Anëtar qysh nga Jun '13

Gjuhët e punës:
anglisht në shqip
italisht në shqip
shqip në anglisht
shqip në italisht
frëngjisht në shqip

IDI
Accurate and fast. Always reliable.

Shqipëri
Local time: 03:13 CEST (GMT+2)

Gjuha amtare: shqip Native in shqip, anglisht Native in anglisht
  • PayPal accepted
  • Send message through ProZ.com
Feedback from
clients and colleagues

on Willingness to Work Again info
9 positive entries
Lloji i llogarisë Freelancer and outsourcer, Identity Verified Anëtar i verifikuar
Services Translation, Subtitling, MT post-editing
Ekspertiza
Specializohet në:
Kompjuter: Programe kompjuterikeMedia / Multimedia
Mekanikë / Inxhinieri mekanikeLigj (e përgjithshme)
Ligj: Kontratë(a)Ushqim dhe Bulmet
Energji / Prodhimi i energjisëElektronikë / Inxhinieri elektronike
Pedagogji / ArsimLigj: Tatimi dhe dogana

Monedha që parapëlqehet EUR
Aktiviteti i KudoZ (PRO) Pikët e fituara të nivelit PRO: 48, Pyetjet që u ka dhënë përgjigje: 21, Pyetjet që ka bërë: 6
Blue Board entries made by this user  11 entries

Payment methods accepted PayPal
Arsimim në fushën e përkthimit Bachelor's degree - University of Tirana
Përvoja Vite përvoje në përkthim: 16. Regjistruar në ProZ.com: Aug 2011. Është bërë anëtar: Jun 2013.
ProZ.com Certified PRO certificate(s) N/A
Evidenca trajnimi/certifikimi italisht në shqip (Albanian Ministry of Justice)
italisht në shqip (University of Foreign Languages Tirana)
shqip në italisht (Albanian Ministry of Justice)
shqip në italisht (University of Foreign Languages Tirana)
anglisht në shqip (University of Foreign Languages Tirana)


Anëtarësi N/A
Programe kompjuterike MemSource Cloud, Microsoft Word, Powerpoint, SDL TRADOS
Mesazhkëmbime në forume 3 forum posts
Professional practices IDI endorses ProZ.com's Professional Guidelines (v1.1).
Rreth meje
Nuk është cilësuar përmbajtja


Profile last updated
May 23


Your current localization setting

shqip

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search