Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 
 
Forumi
Tema
Afishues
Përgjigje
Vizitat
Afishimi i fundit
Adnan Özdemir
Jun 8, 2017
19
2,080
UYARI: Dikkat Scam    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29... 30)
Adnan Özdemir
Jan 6, 2011
442
194,493
sansos
Mar 16
3
98
妙文共赏    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11... 12)
Zhoudan
Jan 19, 2007
179
73,824
Sybill C
Mar 16
2
75
5
543
21
1,394
andress
Dec 26, 2017
53
4,036
Natalie
Mar 16
casey
Mar 12
10
641
3
123
wooligan
Mar 16
0
28
wooligan
Mar 16
唱歌吧......(Sing, Sing a Song...)    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215... 216)
Wenjer Leuschel
Mar 14, 2005
3,238
4,545,701
pkchan
Mar 16
tiziana72
Mar 14
6
318
Це правильно?    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... 8)
_Alena
May 24, 2014
113
25,224
10
646
1
144
1
228
İlginç yazılar    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3... 4)
Adnan Özdemir
Dec 20, 2017
47
8,670
snapoli
Mar 14
1
169
M.Phili
Mar 16
N/A
Mar 16
1
61
0
51
说说机器翻译    (Shkoni tek faqja 1, 2... 3)
Rocky Stone
Jul 15, 2013
31
5,475
Zhoudan
Mar 16
8
263
0
59
N/A
Mar 16
1
35
0
81
DJHartmann
Jun 19, 2012
5
3,579
Annamaria Amik
Dec 16, 2016
6
1,023
4
217
MikeTrans
Mar 15
rdstrad
Dec 14, 2009
8
3,576
janduarte
Aug 25, 2008
11
3,331
MikeTrans
Mar 15
3
289
Trinh Do
Apr 16, 2014
46
6,897
Lian Pang
Mar 15
0
72
15
1,023
ITtranslations
Apr 23, 2010
29
26,280
Malerbam
Mar 11
1
120
Lina Berova
Apr 4, 2006
12
1,622
CeciliaKl
Mar 12
1
155
1
102
MikeTrans
Mar 15
10
710
N/A
Mar 9
2
124
Anne Besnier
May 18, 2015
8
2,980
N/A
Dec 29, 2016
5
1,160
Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 

= Afishime të reja qysh nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Asnjë afishim i ri që nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Tema është kyçur (Asnjë afishim i ri nuk mund të vendoset në të)
 


Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Advanced search


WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search