Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 
 
Forumi
Tema
Afishues
Përgjigje
Vizitat
Afishimi i fundit
16
940
0
23
1
140
JL01
19:01
4
268
Natalie
17:41
"Жемчужины" перевода- 2    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33... 34)
Natalie
Jun 26, 2011
506
345,505
Do I deserve an apology?    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3... 4)
Alex Wang
Aug 26
52
5,909
3
212
Sorana_M.
Oct 18
28
1,967
2
370
Samuel Murray
Oct 7, 2015
10
1,957
EstelleDK
Sep 25
8
505
¡Finally here! WWA rating for translators    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... 8)
115
7,991
2
277
85
6,616
N/A
Apr 5, 2014
6
1,388
0
184
0
259
nadare
Oct 19
4
363
nadare
Oct 20
12
538
1
257
Drew MacFadyen
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 18
5
701
Enrique
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 20
0
158
7
753
Emi B
Sep 26
15
1,016
5
682
2
430
N/A
Oct 20
1
198
amelie08
Oct 18
1
190
7
921
Lukeh17
Oct 20
N/A
Sep 18
5
327
76
5,702
Sumit1970
Oct 20
2
177
Hen90
Oct 25, 2015
12
1,846
Alexander White
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 19
0
397
Alexander White
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 19
0
109
2
208
Mike Donlin
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 19
0
198
Mike Donlin
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 19
4
1,053
Dan Lucas
Oct 19
15
847
Enrique Manzo
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 19
22
2,436
45
5,936
7
638
Jared Tabor
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 19
0
194
Jared Tabor
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 19
0
164
GT4T    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5... 6)
Lizette Britz
Nov 20, 2009
86
27,309
N/A
Oct 19
1
108
Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 

= Afishime të reja qysh nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Asnjë afishim i ri që nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Tema është kyçur (Asnjë afishim i ri nuk mund të vendoset në të)
 


Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Advanced search


PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »
WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search