përkthyes Portuguese to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Portuguese në English » General fields

përkthyes Portuguese në English Tech/Engineering (3145)
përkthyes Portuguese në English Art/Literary (300)
përkthyes Portuguese në English Medical (293)
përkthyes Portuguese në English Law/Patents (2101)
përkthyes Portuguese në English Science (7236)
përkthyes Portuguese në English Bus/Financial (56)
përkthyes Portuguese në English Marketing (844)
përkthyes Portuguese në English Other (620)
përkthyes Portuguese në English Social Sciences (60)

përkthyes ose interpretë Portuguese në English » Specific fields

përkthyes Portuguese në English me shkrim: Kontabilitet
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike (3554)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Bujqësi
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Blegtori / Zootekni (557)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Antropologji
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Arkeologji (446)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Arkitekturë
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (2374)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Financë (e përgjithshme) (3404)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (599)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (1457)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (1496)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Botanikë (628)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme) (4345)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (2791)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (1109)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi (3781)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama (4234)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Telekom(unikacioni)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (1548)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (1789)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a) (2663)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë (2314)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Media / Multimedia
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Ekonomi
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Pedagogji / Arsim
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (1130)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (222)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Praktikë ezoterike
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Qendër peshkimi
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Folklor (666)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Gjenealogji
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (3617)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Gjenetikë
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Gjeografi
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Gjeologji
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Qeveri / Politikë (2417)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (1008)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Histori (2200)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (2283)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (1519)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Sigurim
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Internet, Tregti në internet (2218)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp
përkthyes Portuguese në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit) (2375)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Gazetari (2412)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Pasuri të patundshme
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme) (2858)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (1174)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (971)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Gjuhësi
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Menaxhim
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Prodhim industrial
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Marketing / Studim tregu
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (2706)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (604)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente (619)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (1583)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Meteorologji
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Metrologji (119)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (494)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Muzikë (2116)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Emra (personal, kompani) (466)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Të ushqyerit (978)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Të tjera (713)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Letër / Prodhim letre
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Patentat (443)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Filozofi
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Fizikë
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Printime dhe Botime
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Psikologji
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Fe (1447)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Shitje me pakicë (676)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Siguri (234)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: SAP
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Zhargon
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (2360)
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Topografi
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë
përkthyes Portuguese në English me shkrim: Zoologji

Portuguese në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   R-i-c-h-a-r-d
  All Things Tech Put Into Check
Richard Alex Jenkins, Portuguese to English Translator, technical specialist and technical translator, engineer, engineering, civil engineering, industrial engineering, electronics, computing, information technology, business and contracts, metallurgy, iron and steel industry, mining. Environmental issues and the Amazon. ... English
Brazil
2292 points
Portuguese në English
Identity Verified   airmailrpl
  Fast - good price - accurate
Technical Translation, Engineering, Project Management, Contract, Electrical translation, Product Brochures, Software Manuals, Tender Documents, Bid Proposals, Operation-Installation-Maintenance-Manuals, Operation Manuals, Installation Manuals, Maintenance Manuals, Electrical Engineering, Tenders Bid Documents, Job-site consecutive interpretation, Training consecutive interpretation, Proof reading, Editing, ... English/Portuguese
Brazil
3590 points
Portuguese në English
Identity Verified   Douglas Bissell
  Business Language Solutions Pt>Eng
English, native, law, transports, mechanics, business, commerce ... English
Portugali
1694 points
Portuguese në English
Identity Verified   Donna Sandin
  35 years experience Brazilian legal
legal, contracts, lawsuits, legislation, politics, business, economics, financearbitration, current events, tourism, African development issues ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
1112 points
Portuguese në English
Identity Verified   Sormane Fitzgerald Gomes
  Fully bilingual; pharm/med, among others
brazilian Portuguese into English, English into brazilian Portuguese, Portuguese to English, English to Portuguese, Portuguese translator, Portuguese translations, Portuguese, brazilian Portuguese, translation services, certification, advertising, public relations, art, arts, music, business, commerce, finance, insurance, law, patents, hospitality, education, marketing, market research, medical, pharmaceuticals, health care, biology, bacteriology, virology, microbiology, music, tourism, travel, legal, immigration, IT, bilingual, translator, interpreter, editing, formatting, DTP, desktop publishing, transcription, subtitling, glossary development, multilingual projects, localization ... English/Portuguese
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
1699 points
Portuguese në English
Identity Verified   Todd Field
  Portuguese Business Specialist
Portuguese English translation, translation, proofreading, editing, , tradução português ingles, tradução, ingles, revisão, edição, traducción portugués inglés, traducción inglés, traducción inglés, revision, edición, business, marketing, accounting, finance, computers, IT, empresarial, contabilidade, financeira, informática, TI, negocios, contabilidad, finanzas, computación ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
594 points
Portuguese në English
Identity Verified   Charles R. Castleberry
  transversing the globe since 1999
Portuguese to English, Portuguese-English translation, market research translation, legal translation, business translation, Trados Studio 2017; English translator, Portuguese English translator; arquitetural translation, tradução inglês-português, tradução de inglês para português, tradução jurídico, translate Portuguese to English ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
336 points
Portuguese në English
Identity Verified   Elvira Alves Barry
  Professional language services
Business, advertising, corporate law, legal contracts, international development, website translation, literature, Folklore, travel, tourism, Portuguese ... English
Portugali
329 points
Portuguese në English
Identity Verified   Lindsay Spratt
  Port/Spa/Cat-Eng, IoL DipTrans, MACantab
translator, proFessional translator, translator barcelona, MA Cantab, Cambridge, Cambridge MA, Cambridge translator, Portuguese to English translation, Portuguese translator, brazilian Portuguese English translator, brazilian Portuguese, port-eng translator, brazil translator, spanish to English translator, british translator, UK English, british English, british translator in Brazil, português para inglês tradução, native English speaker, Cambridge graduate, Cambridge English degree, English literature, IOL DipTrans, traducción español inglés, tradutor inglês nativo, English editor, English proofreader, English transcription, transcription, qualified English editor, proFessional English editor, English proofreader, proFessional proofreader, editor, edição, correção de texto, economics, business, literature, international development, rio de janeiro, barcelona, Cambridge, IOL, British translator, tradutor britânico, traductor británico, lindsay spratt, lindsay, spratt, qualified transl ... English
Spanjë
311 points
Portuguese në English
Identity Verified   Paul Brown
  ES/PT > Native English Translations
Portuguese to English Spanish to English Business/Financial Legal Academic texts CV's Non-fiction Marketing Website translations Transcription/Translation Sports Tourism Culinary History ... English
Mbretëria e Bashkuar
188 points
Portuguese në English
Identity Verified   Mark Thompson
  Swift and sure
Portuguese to English translator, Portuguese to English interpreter, Siderurgia, mineração, mármore e granito, meio ambiente, sustentabilidade, recursos humanos, marketing, esportes, websites, localização, legendagem, intérprete de congressos, acompanhamento no Brasil e o Reino Unido, seminários, palestras, reuniões, simultânea, consecutiva, sussurada. Steel making, mining, marble and granite, environment, sustainability, human resources, marketing, sports, websites, localisation, localization, subtitling, transcription, conFerence interpreter, seminars, meetings, lectures, presentations, simultaneous, consecutive, fixing, fixer, accompanying in UK and Brazil, whispered, fast accurate service. ... English
Brazil
165 points
Portuguese në English
  Verlow Woglo, MITI
  Translating your words to the World
medical, legal, business, contracts, resumes, CV, articles, marketing, news, academic paper, abstract, report, letter, manuscript ... English
Brazil
161 points
Portuguese në English
Identity Verified   ROCHA-ROBINSON
  28years Forging Ahead! (a ferro e fogo!)
medical, legal, financial, tenders, contracts, reports, certificates, tourism, poetry, literature, books, marketing, communications, agriculture, mining, software, banking, courts, fauna and flora, technological, brochures, pamphlets, newspaper items ... English
Brazil
161 points
Portuguese në English
Identity Verified   Ben Kohn
  Fluency and Fidelity guaranteed
Translation, translations, Portuguese translator, Portuguese interpreter, Portuguese translation, interpreter in Brazil, technical translations, legal translations, sworn translations, Oil & gas translations, turbomachinery, accredited by ABRATES ... English
Mbretëria e Bashkuar
128 points
Portuguese në English
Identity Verified   Melissa Mann
  *elegant spoken & written communication*
contract, contratos, legal, jurídico, patents, patentes, brands, marcas, business, negócios, comércio, IPOs, government, governo, gobierno, organizations, organizações, organizaciones, labor, laboral, trabalhista, copyrights, derechos del autor, direitos de autor, deFense, deFesa, criminal, international, internacional, Portuguese, português, portugués, spanish, espanhol, español. ... English
Brazil
112 points
Portuguese në English
Identity Verified   Lesley S
  MA, MIDI
publicly certified translator, English translator, Portuguese translator, certified translator, Trados user, Wordfast user, legal translator, tradutora de inglês, tradutor de inglês, tradutora nativa, tradutor nativo, tradutora juramentada, tradutor juramentado, empresa de tradução, empresa de tradução em São Paulo ... English
Mbretëria e Bashkuar
108 points
Portuguese në English
Identity Verified   Kim Edwards-Buarque
  Natural and high quality translation
Portuguese, português, spanish, espanhol, English, inglês, inglés, tourism, turismo, marketing, sales, ventas, vendas, business, negocio, law, derecho, direito, legal, contracts, contractos, contratos, advertising, anuncio, publicity, publicidad, publicidade, keywords, palavra-chave, palabra clave, SEM, media, localization, localización, localizaçao, social media, redes socials, redes sociais, website, web, newsletter, script, guion, subtitles, legend, legenda, clothes, rope, roupa, moda, fashion, textiles, sport, deportes, esporte, surf, surFe, triathlon, triatlón, medical, medicina, médico, cartas, letters, greetings, retail varejo, customer service, atención al publico, atendimento ao publico, public relations, relaciones públicas, relaçoes publicas, prensa, press, events, eventos, organization, organización, orgnizaçao, education, educación, educaçao, teaching, enseñanza, sponsorship, patrocino, patrocinio, hotel, restaurant restaurante, airline, linea aérea, touroperador, tour ope ... English
Spanjë
68 points
Portuguese në English
Identity Verified   SDAnderson
  A T A Certified - Por into Eng
business, financial, legal, technical, academic, grant, proposals, reports, natural, social, science, environment, energy, remote, sensing, gis, Amazon, region ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
59 points
Portuguese në English
  Dr Juliet Attwater
  Prompt professional perfectionist.
Brazilian Portuguese, The Arts, Culture, Education, Social Sciences ... English
Mbretëria e Bashkuar
36 points
Portuguese në English
Identity Verified   Diane Grosklaus Whitty
  Ideas crossing cultures
medical interpreter, literature, social sciences, environment, engineering, ATA, certified, medicine, health care, public health, political science, academic, birth certificates, marriage licenses, school transcripts ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
48 points
Portuguese në English
Identity Verified   Douglas Divers
  Accuracy, Integrity, Prompt Delivery
Legal, Telecommunications, Engineering, Construction, Pharmaceutical ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
46 points
Portuguese në English
Identity Verified   Blocksom
  making Portuguese read like real English
Portuguese, English, Spanish, anthropology, music, musicology, ethnomusicology, social sciences, marketing, construction, business, software, localization, moderator ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
4 points
Portuguese në English
  Elizabeth Best
  ATA Cert; Marketing, Journalism, Finance
Portuguese, English, marketing, localization, photography, graphic design, public health, tourism, correspondence, letters, conversation, interpreting, translation, simultaneous interpreting, consecutive interpreting, conFerence interpreting, Amazon, missions, Christian, literature, advertising, websites, proofreading, editing, copy writing, publications, bilingual, fluent, hospitality, XTM, Wordfast, travel, final copy, art, desktop publishing, medical, pharmaceutical, religion, Biblical materials, business, finance, rainforest ecology, evangelism, evangelical, church, counseling, journalism ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
16 points
Portuguese në English
  Jerel Pulicicchio
  Brazilian Portuguese to English
Portuguese to English translation, native English translator, brazilian Portuguese, Portuguese, English, native, scientific paper, finance, medical translation, financial statement translation, legal document translation, patent translator, FCPA translation, brazilian Portuguese to English translator ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
4 points
Portuguese në English
Identity Verified   Danielle Deremo Cosimo
  American; ATA certified; Berkeley grad
linguistics, translation, Portuguese, English, português, inglês tradução, revisão, artigo cientifico, resumo, tradução de medicina, ciência inglês, English revision, confirme gramática inglesa, editar meu artigo, traduzir meu artigo para inglês, tradução de artigo científico, intérprete português inglês, Portuguese interpreter, interpreter in Brazil, intérprete médico, tradutor nativo inglês, American translator, native English speaker, English translator ... English
Brazil
4 points
Portuguese në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët