përkthyes Indonesian to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Indonesian në English » General fields

përkthyes Indonesian në English Tech/Engineering (9585)
përkthyes Indonesian në English Art/Literary (6199)
përkthyes Indonesian në English Medical (236)
përkthyes Indonesian në English Law/Patents (680)
përkthyes Indonesian në English Science (13617)
përkthyes Indonesian në English Bus/Financial (473)
përkthyes Indonesian në English Marketing (1673)
përkthyes Indonesian në English Other (367)
përkthyes Indonesian në English Social Sciences (483)

përkthyes ose interpretë Indonesian në English » Specific fields

përkthyes Indonesian në English me shkrim: Kontabilitet
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Bujqësi
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Blegtori / Zootekni (117)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Antropologji (169)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Arkeologji (78)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Arkitekturë
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (391)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (64)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Financë (e përgjithshme) (735)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (83)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (243)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Botanikë (109)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (99)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Telekom(unikacioni)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (711)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (277)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike (471)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (280)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë (401)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Media / Multimedia (562)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Ekonomi (562)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Pedagogji / Arsim (923)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (181)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë (183)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji (314)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Praktikë ezoterike
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Qendër peshkimi (78)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Folklor (238)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (430)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (140)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (463)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (133)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Gjenealogji (17)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (802)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Gjenetikë
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Gjeografi (151)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Gjeologji
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Qeveri / Politikë (506)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (176)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Histori (399)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (537)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (181)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Sigurim (173)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (308)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Internet, Tregti në internet (433)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë (167)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp (41)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Gazetari (469)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Pasuri të patundshme (144)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (202)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Gjuhësi
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (307)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Menaxhim (562)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Prodhim industrial (186)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Marketing / Studim tregu
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente (96)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (176)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Meteorologji (15)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Metrologji (14)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (122)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Muzikë (382)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Emra (personal, kompani)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Të ushqyerit (137)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (187)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Të tjera
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Letër / Prodhim letre (50)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Patentat (57)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Filozofi
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Fizikë
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Printime dhe Botime
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Psikologji
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Fe
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Shitje me pakicë (139)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Siguri (70)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: SAP
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (407)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Zhargon
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (553)
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Topografi
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë
përkthyes Indonesian në English me shkrim: Zoologji (67)

Indonesian në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Wiyanto Suroso
  Creating value in your business
experienced Indonesian translator, penerjemah bahasa inggris berpengalaman, seasoned Indonesian translator, senior Indonesian translator, senior javanese translator, proFessional English to Indonesian translator, penerjemah bahasa inggris proFesional, high quality English to Indonesian translation, quality Indonesian translation, penerjemah bahasa inggris bermutu, fast accurate Indonesian translation, penerjemah bahasa inggris cepat tepat, certified English to Indonesian translator, penerjemah bahasa inggris bersertifikat, online certified English to Indonesian translator, online Indonesian translator, penerjemah bahasa inggris online, simultaneous interpreter, simultaneous interpreter team, interpreter equipment, juru bahasa, penerjemah lisan, alat juru bahasa, Indonesian translator in marketing and business, penerjemah bahasa inggris bidang pemasaran dan bisnis, Indonesian translator in legal, penerjemah bahasa inggris bidang hukum, Indonesian translator in education, penerjemah b ... Indonesian
Indonezi
810 points
Indonesian në English
Identity Verified   Ian Forbes
  
translator, translation, Indonesian, interpreter, penerjemah, terjemahan, bahasa Indonesia, Inggris, New Zealand, Selandia Baru, Christian, legal, certificate, license, edit, editor, proofread, proofreader, proofreading, English, Indonesian to English, ijazah, peraturan, government, pemerintahan, pemerintah ... English
Zelanda e Re
332 points
Indonesian në English
Identity Verified   Edward Thornton
  accurate, timely, reasonably priced
international development, international cooperation, governance, travel, tourism, Islam, language, religion, fitness, government, politics, current affairs, economics, taxation, history, certificates, resumes, Indonesia, Indonesian ... English
Indonezi
313 points
Indonesian në English
Identity Verified   Andrew Little
  30 years in Indonesian-English
banking, law, economics, macroeconomics, monetary, general knowledge, perbankan, banks, hukum, human rights, environment, perbankan, Ekonomi, hak asasi manusia, translator, interpreter, penerjemah, lingkungan hidup, umum, interpreting, ham, politik, juru bahasa, transcreation ... English
Gjermani
95 points
Indonesian në English
Identity Verified   Suzan Piper
  award winning Indonesian translator
translator, conFerence interpreter, community, law, government, business, training, instruction manuals, indonesia, silat, arts, legal, education, training, film, tv, music, painting, health, medicine, marketing, contracts, politics, java, deFence, international cooperation, fast, reliable, proFessional, penerjemah, penterjemah, experienced translator, experienced interpreter, reliable, certified, surat, pemerintah, sastra, seni, pendidikan, pelatihan, seni rupa, film, drama, pertahanan, imigrasi, cepat, kesehatan, berpengalaman, penelitian, immigration, imigrasi, domestic violence, kekerasan rumah tangga, narkoba, kehakiman, hukum, universitas, inggris-indonesia, indonesia-inggris, English-Indonesian, Indonesian-English, pengadilan, kelautan, nelayan, buku pedoman, ... English
Australi
169 points
Indonesian në English
Identity Verified   Hengky Chiok
  FOR ALL YOUR INDONESIAN LANGUAGE NEEDS.
English Indonesian certified translator interpreter, certified translator, English into Indonesian, Indonesian into English, simultaneous interpreting, conFerence interpreter, consecutive interpreter, legal interpreter, medical interpreter and translator, religion, Christianity, Christians, Bible, Scripture, theology, Biblical Studies, divinity, Gospel, faith, interpretation, Indonesian, immigration, medical, health care, insurance, legal, law, deposition, deponent, hearings, trial, court, mediation, business, financial, commerce, speech, non profit, agama, Kristen, Alkitab, Kitab Suci, teologi, studi Biblika, divinitas, Injil, iman, penerjemah, Indonesia, pendeta, imigrasi, kedokteran, kesehatan, pengobatan, hukum, deposisi, persidangan, usaha, bisnis, perdagangan, komersial, sambutan, nirlaba. ... Indonesian
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
285 points
Indonesian në English
Identity Verified   M Iwan Munandar
  ITI Certified Translator
Indonesia, Indonesian, Bahasa Indonesia, Bahasa Jawa, Basa Jawa, Javanese, Javanese language, Jawi, Basa Jawi, Madurese, Madura, Bahasa Madura, Basa Madhurâ, Advertising, Business, Certificates/Diplomas/Licenses/CVs, Commerce, Contract, Culture, Finance, Education, Government & Administration, Health & Community Services, Hospitality, Human Resources, International Org/Dev/Coop, Language & Linguistics, Law (General), Legal, License Agreement, Management, Marketing, Market Research, Media, Pedagogy, Religion (Islamic Studies), Social Sciences, Tourism & Travel, Trades & Services, website localization ... Indonesian/Javanese
Indonezi
154 points
Indonesian në English
Identity Verified   Indah Lestari
  Crossing the boundaries of language
business, politics, taxation, customs, annual report, copywriting, translation, editing, proofreading, Indonesian, Bahasa, Bahasa Indonesia, electricity, games, software, scientific, journal, localization, bahasa, business, annual report, information technology, advertising, TVC, script, subtitle, subtitling, novel, international affairs, mobile phone, printing, cosmetics, accounting, tax, technology, media, telecommunication, interpreting, construction, simultaneous, consecutive, finance, audit, financial report, embassy, magazine, article, review, insurance, courier, utility, oil and gas, banking, Indonesian, art, culture, literature, social, Livres audio, Voix de personnages, Publicités, Documentaires, Apprentissage en ligne, Imagerie, Infopublicités, Applications de télécommunications - réponse vocale interactive, Narration, Enregistrements sur caméra, Politique, Promotions, Promotions et publicités, Vraies personnes, Bande-annonces, DVD de formation, Message vocal, Site Web audio. ... Indonesian
Francë
0 points
Indonesian në English
Identity Verified   Ahnan Alex
  Quality at fair rates!
Indonesian, English, javanese, Indonesian translation, Indonesian localization, English translation, certified translation ... Indonesian/Javanese
Indonezi
8 points
Indonesian në English
Identity Verified   Erich Ekoputra
  Legal, Marketing, Web, Software, Games
📌 – Abattoir Design; Academic Report; Accreditation Certificate Cover Letter; Accreditation Notification Letter; Acquisition Internal Communication; Adoption Agreement; Ads Video Clip Survey Questionnaire; Advertisement Plan; Affidavit; Agent of Agreement; Air Pump Brochure; Aircraft Presentation; Alternative Healing Book; Alternative Tobacco Branding Review; Anti-Corruption Compliance Manual; Anti-Corruption Training; Anti-Harassment Policy; Antitrust Presentation; Apartment Introduction; Application User Manual; Appointment Letter; Approval for Representative Office; Arbitration Award; Armed Forces Budget Plan; Articles of Association; Articles: Arrest of Animal Illegal Seller/ Denture Complete Care/ Ethernet Longevity/ European Paper Business/ Fashion Brands/ Gas Exploration /Jeweler & Crocodile Leather/ Mining Contracts Re-negotiation/ Potato Farmers Empowerment/ Shipping Law/ Urban Transportation System/ Asian Fashion; Assets & Facility Management Guide; Association Bye-Laws; Atla ... Indonesian
Indonezi
1590 points
Indonesian në English
Identity Verified   Hikmat
  IT,Loc,Interpreter,Business,Marketing,HR
penerjemah, penterjemah, terjemahan, penerjemah tersumpah, sworn translator, Indonesian localization, certified English, Indonesian English, inggris English, jasa English, localization English, penerjemah certified, penerjemah certified English, penerjemah English, penerjemah Indonesian, penerjemah Indonesian English, penerjemah inggris, penerjemah inggris English, penerjemah jasa, penerjemah jasa English, penerjemah localization, penerjemah localization English, penerjemah indonesia korea, penerjemah belanda, penerjemah indonesia arab, penerjemah jerman, penerjemah indonesia jepang, penerjemah dokumen, interpreter bahasa jepang, penerjemah indonesia, terjemahan bahasa indonesia arab, penterjemah bahasa inggris ke bahasa indonesia, penterjemah tersumpah jakarta, penerjemah bahasa inggris indonesia, terjemahan bahasa indonesia ke korea, terjemahan bahasa indonesia ke bahasa arab, terjemahan bahasa asing, penerjemahan indonesia ke inggris, penerjemah bahasa arab ke indonesia, penerjemaha ... Indonesian/Sundanese
Indonezi
873 points
Indonesian në English
  Regi2006
  Because EVERY project is special
contracts, licensing agreements, court documents, business plans, grant applications, tender documents, bios, speeches, presentations, press kits, presentations, brochures, reports, retirement program, training manuals, employment law, recruitment, employee relations, career management, pay and reward, articles of association, environmental, medical, social sciences, computer, journalism/news, IT, telecom, Internet, software, web sites, corporate communication, internal communication, financial communication, annual reports, product specifications, tech specs, manuals, operating instructions, policy & procedures, financial, accounting, stock market, insurance products and IPOs, advertising and corporate literature, and marketing brochures ... Indonesian
Indonezi
376 points
Indonesian në English
Identity Verified   Sarah Michel
  Carpe diem
Indonesian, English, German, translator, interpretor, magazine articles, orangutan, wildliFe, tourism, business support, travel, north Sumatra, politics, anthropology, Islam, education, penerjemah, translation, penerjemahan, uebersetzung, indonesisch, deutsch, englisch, inggris, jerman, bahasa Indonesia, ... English
Mbretëria e Bashkuar
4 points
Indonesian në English
  Christine Berry
  
Bahasa Indonesia, fast, certificates ... English
Australi
0 points
Indonesian në English
Identity Verified   Justin Weinstock
  Fluent, accurate, and on-time
Indonesian, Bahasa Indonesia, Malay, Bahasa Malaysia ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Indonesian në English
Identity Verified   Graham Bennett
  Making your message clear
, Kompjuter (e përgjithshme), Pedagogji / Arsim, TI (Teknologjia e informacionit), Matematikë dhe Statistikë, Fe ... English
Mbretëria e Bashkuar
57 points
Indonesian në English
Identity Verified   Eddie R. Notowidigdo
  For your Legal Translation needs!
certified translator, certified legal translator, sworn, business, correspondence, legal, law, contracts, police, training, manuals, import, export, incoterms, L/C, letter of credit, catalogue, art exhibition, translator, translation, translating, language service, English Indonesian, Indonesian English, proFessional translator, bahasa indonesia, penerjemah indonesia, terjemahan, penterjemah, penterjemahan, penerjemah inggris, penerjemah belanda indonesia, Indonesian, penterjemah inggris indonesia, bersumpah, tersumpah, beedigd, penterjemah indonesia inggris, penterjemah belanda indonesia, vertaler, vertaling, nederlands indonesisch vertaler, indonesie, indonesien, deutsch, dutch English Indonesian, pameran lukis, pameran lukisan, pameran patung, kontrak perjanjian, seni, kesenian, seni lukis, jerman, übersetzer, übersetzen, übersetzung, indonesisch, german, deutsch indonesisch übersetzer, beeidigter Übersetzer, vereidigter Übersetzer, beedigd vertaler ... Indonesian
Indonezi
258 points
Indonesian në English
  mateoric
  MA Applied Linguistics, 7yrs translating
spanish, Indonesian, colloquial, slang ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Indonesian në English
  Cheryl Olson
  Ten years experience CH-EN and IN-EN
Mandarin, Chinese, Indonesian, military, economics, legal, political, business, general ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Indonesian në English
Identity Verified   tonymacg
  
, ... English
Australi
0 points
Indonesian në English
Identity Verified   Jo Bennett
  Value Added Translation
VAT, Steuer, Mehrwertsteuer, Mw.-St., Umsatzsteuer, UStG, taxation, business, contracts, technical, technisch, engineering, compressed air drier, Luftdrucktrockner, religion, faith, belief, Glaube, church, Kirche, Christian, christlich, Anglican, Anglikaner, lutherisch, evangelisch, Mission, NFP, Natural Family Planning, Fertility awareness, environment, power, energy, travel, reisen, cycling, bicycle, cycletouring, Fahrrad, radfahren, walking, hiking, wandern, Dom, Kathedrale, cathedral, theology, choral music, liturgy, Liturgie, Theologie, Musik, Literatur, MOUS, MS Office User Specialist, bird, ornithology, Vögel, Brettspiel, board games, MITI, birds, Vögel, Ornithologie, ornithology ... English
Mbretëria e Bashkuar
8 points
Indonesian në English
Identity Verified   raphita
  Honed and rich with 25+ years experience
business correspondence, contracts, agreements, company profile, annual reports, product literature, movie script, children's books, cookery books, public health literature, government rules and regulations, academic/educational/immigration/wedding/death/health documents ... Indonesian/English
Indonezi
23 points
Indonesian në English
Identity Verified   Stephen Mason
   In a prime position.
, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Mjekësi (e përgjithshme), Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Poezi dhe Letërsi, Ligj (e përgjithshme), Ligj: Kontratë(a), Qeveri / Politikë, Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra, Ekonomi, Certifikata, Diploma, Licenca, CV ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Indonesian në English
  linguainfo
  Translation,Transcription,Voiceover
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Indi
0 points
Indonesian në English
Identity Verified   DailyTranslate
  Native speakers only
Translation, Proofreading, Editing, Reviewing, TEP, Transcription, Transcription+Translation, Copy writing, Trans creation, Transliteration, Back Translation, Machine Translation, Localization, Quality Assurance, Subtitling, DTP, Medical Translation, Legal Translation, Technical Translation, Automotive Translations, Financial Translations, Marketing Translations, IT Translations, Computers : Hardware&Software, CV, Licences, Diplomas, Certificates, Pharmaceutical Translations, Engineering Translations, Literary Translations, Mechanical Translations, Culinary Translations, Websites translation, Software Localization, Instruction Manuals Translation, Clinical Studies Translation, Governmental Translation, Multimedia Localization, Multilingual DTP, Document Translation, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Burmese, Catalan, Cebuano, Chinese, Croatian, Czech, Dari, Estonian, Farsi, Filipino, Georgian, Greek, Gujarati, Hebrew, Hiligaynon, Hindi, Hmong, Hungar ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Indonesian në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët