Lista globale ProZ.com e shërbimeve të përkthimit
 The translation workplace
Ideas
KudoZ home » shqip në anglisht » Pedagogji / Arsim

administrim biznesi

anglisht translation: Business Administration

Advertisement

Login or register (free and only takes a few minutes) to participate in this question.

You will also have access to many other tools and opportunities designed for those who have language-related jobs
(or are passionate about them). Participation is free and the site has a strict confidentiality policy.
REGJISTRIM NË FJALOR (RRJEDH NGA PYETJA E MËPOSHTME)
termi apo fraza shqip:administrim biznesi
përkthimi anglisht:Business Administration
Regjistruar nga: Sherefedin MUSTAFA
Mundësitë e zgjedhjes:
- Jepni kontributin tuaj për këtë term
- Include in personal glossary

20:10 Jul 8, 2007
përkthime shqip në anglisht [PRO]
Social Sciences - Pedagogji / Arsim / diplomë
termi apo fraza shqip: administrim biznesi
Dega: Administrim biznesi

Mbase do të jetë: Business management?
Titulli i fituar është: Administrator Biznesi

Ju falenderoj për ndihmën tuaj.
Sherefedin MUSTAFA
Holandë
Local time: 01:37
Business Administration
Shpjegim:
It can also be Business Management. But if you need it for the US it is most likely Businesss Administration, as in MBA (Masters in Business Adminsitration).
Even in European Universities now, the business administration program and degree are included.
Hope it helps, Keit

--------------------------------------------------
Note added at 17 mins (2007-07-08 20:27:51 GMT)
--------------------------------------------------

Someone with a degree in Business Administration or Management, obviously works as a Manager. So if you need it for the occupation then Business Manager suffices, but for the Degree I would use Business Administration.

Best,
Keit
Përgjigja e zgjedhur është dhënë nga:

Translation Link
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Local time: 19:37
Grading comment
Ju falenderoj Keit për ndihmën tuaj.
Janë dhënë 4 pikë KudoZ për këtë përgjigje

Advertisement


Përmbledhje e të gjitha përgjigjeve të dhëna
5 +5Business Administration
Translation Link


  

Përgjigjet


15 minuta   Niveli i sigurisë: Answerer confidence 5/5 miratimi i kolegëve (neto): +5
Business Administration


Shpjegim:
It can also be Business Management. But if you need it for the US it is most likely Businesss Administration, as in MBA (Masters in Business Adminsitration).
Even in European Universities now, the business administration program and degree are included.
Hope it helps, Keit

--------------------------------------------------
Note added at 17 mins (2007-07-08 20:27:51 GMT)
--------------------------------------------------

Someone with a degree in Business Administration or Management, obviously works as a Manager. So if you need it for the occupation then Business Manager suffices, but for the Degree I would use Business Administration.

Best,
Keit


    Referenca: http://www.unhmba.org
Translation Link
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Local time: 19:37
Gjuha amtare: shqip, anglisht
Pikët PRO në këtë kategori: 21
Grading comment
Ju falenderoj Keit për ndihmën tuaj.

Komentet e kolegëve për këtë përgjigje (dhe përgjigjet nga ai që u përgjigj)
pajtohem  TrueBaller
53 minuta
  -> Thank you, Mimoza :-)

pajtohem  babycheeks
10 orë
  -> Thank you, Majlinda.

pajtohem  Elvana Moore
11 orë
  -> Thank you, Elvana :-)

pajtohem  DiJ
18 orë
  -> Thank you, DiJ.

pajtohem  pakoment: pakoment
1 ditë12 orë
Login to enter a peer comment (or grade)
Kthehuni tek lista KudoZ


KudoZ™ translation help
Rrjeti KudoZ siguron një strukturë që përkthyesit dhe të tjerët të ndihmojnë njëri-tjetrin me përkthime ose shpjegime termash dhe frazash të shkurtra.See also: