Pedagogji / Arsim (469)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (190)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë (136)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale (124)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (187)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (53)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji (195)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Praktikë ezoterike (27)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Qendër peshkimi
përkthyes Hindi në English me shkrim: Folklor
përkthyes Hindi në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (264)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (66)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake (125)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (194)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali
përkthyes Hindi në English me shkrim: Gjenealogji (15)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (473)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Gjenetikë (54)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Gjeografi
përkthyes Hindi në English me shkrim: Gjeologji
përkthyes Hindi në English me shkrim: Qeveri / Politikë (363)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (97)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor
përkthyes Hindi në English me shkrim: Histori (333)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi (592)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit
përkthyes Hindi në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (183)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Sigurim
përkthyes Hindi në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar
përkthyes Hindi në English me shkrim: Internet, Tregti në internet (294)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë
përkthyes Hindi në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp (40)
përkthyes Hindi në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Gazetari (360)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Pasuri të patundshme (157)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme) (404)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (192)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (144)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Gjuhësi
përkthyes Hindi në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (197)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Menaxhim (336)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Prodhim industrial
përkthyes Hindi në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë (36)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Marketing / Studim tregu (326)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Hindi në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (91)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente (111)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (250)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Meteorologji (10)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Metrologji
përkthyes Hindi në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje
përkthyes Hindi në English me shkrim: Muzikë (165)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Emra (personal, kompani) (130)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Të ushqyerit
përkthyes Hindi në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (76)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Të tjera (130)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Letër / Prodhim letre (31)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Patentat (74)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Filozofi (178)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Fizikë (97)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Printime dhe Botime (151)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Psikologji (161)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Fe
përkthyes Hindi në English me shkrim: Shitje me pakicë (120)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Siguri (36)
përkthyes Hindi në English me shkrim: SAP (56)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Zhargon (46)
përkthyes Hindi në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj.
përkthyes Hindi në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes Hindi në English me shkrim: Topografi
përkthyes Hindi në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë
përkthyes Hindi në English me shkrim: Zoologji

Hindi në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Ritu Bhanot
  Correct, On-Time, Always, Without Fail!!
French, English, Hindi, Punjabi, Translation, Traduction, Interpretariat, CELTA, Masters in French, Anuvaad, Anuvaadak, translation service in india, interpretation service in india, film translation india, telecommunication india, film scripts, योग‌ india, movie dialogues, movie translation, film translation, documentry, native Hindi translator, Hindi translation india, Hindi unicode, punjabi translation india, panjabi translation india, Disability, Medical translation, Legal translation, Reiki, Art of Living, Yoga, Pranayam, Unicode, Punjabi Unicode, Hindi Unicode, Gurmukhi, MA, CELTA, Dairy, Casein, Fromage, Laiterie, Cheese, steel, oxycutting, oxycoupage, lasercutting, coupage à laser, Poker translation, Interpretariat français-Hindi en France, French-Hindi Interpretation, Interpretariat Anglais-Hindi en France, English-Hindi Interpretation ... English/Hindi
Indi
8 points
Hindi në English
Identity Verified   chopra_2002
  Your project is in safe hands
business finance advertisement hardware software information technology localization art sub-titles script patent specification Patient Information Leaflets/Advertising Economic affairs Websites Localisation Multimedia Media Airlines Flight Manuals project reports medical research questionnaire certificate legal law marketing linguistic check brand evaluation logo check editing proofreading Hindi translation English translation social sciences health cuisine inflight menu clippings literature literary story poem langclinic lingualbridge clinical trials medical Hindi to English translation English to Hindi translation English translation Hindi translation trados website translation into Hindi Hindi proFessional translator हिंदी अनुवाद अंग्रेजी-हिंदी अनुवाद r(New Delhi/India), Hindi belt प्रूफरीडिंग हिंदी अनुवादक English-Hindi Translation, Hindi-English Translation Quality Check Back Translation Legal Clinical Trials Medical Healthcare Annual Reports Patents Engineering, Technical Tr ... Hindi
Indi
209 points
Hindi në English
Identity Verified   Lalit Sati
  M.Sc. | Full-time Freelance Translator
medical, health, healthcare, advertising, games, mobile phone, business, finance, websites, films, agriculture, animal husbandry, insurance, culinary, computer, legal, multimedia, software manuals, user manuals, online manuals, localisation, IT, letters, documents, books, brochures, pamphlets, posters, reports, banking, business reports, website translation, automobile, products, tv, television, documentary, script, science, English-Hindi translation, Hindi translator, editing, proofreading, reviewing, journalism, newsletters, translation, children's books, native Hindi speaker, subtitles, native Hindi translator, Hindi translation, Hindi translator, editing, publications, questionnaire, unicode font, mangal, हिन्दी, अनुवाद, हिन्दी अनुवादक, हिंदी, अनुवादक, ललित सती, वेबसाइट, मोबाइल, फोन, अनुवादक, अंग्रेजी-हिंदी अनुवादक, linguist, translator, English to Hindi translator, editor, proof-reader, literature, art ... Hindi
Indi
90 points
Hindi në English
Identity Verified   Balasubramaniam L.
  Fast, accurate, elegant translation
MSDS, Material SaFety Data Sheet, Software Localization, Software Localisation, Website Localization, Website Localisation, POEdit, Across, Trados, SDLX, Wordfast, Scripts, Films, Legal, Medical, Health, Healthcare, Advertising, Business, Finance, Websites, Multimedia, Software manuals, User manuals, Online, MemoQ, Passolo, Qt Linguist, Menus, manuals, Localisation, IT, Letters, Documents, Books, Brochures, Pamphlets, Posters, Reports, Publicity material, HTML, PHP, ASP, SQL, Macromedia Flash, Literature, art, children's books, UNICODE, Hindi, Native Hindi speaker, Gujarati, Malayalam, culture, engineering, technical, English, English-Hindi, Hindi-English, India, Mumbai, XTM ... Hindi
Indi
83 points
Hindi në English
Identity Verified   cmrawal
  Hindi Translator you can bank upon
English-Hindi translation, Hindi translator, banking, annual reports, business reports, brand name evaluation, website translation, automobile, products, marriage certificate, birth certificate, editing, proofreading, reviewing, journalism, newsletters, translation, speeches, airlines, inflight announcements, flight menus, subtitles, native Hindi translator, Hindi translation, IT, Hindi translator, editing, literature, publications, catalogs, information technology, English-Hindi translator, health care, mobile phone, questionnaire, website, computer, unicode font, mangal, lexicon, transcription, हिन्दी, अनुवाद, हिन्दी अनुवादक, हिंदी अनुवादक, रावल, वेबसाइट, मोबाइल, फोन, अनुवादक, अंग्रेजी-हिंदी अनुवादक, linguist, translator, English-Hindi translator, editor, proof-reader, website, localization, Linguistic Validation, LQI, LQA, Quality Checks, Linguistic Checks, brand name cultural evaluation, AutoCAD translation, drawings translation, maps translation, CAT tools, Trados, SDL Trados Stud ... Hindi
Indi
76 points
Hindi në English
Identity Verified   Ramesh Bhatt
  Evergreen Readers and Writers
Literature; Art; Poetry; Philosophy; Religion; Religious Material; Journalism; Law; Engineering; History; Health Sciences; School Education; School Administration; Correspondence; Documents; Research Material; Clinical Trials; Medicine; Social Sciences; DTP Tibetan; DTP Hindi; DTP Urdu; DTP Nepali; DTP English; Native Tibetan, Native Ladakhi; Native Zanaskari; Native Bhutanese; Native Dzongkha; Native Urdu, Native Hindi, Native Nepali, Native Kashmiri, Native English Team; Medical Record; Educational Certificate; Divorce Certificate; Translations of all types of prose and poetry in English, Nepali, Hindi, Urdu, Kashmiri; Tibetan; Ladakhi; Zanaskari; Bhutanese; Dzongkha--one to another language; Copyediting too. Subtitling English, Subtitling Nepali, Subtitling Hindi, Subtitling Urdu, Subtitling Kashmiri; Subtitling Tibetan; Subtitling Ladakhi; Subtitling Zanaskari; Subtitling Bhutanese; Subtitling Dzongkha; Literary help for writers, General / Conversation / Greetings / Letters, Geneal ... Urdu/English
Nepal
42 points
Hindi në English
Identity Verified   acetran
  Ace Translator
translation, translator, Hindi, English, UK English, US English, SEO, localization, adaptation, transcreation, proofreading, proof-reading, editing, editor, read-thru, Bengali translator, Marathi translator, Hindi translator, English-Hindi, Hindi-English, English-Bengali, Bengali-English, English(US)-English(UK), SDL Trados, Xliff, Wordfast Pro, MemoQ, French Translation, Spanish translation, finance, economics, marketing, website, tourism, journalism, business, accounts, financial report, securities, investment banking, technology, localisation, localization, website localization, website localisation, site-web, pagina web, market research, technical, Trados ... Hindi/English
Mbretëria e Bashkuar
23 points
Hindi në English
Identity Verified   keshab
  fast with accuracy
Literature, Finance, Marketing, Advertisement, Social Science, Law, Education, Banking, Medical & other ... Hindi/Bengali
Indi
53 points
Hindi në English
Identity Verified   Ashutosh Mitra
  Software, games, websites, medical....
आशुतोष अनुवाद, आशुतोष, wiFe-eye wolf-eye, मित्रा, मित्र, IC-46, IC-77, IC-14, Insurance, "Finitro Forte Plus", Hindi se Angrejee, translate to English mitran, angrejee se Hindi anuvaad, English to Hindi translator, anuvaad, Hindi to English Translation, ashu, anuvaad, Insurance, trans, translation, literature, sahitya, religion, Francis, certificates, localization, mitra inglese, mitra in Hindi, health phone, medical, marketing, finance, blog translation, hard disk history Hindi translation English ... Hindi/English
Indi
12 points
Hindi në English
  Akhila Phadnis
  
French, Hindi, technical, psychology, education, books, proofreading, editing ... English
Indi
0 points
Hindi në English
Identity Verified   Vidit Tyagi
  All said and done!
English, Hindi, copywriter, copywriting, copy writer, copy writing, translator, transcreation, ad adaptation, localization, google adwords, adwords, keywords research, keywords, sem, seo, subtitles, translation, transcreator, subtitle translation, subtitler, Hindi translator, English to Hindi translator, Hindi to English translator, Hindi subtitles, Hindi localization, English to Hindi localization, interpreter, interpretation, consecutive interpretation ... Hindi/English
Indi
0 points
Hindi në English
Identity Verified   dkkasturia
  very professional
proFessional, reliable, cost and quality conscious ... English
Indi
0 points
Hindi në English
Identity Verified   Naresh Advani
  Promises kept & expectations surpassed !
IT / computer-related, Electrical & Electronics Engineering, Railway Signaling, Software, marketing, medical, legal (contracts & patents) and business-oriented text. ... English
Indi
0 points
Hindi në English
  LizzyH
  Meticulous is my middle name
Hindi, Urdu, French, politics, history, international relations, military, NGOs, human rights, International Humanitarian Law, human resources, marketing, ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Hindi në English
  Alex Denver
  Quality is our Native Language
, Automobilistikë / Makina dhe kamionë, Mjekësi: Farmaceutikë, Mekanikë / Inxhinieri mekanike, Ligj: Kontratë(a), Inxhinieri (e përgjithshme), Gatim / Kuzhinë, Ndërtim / Inxhinieri civile, Kompjuter: Programe kompjuterike, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Mjekësi: Instrumente ... English
Indi
0 points
Hindi në English
Identity Verified   Siddharth Anand
  We help the World Communicate Better!
Quality, Reasonable, Translation, Technical Translation, Engineering Translation, Business Translation, Financial Translation, Legal Translation, Affordable Translation, Document Translation, Native, India Translation, Language, English Translation, German Translation, French Translation, Spanish Translation, Dutch Translation ... English
Indi
0 points
Hindi në English
Identity Verified   Roshni Sahgal
  High quality at reasonable rate
Translation, German, English, Marathi, Hindi, French, Chinese ... English
Indi
0 points
Hindi në English
Identity Verified   Swaiyam
  
Medical (Glioblastoma), Flavor industry, Bengali music, Craniosacral therapy, Reflexology, Clinical Studies, Pharmacology, Homeopathy, Alternative medicine, Press releases, Subtitling, Summary of Product Characteristics, Reiki, Trauma surgery, Dorn method ... English
Gjermani
0 points
Hindi në English
  vokian_inc
  ...for all your language needs!
Tamil, Telugu, Hindi, Punjabi, Urdu, Arabic, Right to Left DTP, DTP, German, Malayalam, Kanada, Bengali, Indian Languages, Asian Languages, ... English
Indi
0 points
Hindi në English
Identity Verified   ainichi
  Professional and Perfect
Gjuhësi, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Turizëm dhe udhëtimi, Pasuri të patundshme, Marketing / Studim tregu, Gazetari, Elektronikë / Inxhinieri elektronike, Gatim / Kuzhinë, Kompjuter: Sistemet, Rrjetet, Financë (e përgjithshme), Ligj (e përgjithshme) ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Hindi në English
Identity Verified   Saiwai Translation Services
  Guaranteed to your complete satisfaction
Translation, Translation in India, Translation in Unites States, Translation in Japan, Translation company, Translation Service, Translation Services, Translation Agency, Translation Companies, Best Translation, High Quality Translation, List of Translation companies, Best Translation companies in the world, All European and Asian language Translation, Translation in India, Translation in US, Translation in Japan, Translation company in India, Translation company in Unites States, Japanese Translation, Spanish Translation, German Translation, French Translation, Chinese Translation, Hindi Translation, Korean Translation, Polish Translation, Dutch Translation, Translation, Editing, Testing, DTP, Engineering Advertising and marketing/commercial, Agriculture, Aircraft construction, Architecture, Astrophysics, Automotive engineering, Aviation industry, Banking and Finance, Biology, Biotechnology/biochemistry, Building regulations/constructions, Chemical engineering, Chemistry, Civil engine ... English
Indi
0 points
Hindi në English
Identity Verified   Stephen Mason
   In a prime position.
, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Mjekësi (e përgjithshme), Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Poezi dhe Letërsi, Ligj (e përgjithshme), Ligj: Kontratë(a), Qeveri / Politikë, Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra, Ekonomi, Certifikata, Diploma, Licenca, CV ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Hindi në English
  linguainfo
  Translation,Transcription,Voiceover
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Indi
0 points
Hindi në English
Identity Verified   DailyTranslate
  Native speakers only
Translation, Proofreading, Editing, Reviewing, TEP, Transcription, Transcription+Translation, Copy writing, Trans creation, Transliteration, Back Translation, Machine Translation, Localization, Quality Assurance, Subtitling, DTP, Medical Translation, Legal Translation, Technical Translation, Automotive Translations, Financial Translations, Marketing Translations, IT Translations, Computers : Hardware&Software, CV, Licences, Diplomas, Certificates, Pharmaceutical Translations, Engineering Translations, Literary Translations, Mechanical Translations, Culinary Translations, Websites translation, Software Localization, Instruction Manuals Translation, Clinical Studies Translation, Governmental Translation, Multimedia Localization, Multilingual DTP, Document Translation, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Burmese, Catalan, Cebuano, Chinese, Croatian, Czech, Dari, Estonian, Farsi, Filipino, Georgian, Greek, Gujarati, Hebrew, Hiligaynon, Hindi, Hmong, Hungar ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Hindi në English
Identity Verified   Ashish Kumar Jaiswal
  Impeccable clarity in expression!
Hindi Translator, Hindi Copywriter, Hindi Linguist, Hindi Reviewer, Hindi Localization, Hindi Translation. Hindi Shree Lipi, Hindi Baraha Hindi Unicode, Hindi Kruti Dev, Medical Translation, Legal Translation, Advertising and Marketing Translation, Financial Translation, SaFety Manuals, Employee Instruction Manuals, E-Learning Academic Content, Engineering, Banking, Insurance, Retail, IT, Technical, Software Localization and many more. ... Hindi/English
Indi
0 points
Hindi në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët