përkthyes Tagalog to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Tagalog në English » General fields

përkthyes Tagalog në English Tech/Engineering (141)
përkthyes Tagalog në English Art/Literary (2658)
përkthyes Tagalog në English Medical (1016)
përkthyes Tagalog në English Law/Patents (7443)
përkthyes Tagalog në English Science (18557)
përkthyes Tagalog në English Bus/Financial (659)
përkthyes Tagalog në English Marketing (2941)
përkthyes Tagalog në English Other (853)
përkthyes Tagalog në English Social Sciences (4871)

përkthyes ose interpretë Tagalog në English » Specific fields

përkthyes Tagalog në English me shkrim: Kontabilitet (78)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike (192)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (26)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Bujqësi (51)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Blegtori / Zootekni
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Antropologji (33)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Arkeologji
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Arkitekturë (30)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (107)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (17)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Financë (e përgjithshme) (144)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (21)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (63)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (54)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Botanikë
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (67)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme) (193)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (24)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (45)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama (162)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (44)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Telekom(unikacioni) (158)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (99)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë (103)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (61)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji (26)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Media / Multimedia
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Ekonomi (95)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Pedagogji / Arsim (170)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (53)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (37)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Praktikë ezoterike (9)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Qendër peshkimi (20)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Folklor
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (110)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (18)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake (30)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (88)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (16)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Gjenealogji (11)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (219)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Gjenetikë (16)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Gjeografi (48)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Gjeologji (13)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Qeveri / Politikë
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (57)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Histori (120)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi (200)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (93)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Sigurim
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Internet, Tregti në internet
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp (8)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Gazetari
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Pasuri të patundshme
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (57)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (55)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Gjuhësi (89)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (51)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Menaxhim (127)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Prodhim industrial (51)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë (19)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Marketing / Studim tregu (153)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (118)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (35)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente (38)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (63)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Meteorologji (4)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Metrologji
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Muzikë
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Emra (personal, kompani) (51)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Të ushqyerit (50)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Të tjera (28)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Letër / Prodhim letre
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Patentat
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Filozofi (44)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Fizikë (22)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Printime dhe Botime
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Psikologji
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Fe (110)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Shitje me pakicë (45)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Siguri
përkthyes Tagalog në English me shkrim: SAP
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (92)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Zhargon
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (111)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje (52)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Topografi (41)
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë
përkthyes Tagalog në English me shkrim: Zoologji (21)

Tagalog në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Joy Navarro
  "Fast and reliable"
Italian to Tagalog, Tagalog translator, traduttore italiano-filippino, Tagalog, filipino, brochure, health care, italian-Tagalog, Tagalog politics, government, English-Tagalog, Tagalog-English, Italian-Tagalog Translator, Tagalog social services, traduttore Italiano - Tagalog, Italian, English-Tagalog Translation, English-Tagalog Translator, Italian-Tagalog, traduttore Tagalog, translator, Italian, Tagalog Translate, Traduzione Italiano Tagalog, Filipino-English, translator English-Tagalog, traduzione italiano Tagalog, Tagalog-English, Filipino Translation, Philipino Translation, translate English to Tagalog, Tagalog translator, Filipino translator, traduzione italiano-Tagalog, traduzione inglese-Tagalog, Tagalog Translate, joy navarro, traduttore italiano Tagalog, traduzione Italiano - Tagalog ... Tagalog
Itali
16 points
Tagalog në English
Identity Verified   Jake Estrada FCIL CL
  Localization Pioneer in the Philippines
English to Tagalog, English to filipino, cheapest Tagalog, cheapest filipino, cheap Tagalog, cheap filipino, best Tagalog, best filipino, quick Tagalog, quick filipino, Tagalog, filipino, cebuano, visayan, ilonggo, hiligaynon, ilokano, ilocano, philippino, philipino, pilipino, tagalong, bisaya, bisayan, pinoy, what is the Tagalog for, please translate, Tagalog translation, Tagalog translator, filipino translation, filipino translator, learn Tagalog, speak Tagalog, Trados, proFessional, quickest Tagalog, quickest filipino, rush Tagalog, localization, native speaker, mother tongue, philippines, manila, online Tagalog dictionary, online spellchecker, English into Tagalog, reliable translator, reliable translation, healthcare translation, medical translation, Tagalog interpreter, filipino interpreter, philipino interpreter, philippino interpreter, translate, traduction, ubersetzung, traduzione, traducao, traduccion, pagsasalin, Tagalog dictionary, filipino dictionary, philipino dictionary, ... English/Tagalog
Filipinet
32 points
Tagalog në English
Identity Verified   Parrot
  The right word for the right occasion
Anthropology, Archeology, Architecture, Art History, Conservation, Law, Jurisprudence, Cultural Rights, Museums, Museology, Painting, Sculpture, Travel, Tourism, Information Technology, Computer Graphics, Digital Image Processing, Film, Video Editing, Telecommunications, Interpretation Services, Railroads, Railways, Renewable Energies ... English
Spanjë
12 points
Tagalog në English
  Hila A
  Reliable translation & critical proofing
Marketing, translations in general field, education, Medical-general, health care, human services ... Cebuano (Bisayan)/Tagalog
Filipinet
12 points
Tagalog në English
Identity Verified   Cynthia Trinidad
  Fast, clear, concise, culture-oriented
Native Tagalog/Filipino speaker, Fluent in oral and written English, Tagalog, Filipino, Pilipino, Philipino, Philiphino, Philippines, Filipinas, Filipino, Pilipinas, Pinoy, Ilocano, Bicolano, Pampango, Kapampangan, translator, translate, transcribe, voice over, education, pharmaceutical, medical, health, legal, business, marketing, advertisement, survey, document, forms, ... English/Tagalog
Filipinet
4 points
Tagalog në English
  aware888
  
Pedagogji / Arsim, Financë (e përgjithshme), Mjekësi: Farmaceutikë, Të ushqyerit, Siguri, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Mjekësi: Kardiologji, Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra, Menaxhim, Marketing / Studim tregu, Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Mjekësi (e përgjithshme), Pasuri të patundshme, Turizëm dhe udhëtimi ... English/Tagalog
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Tagalog në English
Identity Verified   Marcus Malabad
  Quality, Accuracy and Experience
German English Russian Spanish French translation, translate, into English, manual, engineering translation, engineering, mechanical engineering, electrical engineering, civil engineering, industrial engineering, nuclear engineering, plant engineering, automotive engineering, aeronautical engineering, marine engineering, saFety engineering, power engineering, robotics, manufacturing, car assembly, vehicle assembly, robotic assembly, robotic welding, robotic soldering, robotic painting, aircraft, airplane parts, aerodynamics, principles of flight, science, finance, literary, sports, physics, software, mechanical, electrical, machines, manuals, robotics, car assembly, assembly lines, manufacturing, production, industrial plants, industrial installations, machinery, robots, English to Tagalog, Tagalog, German to English, German, pharmaceuticals, drug trials, drug assays, user manuals, user instructions, operating manual, operating instructions, instruction manual, user guide, operating in ... English/Tagalog
Kanada
4 points
Tagalog në English
Identity Verified   mot2word
  15 years+ IT, legal, medical, business
French, Spanish and Tagalog translations to English translations Editing Copy writing Research ... English
Kanada
0 points
Tagalog në English
Identity Verified   Clayton Causey
  A pleasure to work with
Music, música, musique, musica, English, ingles, inglés, inglês, anglais, spanish, espanol, español, espanhol, espagnol, portuguese, portugues, portugués, português, french, frances, francés, francês, français, francais, legal, juridica, jurídica, pharmaceutic, pharmaceutique, pharmaceutical, patents, pharmaceutics, farmacéutica, construction, construção, construcção, construcción, génie civile, affaires, finances, business, negócios, negocios, ATA-certified, agréé par l'ATA, American Tranlators Association ... English
Tajvan
0 points
Tagalog në English
Identity Verified   GlobalEditing
  Superb English Editing and Proofreading
Annuals, automotive, business, clinical, computers, engineering, environment, food, history, manufacturing, marketing, medical, meditation, music, art, reports, robotics, science, telecommunications, testing, travel, Zen ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Tagalog në English
  linguainfo
  Translation,Transcription,Voiceover
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Indi
0 points
Tagalog në English
  jainnlyn
  
filipino, business, health care, media, general ... Tagalog/English
Japoni
0 points
Tagalog në English
Identity Verified   ink writer
  Excellent writer. Accurate translator.
, Reklamim / Marrëdhënie publike, Turizëm dhe udhëtimi, Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj., Marketing / Studim tregu, Ligj: Kontratë(a), Menaxhimi i kuadrit, Ushqim dhe Bulmet, Kinema, Film, TV, Drama, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Certifikata, Diploma, Licenca, CV ... Tagalog/English
Filipinet
0 points
Tagalog në English
  SMBTranslations
  Quick and quality translations
Native Tagalog speaker, Religion, Website, Tagalog translator, Filipino translator, English-Filipino translator, Website Content, Spanish-Tagalog, Fashion Magazine, Textile and Clothing, Transcription, Subtitling, Editing, Proofreading, IT, Apps, Software, e-commerce, Marketing, Market Research, Business. ... Tagalog/English
Filipinet
0 points
Tagalog në English
Identity Verified   Carol Pons
  Accurate, Concise & Timely
translator, freelance, freelancer, freelance translator, English translator, English freelance translator, translation, translations, English translation, English translations, translate, translate English, translating, translating English, translated, translated English, native, native speaker, English native speaker, quality, reliable, available, trados, cat, DTP, PDF, Spanish, Catalan, Tagalog, Filipino, English, Spanish to English translator, Spanish to English translation, Spanish to English translations, Catalan to English translator, Catalan to English translation, Catalan to English translations, Tagalog to English translator, Tagalog to English translation, Tagalog to English translations, Filipino to English translator, Filipino to English translation, Filipino to English translations, editor, English editor, edition, editions, English edition, English editions, edit, edit English, editing, English editing, edited, English edited, proofreader, English proofreader, proofread, ... Tagalog/English
Spanjë
0 points
Tagalog në English
  JurenShaw
  
, Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Mjekësi (e përgjithshme) ... Tagalog
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Tagalog në English
  A.K Janjelo
  “Translation…bridges connecting nations”
Arabic, English, translation, translation analysis, material analysis, localization, proofreading, management, religious translation, research and transcription ... Arabic/English
Lebanon
0 points
Tagalog në English
  TagalogEngineer
  Expert in Tagalog and Ilocano
Engineering, Information Technology, Tagalog, Iloco. ... Tagalog/Iloko
Kanada
0 points
Tagalog në English
Identity Verified   Dietmar T
  Quality translations
English, German, Tagalog, Cebuano, Bisaya, Visaya, Afrikaans, translator, proFessional, fast, efficient ... English/German
Filipinet
0 points
Tagalog në English
  Nabu921
  
Ushqim dhe Bulmet, Marketing / Studim tregu, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Mekanikë / Inxhinieri mekanike, Ligj (e përgjithshme), TI (Teknologjia e informacionit), Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino, Kozmetikë, Bukuri, Kompjuter: Programe kompjuterike, Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash, Kinema, Film, TV, Drama, Telekom(unikacioni) ... English/Spanish
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Tagalog në English
Identity Verified   Lys Nguyen
  35 years in Translation and Localization
vietnamese translation, vietnamese notarized and certified translation, dịch công chứng, dịch thuật tiếng việt, vietnamese localization, việt hóa, tender packages, localization of web search tools, web adsense, web adwords, web content network, internet appliances localization, all fields, marketing, financial, accounting, banking, technology, technical, health care, medical, engineering, automotive, legal, politics, law, IT, software, hardware, construction, general, environment, water and water solutions, translation English into vietnamese, translation vietnamese into English, translation chinese into vietnamese, translation vietnamese into chinese, translation asian and european languages into vietnamese, voice-over, voice talents, transcription, desktop publishing, English translastion, french translastion, italian translation, traditional chinese translation, simplified chinese translation, german translation, japanese translation, indonesian translation, russian translation, spa ... English/Vietnamese
Vietnam
0 points
Tagalog në English
Identity Verified   LC Services
  Quality First... Speed Always...
Portuguese translation, Spanish translation, Hindi translation, Korean translation, Dzongkha translation, Tagalog translation, Armenian translation, Urdu translation, Chinese translation, Japanese translation, Arabic translation, Gujarati Translation, New Delhi translation, India translation, Chinese TRanslation, Translation, Interpretation, Language jobs, langjobs, recruitment, Market Research, Marketing Research, Confirmit, CATI, CAWI ... English/Hindi
Indi
0 points
Tagalog në English
  taikablessy
  Smile to the new opportunities!
Albanian, Armenian, Belorusian, Bosnian, Bulgarian, Croatian, Czech, Chinese, Danish, Estonian, French, Finnish, German, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Japanese, Korean, Italian, Latvian, Lithuanian, Macedonian, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Swedish, Slovak, Spanish, Serbian, Slovenian Turkish,   Ukrainian, Vietnamese, IT, accounting, insurance, banking, localization, general, translation, United States, New York, Immigration, financial, engineering, power grid, contract, United Kingdom, Singapore, China, Japan, Academic, Certified, Contract, Legal, Medical, Pharmaceutical, Technical, website, marketing, www.taikatranslations.com ... Russian/English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Tagalog në English
Identity Verified   Vibha Agarwalla
  reliable&accurate , at the best price!
pharma, engineering, medical, software, translation, legal, transcription, ... English/Hindi
Indi
0 points
Tagalog në English
Identity Verified   Aquilina Mawadza
  African Language Translations
Acholi, Adja, Afar, Afrikaans, Aghem, Akan, Amharic, Anyuak, Sudanese Arabic, Ateso, Bambara, Bandi, Bassa, Bemba, Borana, Burmese, Chewa, Chuukese, Ciyao, Yao, Dagbani, Dan, Djerma / Zarma, Dioula, Dinka, Dogoso, Ebira, Efik, Edo, Ekegusi, Ewe, Fante, Farsi, Fon, Fulfude, Ga, Gabka, Gola, Grebo, Gujarati, Haitian-Creole, Hakha Chin, Hassanya, Hausa, Herero, Hidiyya, Hindi, Igbo, Ilokano, Jula/Dioula, Kakwa, Kambatta, kanuri, Kaonde, Karamojong, Kassauonke, Kasem, Khoisan, Kiembu, Kikamba, Kikongo, Kikuyu, Kimeru, Kinyamulenge, Kinyarwanda, Kirundi, Kissi, Kissi, Kituba, Kpelle, Krahn, Krio, Krio, Kuk, Kru, Kunama, Kuwaa, Lao, Lango, Leblango, Lingala, Lorma, Loma, Lozi, Luba Kasai, Luganda, Lugbara, Lugbarati, Lugisi, Lugwere, Lumasaba, Lunda, Luo, Lusoga, Luvale, Maasai, Makhuwa, Malagasy, Mandinka, Mann, Marshallese, Mashi, Mende, Mossi/Mòoré, Mamprusi, Mandinka, Mongolian, Nankam, Mmen, Ndebele, Nuer, Nyanja, Oromo, Oshiwambo, Pidgin, Pulaar / Fulani, Runyankole, Runyoro, Runyakita ... Shona/English
Afrika e Jugut
0 points
Tagalog në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët