përkthyes Urdu to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Urdu në English » General fields

përkthyes Urdu në English Tech/Engineering (9585)
përkthyes Urdu në English Art/Literary (6199)
përkthyes Urdu në English Medical (236)
përkthyes Urdu në English Law/Patents (680)
përkthyes Urdu në English Science (13617)
përkthyes Urdu në English Bus/Financial (473)
përkthyes Urdu në English Marketing (1673)
përkthyes Urdu në English Other (367)
përkthyes Urdu në English Social Sciences (483)

përkthyes ose interpretë Urdu në English » Specific fields

përkthyes Urdu në English me shkrim: Kontabilitet
përkthyes Urdu në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike (297)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (53)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Bujqësi (111)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Blegtori / Zootekni (52)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Antropologji
përkthyes Urdu në English me shkrim: Arkeologji (38)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Arkitekturë (56)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë
përkthyes Urdu në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë
përkthyes Urdu në English me shkrim: Financë (e përgjithshme)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë
përkthyes Urdu në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë
përkthyes Urdu në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (82)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Botanikë (50)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (126)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (49)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (213)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (72)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi (256)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama
përkthyes Urdu në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (125)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Telekom(unikacioni)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (259)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (101)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes Urdu në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (109)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë
përkthyes Urdu në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (81)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji
përkthyes Urdu në English me shkrim: Media / Multimedia (187)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Ekonomi
përkthyes Urdu në English me shkrim: Pedagogji / Arsim (282)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike
përkthyes Urdu në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë (75)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale
përkthyes Urdu në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (78)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (25)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes Urdu në English me shkrim: Praktikë ezoterike (15)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Qendër peshkimi (14)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Folklor (55)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (135)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (29)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake (61)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino
përkthyes Urdu në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (27)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Gjenealogji
përkthyes Urdu në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (251)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Gjenetikë
përkthyes Urdu në English me shkrim: Gjeografi (74)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Gjeologji (16)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Qeveri / Politikë (235)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (50)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (174)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Histori
përkthyes Urdu në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi (237)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit
përkthyes Urdu në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie
përkthyes Urdu në English me shkrim: Sigurim (83)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (108)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Internet, Tregti në internet (135)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë (39)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp
përkthyes Urdu në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Gazetari (226)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Pasuri të patundshme (73)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme) (239)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (94)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (79)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Gjuhësi (166)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (112)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Menaxhim (170)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Prodhim industrial
përkthyes Urdu në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë
përkthyes Urdu në English me shkrim: Marketing / Studim tregu (176)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë (54)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji
përkthyes Urdu në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente
përkthyes Urdu në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (109)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Meteorologji
përkthyes Urdu në English me shkrim: Metrologji
përkthyes Urdu në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (80)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Muzikë (44)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Emra (personal, kompani) (67)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Të ushqyerit (66)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (42)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Të tjera (65)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Letër / Prodhim letre (16)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Patentat
përkthyes Urdu në English me shkrim: Filozofi (76)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Fizikë
përkthyes Urdu në English me shkrim: Printime dhe Botime (66)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Psikologji
përkthyes Urdu në English me shkrim: Fe (225)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Shitje me pakicë (64)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Siguri (28)
përkthyes Urdu në English me shkrim: SAP (12)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (111)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Zhargon (19)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (169)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje (83)
përkthyes Urdu në English me shkrim: Topografi
përkthyes Urdu në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë
përkthyes Urdu në English me shkrim: Zoologji (46)

Urdu në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Qudsia Lone
  Native Ability in Urdu and English
document translation, manuscript translation, book translation, Science, religion, philosophy, arts, interpreter, Islamic translation, Muslim translation, Islam, Quran, Koran, children's literature ... Urdu
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
71 points
Urdu në English
Identity Verified   Shahbaz Haider
  Professional Urdu & Punjabi translator
Urdu, Punjabi, Media, Journalism, Survey Validation, English to Urdu, Birth certificate translation, Urdu marriage certificate translation, Marketing text translation, Urdu Research Validation, Urdu Software Localization, Pakistani Languages, Asian languages, Pakistani Translator, Native Punjabi speakers, Punjabi Translator, Punjabi speaker, Native Urdu speaker, English to Urdu, English to Punjabi, Punjabi to English, Urdu Translation, Punjabi Translations ProFessional Urdu and Punjabi Linguist, Urdu Linguist, Urdu research, Urdu Software Localization, Urdu Software testing, Urdu localisation, Punjabi localisation, Urdu localization, Punjabi localization, Urdu Pakistan, Native Urdu Translator, Qualified English into Urdu, Urdu translation, Indian languages translation, Pakistani languages, Indian languages, Asian languages, Urdu, Urdu Transcription, Punjabi Transcription, Urdu journalism, Fast Urdu translation, Full time freelance translator Urdu and Punjabi, English to Urdu, SDL Trado ... Urdu/Panjabi
Pakistan
12 points
Urdu në English
Identity Verified   Ramesh Bhatt
  Evergreen Readers and Writers
Literature; Art; Poetry; Philosophy; Religion; Religious Material; Journalism; Law; Engineering; History; Health Sciences; School Education; School Administration; Correspondence; Documents; Research Material; Clinical Trials; Medicine; Social Sciences; DTP Tibetan; DTP Hindi; DTP Urdu; DTP Nepali; DTP English; Native Tibetan, Native Ladakhi; Native Zanaskari; Native Bhutanese; Native Dzongkha; Native Urdu, Native Hindi, Native Nepali, Native Kashmiri, Native English Team; Medical Record; Educational Certificate; Divorce Certificate; Translations of all types of prose and poetry in English, Nepali, Hindi, Urdu, Kashmiri; Tibetan; Ladakhi; Zanaskari; Bhutanese; Dzongkha--one to another language; Copyediting too. Subtitling English, Subtitling Nepali, Subtitling Hindi, Subtitling Urdu, Subtitling Kashmiri; Subtitling Tibetan; Subtitling Ladakhi; Subtitling Zanaskari; Subtitling Bhutanese; Subtitling Dzongkha; Literary help for writers, General / Conversation / Greetings / Letters, Geneal ... Urdu/English
Nepal
68 points
Urdu në English
Identity Verified   Irshad Muhammad
  Uk-educated, Native Urdu speaker
Urdu, Media, Journalism, Survey Validation, Conduct survey in Pakistan, Birth certificate translation, Health, Urdu marriage certificate translation, Marketing text translation, Urdu Research Validation, Urdu Software Localization, Pakistani Languages, Asian languages, Pakistani Translator, Native Urdu speaker, English to Urdu, English to Mirpur, Urdu Translation, Urdu Linguist, Urdu research, Urdu Software Localization, Software testing, Urdu localisation, Urdu localization, ProFessional Urdu Tutor, Urdu Teacher Pakistan, Native Urdu Translator, Urdu interpreter, Qualified English into Urdu, English into Mirpuri, Urdu translation, Indian languages translation, Pakistani languages, Indian languages, Asian languages, Urdu, Urdu Transcription, Urdu reasearch, Urdu literature, Urdu journalism, Urdu poetry, Urdu literature, Urdu Journalism, best Urdu translation, Fast Urdu translation, Full time freelance translator Urdu, English to Urdu, English Urdu, English Mirpuri, Urdu Tradose, urgent ... Urdu
Pakistan
36 points
Urdu në English
Identity Verified   Muhammad Ikram
  Microsoft and Google Certified Linguist
English, Urdu, Technology, Science, Law, Journalism, IT, localization, Interpreting, Human Rights, UNO, Medical, Medicine, Biology, linguistics, Voice Over, Dubbing, Transcription, Subtitling, Closed Captioning, Punjabi, legal, UI, UA, NGO, reports, ترجمہ، مترجم، اردو، پنجابی،native, Pakistan, linguistics, culture expert, marriage certificate, training manuals, mobile manuals, TV, drama, press releases, Urdu linguist, Indian languages, Western Punjabi, Urdu proofreading, Urdu subtitling, film, Shahmukhi, Pa-arab, Marketing, Website Localization, Website translation, Software localization, App localization, Mobile UI localization, Press release translation, ... Urdu/Panjabi
Pakistan
28 points
Urdu në English
  LizzyH
  Meticulous is my middle name
Hindi, Urdu, French, politics, history, international relations, military, NGOs, human rights, International Humanitarian Law, human resources, marketing, ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Urdu në English
Identity Verified   Faisal 78
  Reliable Arabic/Urdu - Eng Translator
, ... English
Afrika e Jugut
0 points
Urdu në English
Identity Verified   Amina Saif
  
Interpreting, Translation, Proofreading, Transcribing, Editing, Voice over ... Urdu
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Urdu në English
Identity Verified   jalbani
  ACCURACY;PUNCTUALITY; CUSTOMER SERVICE
health, legal, business, immigration, Urdu to English translation, Urdu English interpretation, court interpreter, phone interpreter, conFerence interpretation, canberra, Australian Capital Territory, Australia, Hawker, jalbani786, ... Urdu
Australi
0 points
Urdu në English
  linguainfo
  Translation,Transcription,Voiceover
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Indi
0 points
Urdu në English
  vokian_inc
  ...for all your language needs!
Tamil, Telugu, Hindi, Punjabi, Urdu, Arabic, Right to Left DTP, DTP, German, Malayalam, Kanada, Bengali, Indian Languages, Asian Languages, ... English
Indi
0 points
Urdu në English
Identity Verified   Stephen Mason
   In a prime position.
, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Mjekësi (e përgjithshme), Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Poezi dhe Letërsi, Ligj (e përgjithshme), Ligj: Kontratë(a), Qeveri / Politikë, Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra, Ekonomi, Certifikata, Diploma, Licenca, CV ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Urdu në English
  Taha Shoeb
  Accuracy, Credibility, Experience
Arabic, Urdu, ProFessional, Translator, Law, Legal, Religion, Journalism, English, Best, Online, ... English/Urdu
Indi
0 points
Urdu në English
Identity Verified   Basit Ijaz
  HUNGRY FOR WORK
honest to text, Sincere to language, want to learn, punctual, CAT, Trados, English to Urdu translation ... Urdu
Pakistan
8 points
Urdu në English
  QAMAR TYYEBI
  fast and efficient Urdu translation
Urdu, legal, law, marriage certificate, birth certificate, identity cards, divorce deeds, stamp papers, passport, news articles, speeches, books, legal documents, phone messages, whatSAPp messages, facebook messages, skype messages, court transcriptions, audio and video contents, real estate deeds, titles, name change documents, adoption papers, immigration papers, government and NGO documents, manuals Keywords: Urdu translation, native Urdu translator, Urdu tester, Urdu, accurate and confidential Urdu translation, English to Urdu trnaslation. Qamar Qamar Yasmeen Tyyebi, Urdu, Pakistani Urdu., Urdu interpreter, Urdu translation, Legal Urdu translation.Mississauga. Ontario. Canada. Mississauga Urdu translation, Toronto Urdu translation. Ontari Urdu translation. Brampton, Kitchener, london, ontario, milton, markham, toronto, pickering, ajax, calgary, stibc birth certificate, marriage certificate, divorce deeds.Name change, Service Ontario. I am a translator, English to Urdu translation ... Urdu
Kanada
0 points
Urdu në English
Identity Verified   Rafaqat Dogar
  More than 18 Years in Translation Field
local govt, medical science, politics, natural science, proof reading, public relations, education, social services, immigration, law, history, religions/ethics, missionary works, litrature, environment, telecommunication, poetry, proze, marriage/birth certificates, transport, journalism, insurance, tenders and letter, contracts, agreements, business etc. ... Urdu
Mbretëria e Bashkuar
8 points
Urdu në English
  Altaf Zaki
  Native translator English ↔ Urdu
Active, Creative, English to Urdu, Urdu to English, Translator, Proofreader, Reviewer, Urdu typesetting, Urdu DTP, Urdu Composing, Urdu Data Entery, Urdu Power Point, Urdu Presentations, Urdu Articles, Urdu Data Conversion, arabic, farsi, kurdish, dari, hebrew, yiddish, eps, pdf, dtp, documentation, publishing, printmedia, voiceover, outlines, artwork, illustrator, presenation, localization, orientallanguages, translation, mac, pc, solutions, technical, manuals, childerns book, healthcare, educaiton, posters, banners, leaflets ... Urdu
Pakistan
4 points
Urdu në English
  Shaukat Hayat
  Arabic, Pashto, Urdu Translator
Arabic Legal translation, Farsi Legal translation, Urdu Legal translation, Pashto Legal translation, Dari Legal translation, Dari Translation, Farsi Translation, Pashto Translation, Urdu Translatiom ... Pashto (Pushto)/Urdu
Pakistan
0 points
Urdu në English
Identity Verified   Solarice
  Professionalism, Quality and Timeliness
Dari translation, Pushto translation, Farsi translation, Persian translation, Urdu translation, Dari interpreter, Pushto interpreter, Farsi interpreter, Persian interpreter, Urdu interpreter, economic translation, cheap translation, development, legal, art, education, technology, translation, interpreting, Afghanistan translation, Afghanistan translator, Afghanistan interpreter, Pashto, Pushto, dari, farsi, afghani, afghan, it, localization, legal, government, journalism, proofreading, afghanistan, dari, Dari, dari, Pashto, Farsi, Dari, Urdu, Pashto translations, Farsi translations, Dari translations, Urdu translations, Pashto localization, Farsi localization, Urdu localization, Dari localization, multilingual DTP, Pashto DTP, Farsi DTP, Dari DTP, Urdu DTP, Pashto technical writing, English technical writing, Pashto technical trasnlations, Farsi technical translation, Dari technical translation, Pashto software localization, Farsi software localization, Dari software localization, webs ... Pashto (Pushto)/Dari
Mbretëria e Bashkuar
16 points
Urdu në English
  Subaru Translations
  Translation At It's Best
translation, interpretation, persian, dari, Urdu, panjabi, punjabi, pashto, pushto, English, pashto translation, English translation, dari translation, punjabi translation, panjabi translation, Urdu translation, pushto translation, English to dari, English to Urdu, English to panjabi, English to punjabi, English to pashto, English to pushto, pushto to English, persian to English, pashto to English, persian to English, dari to English, punjabi to English, panjabi to English, Urdu to English, proofreading, editing, translate, localization, german, french, bulgarian, dutch, chinese, japanese, korean, italian, portuguese, English to german, English to french, English to bulgarian, English to dutch, English to chinese, English to japanese, English to korean, English to italian, English to portuguese, german to English, french to English, bulgarian to English, dutch to English, Chinese to English, japanese to English, korean to English, italian to English, portuguese to English, ... English/German
Pakistan
0 points
Urdu në English
Identity Verified   Siddhi Talati
  Accurate and Proficient as an Attorney
health, law, general, Insurance, immigration, homeland security, domestic violance, over the phone, on site, document translation, voice over, subtitling, tourism, Testing and Evaluations. ... Gujarati/English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Urdu në English
Identity Verified   Wali Shearzad (LL.M. Harvard)
  Professional, accurate and timely work!
Afghan, Afghanistan, Pashto, Pushto, Pukhto, Pakhto, Dari, Persian, Farsi, Translate, Cornwall, Ontario, Canada, Pashto into English, Dari into English, English to Pashto, English to Dari, Translation, Interprete, Interpretation, Law, Legal, Arabic, Urdu, Interpreting, Editing/proofreading, Technical translation, proofreading, dari, pashto, ATA, American Translators Association, ATA Pashto, Canada Pashto, pushto, religious, financial, government, Kabul, Nangarhar, Harvard, LL.M., Master of Laws, Islamic, Shariah, Peshawar, N.W.F.P., English, Canada, voice over, Consecutive, Simultaneous, corporate, commercial law, business law, general law, Interpreting, Accounting, Advertising / Public Relations, Agriculture, Anthropology, Architecture, Art, Arts & Crafts, Painting, Astronomy & Space, Automotive / Cars & Trucks, Aerospace / Aviation / Space, Biology (-tech, -chem, micro-), Botany, Business/Commerce (general), Medical: Cardiology, Chemistry; Chem Sci/Eng, Cinema, Film, TV, Drama, Compu ... Pashto (Pushto)/Dari
Kanada
16 points
Urdu në English
Identity Verified   wordsmithin
  Fast and Accurate Translations
Indian language translators, certified translations in india, certified translations for uscis, order translation online, burmese translations, lao translations, malay translation, tamil translation, kannada translation, punjabi translation, medical translations, machine translation post editing, translation management software, work as a translator, translator job opportunities, hindi translations, translation of Hindi Birth Certificate, Certified translation of punjabi birth certificate, Hindi Birth Certificate, Certified translation of punjabi birth certificate, german to English translation in punjab ... Panjabi/English
Indi
0 points
Urdu në English
Identity Verified   Vibha Agarwalla
  reliable&accurate , at the best price!
pharma, engineering, medical, software, translation, legal, transcription, ... English/Hindi
Indi
0 points
Urdu në English
Identity Verified   PAUL DUMASS CHINNAPPAN
  TRANSLATION SOLVES GLOBAL ISSUES
MULTILINGUAL LANGUAGE SERVICE PROVIDER, TRANSLATION, INTERPRETATION, LOCALIZATION, DTP, RELIABLE, ACCURATE AND ON TIME ... English/Hindi
Indi
0 points
Urdu në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët