https://alb.proz.com/about/overview/jobs-directories/

Jobs & directories


Një përmbledhje e sistemeve dhe direktorive të punëve në ProZ.com


Lista

Me mbi 375.000 anëtarë të regjistruar, ProZ përbën shtëpinë e komunitetit më të madh të përkthyesve me shkrim dhe gojë. Direktoritë e tjera përfshijnë kompani përkthimi, punëdhënës të punëve gjuhësore (me reagime nga përkthyesit), studentë dhe shumë më tepër.


Sistemi i afishimit të punëve

Një sistem i afishimit të punëve për punëdhënës që kërkojnë oferta nga profesionistët gjuhësorë. Merrni mesazhe e-postë kur afishohen punë që mudn t'ju interesojnë. Sistemi i punëve lidhet ngushtë me Blue Board, i cili është një bazë të dhënash e punëdhënësve të punëve gjuhësore me reagime të dhëna nga përkthyesit.Pamje e përgjithshme e faqes

Një vështrim i shpejtë i funksioneve në dispozicion në faqen e ProZ.com