përkthyes Turkish to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Turkish në English » General fields

përkthyes Turkish në English Tech/Engineering (3145)
përkthyes Turkish në English Art/Literary (300)
përkthyes Turkish në English Medical (293)
përkthyes Turkish në English Law/Patents (2101)
përkthyes Turkish në English Science (7236)
përkthyes Turkish në English Bus/Financial (56)
përkthyes Turkish në English Marketing (844)
përkthyes Turkish në English Other (620)
përkthyes Turkish në English Social Sciences (60)

përkthyes ose interpretë Turkish në English » Specific fields

përkthyes Turkish në English me shkrim: Kontabilitet
përkthyes Turkish në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike
përkthyes Turkish në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (313)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Bujqësi (498)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Blegtori / Zootekni
përkthyes Turkish në English me shkrim: Antropologji (347)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Arkeologji (355)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Arkitekturë (461)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (784)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë
përkthyes Turkish në English me shkrim: Financë (e përgjithshme)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë
përkthyes Turkish në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë
përkthyes Turkish në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (482)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Botanikë (196)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (867)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (388)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (1037)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (521)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi (1350)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama (1619)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (894)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Telekom(unikacioni)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash
përkthyes Turkish në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike (1148)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet
përkthyes Turkish në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a) (1102)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë (640)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri
përkthyes Turkish në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji
përkthyes Turkish në English me shkrim: Media / Multimedia (1130)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Ekonomi (1076)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Pedagogji / Arsim (1303)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike
përkthyes Turkish në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë
përkthyes Turkish në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (930)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale
përkthyes Turkish në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (673)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (157)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji (610)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Praktikë ezoterike
përkthyes Turkish në English me shkrim: Qendër peshkimi (73)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Folklor (216)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (762)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore
përkthyes Turkish në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake
përkthyes Turkish në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (976)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (196)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Gjenealogji
përkthyes Turkish në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (1152)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Gjenetikë (192)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Gjeografi (359)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Gjeologji
përkthyes Turkish në English me shkrim: Qeveri / Politikë
përkthyes Turkish në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (353)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (727)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Histori (962)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi
përkthyes Turkish në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (879)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (242)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Sigurim (385)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar
përkthyes Turkish në English me shkrim: Internet, Tregti në internet (916)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë (310)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp (176)
përkthyes Turkish në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit) (915)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Gazetari (737)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Pasuri të patundshme (356)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme) (1117)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (580)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (481)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Gjuhësi (782)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (841)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Menaxhim (862)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Prodhim industrial (517)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë (265)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Marketing / Studim tregu (1150)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë (378)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (1045)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (243)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente (405)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (584)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Meteorologji (40)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Metrologji (39)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (401)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Muzikë
përkthyes Turkish në English me shkrim: Emra (personal, kompani) (196)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Të ushqyerit
përkthyes Turkish në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (322)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Të tjera
përkthyes Turkish në English me shkrim: Letër / Prodhim letre
përkthyes Turkish në English me shkrim: Patentat
përkthyes Turkish në English me shkrim: Filozofi (476)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Fizikë
përkthyes Turkish në English me shkrim: Printime dhe Botime (345)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Psikologji (632)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Fe (439)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Shitje me pakicë (267)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Siguri (123)
përkthyes Turkish në English me shkrim: SAP (94)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Zhargon (166)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (1145)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes Turkish në English me shkrim: Topografi (300)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (105)
përkthyes Turkish në English me shkrim: Zoologji (171)

Turkish në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Paula D
  English native speaker
British English, English native speaker, history, politics, literature, arts, music, business, architecture, human resources, localisation, transcration, aviation industry, energy efficiency, ... English
Mbretëria e Bashkuar
8 points
Turkish në English
Identity Verified   Mustafa Er (BSc MA)
  I deliver, certified 10+ yrs full time
Interpreter, interpreting, interpretation, Traductor, Cevirmen, Übersetzer, Dolmetscher, translator, translating, translation, interpreter, German, Turkish, English, sworn, certified, law, legal, technical, engineering, patents, engineering, accounting, finance, banking, insurance, contracts, agreements, medical, marketing, business, commerce, investment, securities, trademarks, copyrights, computers, web sites, Deutsch, Englisch, Türkisch, KonFerenzdolmetscher, Gerichtsdolmetscher, court, conFerence, consecutive ... Turkish/English
Turqi
71 points
Turkish në English
  BETA LANGUAGE
  QUALITY ASSURED TRANSLATION
English to Turkish, Translation, Yeminli Tercüman, Freelance, İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizçe Çeviri, Cat, Turkish Freelancer, Medical Translation, Technical Translation, Academic Translation, Articles, Social Sciences, International Politics, Eu Studies, Public Administration, Law, History, Economics, Communication, Education Sciences, Physical Education And Sports, Pre-School Education, Psychological Counseling And Guidance, Fine Arts, Public Relations, Sociology, Psychology, Business Administration, Production Management And Marketing, Organizational Behavior, Human Resources Management, International Quality Management, Finance, Banking, Statistics, Investment Management, Capital Market And Stock Exchange, Labor Economics, International Trade, Tourism&Travel, Pharmaceutics, Medicine, Veterinary Medicine, Health Management, Nursery, Biology, Mathematics, Physics, Chemistry, Aerospace Sciences, Metallurgical And Materials Engineering, Geological Engineering, Industrial Engineering ... Turkish
Turqi
67 points
Turkish në English
Identity Verified   Pelin Yildiz
  
English, Turkish, software, hardware, information technology, legal, contracts, agreements, laws, regulations, legislations, finance, financial statements, documentation, quality, quality assurance, specifications, users guide, handbooks, marketing materials, web site, transportation, energy, renewable energy, fuel, petroleum, patent, construction, IT, non-disclosure agreements ... Turkish
Turqi
0 points
Turkish në English
Identity Verified   Burcu Demirörs
  www.helico.com.tr
German to Turkish translation, Turkish to German translation, English to Turkish translation, Turkish to English translation, German to English translation, English to German translation, quality translation, editing, proofreading, reviewing, article writing, localization, sworn translation, Turkish sworn translation, German sworn translation, English sworn translation, interpreting, consecutive interpreting, simultaneous interpreting, written translation, desktop publishing, transcription, voice recording, etc. ... Turkish
Turqi
0 points
Turkish në English
Identity Verified   aliyucel
  Certified Professional
English, Turkish, translator, translation, translation service, translation services, interpreter, interpretation, interpretation service, interpretation services, localization, localization service, localization services, website localization, web-site localization, proFessional, proFessional translator, proFessional interpreter, English to Turkish translator, English to Turkish interpreter, Turkish to English translator, Turkish to English interpreter, English translator, English interpreter, Turkish translator, Turkish interpreter, certified, certified translator, certified interpreter, freelancer, freelance translator, freelance interpreter, art, literature, law, scientific, thesis, letter of consent, letter of attorney, power of attorney, trade register, report, technical, agreement, contract, marketing, advertisement, ads, market, market research, public relations, notary, notary public, video games, games, computer games, video game translation, game translation, computer game t ... Turkish
Turqi
36 points
Turkish në English
Identity Verified   Naz Başak Günday
  Accurate, trouble-free translation.
translation, Turkish translator, English to Turkish, Turkish to English, academic text, proofread, arts, social sciences, finance, history, mythology, technology, literary, law, legal documents, legal document, contract, agreement, subtitling, transcription, captioning, marketing, cinema, film, critique, forwarding, transportation ... Turkish
Turqi
0 points
Turkish në English
Identity Verified   Selcuk Akyuz
  English to Turkish translator
fashion, textile, beauty products, cosmetics, make-up, marketing, market research, advertising, public relations, manuals, environment ... Turkish
Turqi
700 points
Turkish në English
Identity Verified   Raffi Jamgocyan
  Microsoft Certified Tech. Specialist
accounting, acrobat, adobe, advertising, agreement, architecture, art, bond, business, caFetran, collateral, communication, company, computer, contract, corporation, correspondence, document, economy, editing, education, energy, English, environment, establishment, excel, finance, financial, firm, Folklore, geography, hardware, health, history, HR, human, IT, immovable, industry, institution, insurance, international, internet, investment, law, literature, localization, management, manager, manufacture, manufacturing, market, marketing, media, medical, microsoft, mortgage, movable, national, network, organization, passport, patent, pharmaceutical, powerpoint, private, proofreading, public, relations, publish, publishing, real estate, record, registration, research, resource, retail, security, social, software, survey, system, telecommunication, tourism, trade, training, translation, Turkish, website, word, ağ, anlaşma, araştırma, basın, belge, bilgisayar, BT, coğrafya, çevre, diploma, ... Turkish
Turqi
622 points
Turkish në English
Identity Verified   ATIL KAYHAN
  Think International from the Start!
adult learning, business, troubleshooting, automotive, communication, training, mechanics, education, human resources, hrd, instruction, design, engineering, management, industrial, international, executive, manufacturing, production, factory, mechanical, quality, machinery, resume, research, robert college, saFety, science, sdwt, teams, development, kepner-tregoe, muslim, computer, web, Internet, systems, technical, Turkish, vehicle, tobacco, cigarette, planning, textbook, text, book, tv, radio, newspaper, news, article, USA; ARASTIRMA, otomotiv, iletisim, egitim, gelistirme, mekanik, mekanizma, dizayn, TASARIM, mühendis, mühendislik, yönetim, yöneticilik, üretim, kalite, fabrika, makina, makine, bilim, sistem, sistemler, teknik, araç, tütün, sigara, planlama, ARIZA bulma, talimat, endüstri, endüstriyel, güvenlik, ekip, bilgisayar, tercüman, çevirmen, okul, bogaziçi, üniversite, asistan, ingilizce, türkçe, türkiye, amerika, ABD, ULUSLARARASI, kitap, dergi, makale, gazete, haber, radyo ... Turkish
Turqi
403 points
Turkish në English
Identity Verified   chevirmen
  a solid touch to translation...
Türkçe, Çevirmen, Aerospace, Landing Platform Dock, Landing Platform, LPD, Havuzlu, Havuzlu Çıkarma Gemi, Çıkarma Gemi, Türbin, Gemi Türbin, Korvet, Fırkateyn, Deniz Kuvvetleri, Navy, Air Force, Army, KKK, TSK, Aviation, Business, Commerce, Contract, Law, Engineer, Engineering, Translation, Translator, Turkish to English, Translator, Turkish English Translator, Interpreter, Interpretation, Pricewise, Localization, Power Generation, Translator, Energy Agreement, Master Franchise, Pipe, line, pipeline, welding, Bidding, Tender, Turkey, Türkçe, Turkish, İngilizce, Tercüman, Çeviri, Türkçe, İngilizce, İngilizce Türkçe Çevirmen, Mütercim, Converter, Trados, contractor, subcontract, subcontractor, Turbine, Turbine Blades, Condenser, Boiler, Piping, Metro, Tunnel, Highway, Asphalte, Chromium, Alloy, Chrome, Steel, Stainless, Composite, Armor, Shield, Weapon, Arms, Munitions, Aerodrome, Aeroplane, Aircraft, Uçak, Havalimanı, Havaalanı, Pist, Taksi, Yolu, Apron, Teknik Şartname, Deicer, Buz Çöz ... English/Turkish
Turqi
301 points
Turkish në English
Identity Verified   1964
  Turkish Freelancer -since 1983
MSDS, Materials SaFety Data Sheet, Turkish MSDS, SaFety Phrases, Turkish Freelancer, Turkish Translator, Turkish Translation, Medical Translation, Bids, Tender, Tender Document, Tender File, Tender Authority, Bidding, Contract, Sub-Contract, Legal, Agreements, Manuals, User's Manuals, Patent translations, Patents, Turkish Translator, Turkish translation, Financial, Business, Political, Copywriter, Copywriting Localization, Localisation, Turkish localization, DTP, Turkish Sworn, Sworn Translator, Web Page translation, Turkish Web Page translation, Windows XP, Digital Camera, PocketDV, PC Camera, Video Camera, Camcorder, Satellite Receiver, Decoder, Mainboard, Motherboard, Strings translations, Fiche de sécurité, MSDS, Material SaFety Data Sheet, Laparoscopy, Dentistry, composite, Cements, Sealants, Vacuum Cleaner, Air Conditioner, Satellite Receiver, source, help files, OSD, CNC, Machining, Software, Web Pages, HTML, DHTML, Visual Basics, C, C++, CSS, Scripting, DOS, Windows, Office, Pa ... Turkish
Turqi
356 points
Turkish në English
Identity Verified   Erkan Dogan
  Fail to prepare, prepare to fail...
English-Turkish, English-to-Turkish, English to Turkish, English-Turkish translation, English-to-Turkish translation, English to Turkish translation, English, Turkish, Turkey, Istanbul, Ankara, New York, London, Chicago Translator, translation in Chicago, reliable translations, Law (general), Electronics, Electrical Engineering, Electrical, Industrial, Telecom(munications), Telecommunications, Mechanical Engineering, Mechanical, Engineering, Industrial Engineering, Government / Politics, Military / DeFense, History, Certificates, Diplomas, Licenses, CVs, Insurance, policy, business, contract, attractions, specifications, technical, technical specifications, user manuals, management, training manual, marketing, quality control, sales, certification, localization, policy documentation, policy documents, reasonable, quote, fast turnaround, sworn translator, certified translator, certification, approval, court documents, statement, interpretation. ... Turkish
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
347 points
Turkish në English
Identity Verified   Harold Lemel
  High quality promptly delivered work
Turkish, Hebrew, Albanian, Yiddish, agriculture, law, contracts, legislation, natural resources, development, property, certificates, news, editing, politics, social, economic, finance, balance sheets, spreadsheets, marketing survey, surveys, questionnaires, letter, land title, lease, claim, permit, financial statement, human resources, export, import ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
86 points
Turkish në English
Identity Verified   Paris2083
  Exceptional Quality, Reliable Delivery
marketing, website, websites, academic, literary, literature, journal, article, manual, public relations, native, Turkish, English ... English
Turqi
0 points
Turkish në English
  Nicola Huner
  Freelance Turkish > English Translator
Turkish, English, Translation, Editing, Revising, Proofreading ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Turkish në English
  Andrew Gilmour
  Dilleri var bizim dile benzemez!
insurance, reinsurance, business, history, politics, chess ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Turkish në English
  Can (John) Guven
  perfect translations for communications
technical, medical, legal, management, Turkish, English, translations, interpretations, voice overs, subtitles ... English
Kanada
0 points
Turkish në English
Identity Verified   Michael Entin
  "Never missed a deadline"
Keywords for search engine: law, legal, documents, birth, marriage, divorce, adoption, certificates, copyright, patents, insurance, advertisement, computer, software, hardware, technology, military, telephony, localization, health, medicine, pharmaceutical, pharmaceutics, finance, accounting, oil, gas, industry, education, diploma, transcript, handwritten, history, education, electric, electrical, engineering, latin, cyrillic, PDF, technical, proofreading, editing, manuals, subtitles, voice-over, biomedicine, chemistry, chemical, medical, IT, biochemistry, medical instruments, medical devices ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Turkish në English
Identity Verified   Eser Perkins
  Reliable, prompt and accurate
serbest çevirmen, English translator, English, İngilizce, çeviri, çevirmen, freelance, freelancer, freelance translator, English-Turkish translator, İngilizce-Türkçe çeviri, freelance translation, tercüme, tercüman, transcription, transkripsiyon, children's book, artistic texts, social science, philosophy, art history, criticism, conFerence texts, literary, management, marketing, public relations, education, journalism, tourism, travel, film, cinema, TV, public administration, kamu yönetimi, marketing and advertising, pazarlama ve reklam, medical, tıbbi, literary, literatür, arts and crafts, sanat ve el sanatları, computers, bilişim, scientific, bilimsel, sanatsal, agriculture, tarım, genel ... Turkish
Turqi
167 points
Turkish në English
Identity Verified   betül asiye karpuzcu
  High quality + continuous availability
Medical and Technical translation, Turkish (native) English, IFUs, academic papers, machine translation post-editing, pharmaceuticals, scientific article, peer-reviewed journal, transliteration, book chapters, manuals, clinical trials, dentistry, website translation, thesis proofreading, manuscripts, medical reports, patient records, radiology report, pathology report, discharge summary, product inserts, medical software, proofreading, editing, project management, language services İngilizce, Türkçe, Tıbbi, akademik, tercüme, makale çevirisi, makle revizyonu, son okuma redaksiyon ... Turkish
Turqi
120 points
Turkish në English
Identity Verified   Emin Arı
  My fingers do translate...
software localization, web site localization, manual translation, Mechanical Engineering, Automotive, computer, IT, hardware, localization, proof reading, manual translation, contract, contracts, Engineer, writer, author, agreement, agreements, user agreement, localization, maintanence manual, repair manual ... Turkish
Turqi
156 points
Turkish në English
Identity Verified   Aydin Yulug
  Translation by Medical Doctor
Medical Technical Science Business and Marketing ... English/Turkish
Turqi
64 points
Turkish në English
Identity Verified   emine mizyal adsiz
  Bilingual background, quick turnaround
art, culture, tourism, social sciences, multimedia, English voiceover, nursing, law, contracts, agreements ... English/Turkish
Turqi
20 points
Turkish në English
Identity Verified   Aziz Kural
  Real meaning behind the clutter of words
IT, PHP, ASP, Photoshop, Flash, Dreamweaver, Web Design, Web Programming, Medical, Pharmaceutical, Medicare, Video. Software Localization, Audio, Audios, Books, Novels, Proofreading, Editing, Translation, Translator, T+E+P ... Turkish
Turqi
146 points
Turkish në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët