Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin. Turn social sharing on.
Like 4

Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 
 
Forumi
Tema
Afishues
Përgjigje
Vizitat
Afishimi i fundit
12
627
6
264
Da Han
May 19
5
212
andress
Dec 26, 2017
85
9,028
4
155
5
195
2
121
Campman
Apr 12
1
123
Campman
May 19
2
118
Caroline717
Dec 2, 2016
126
17,486
10
352
Elena Aclasto
Jun 8, 2016
26
4,699
33
2,721
jyuan_us
May 19
3
256
neilmac
May 19
9
368
MK2010
May 19
Minimum Charges    (Shkoni tek faqja 1... 2)
Soluna
May 15
24
1,299
Like - Share buttons    (Shkoni tek faqja 1... 2)
21
4,040
5
218
Tatiana Dietrich
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 17, 2017
20
3,620
Lian Pang
May 19
说说机器翻译    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3... 4)
Rocky Stone
Jul 15, 2013
53
7,256
Lian Pang
May 19
2
155
11
750
Pablo Bouvier
Aug 27, 2011
7
2,393
finnword1
May 18
9
610
2
229
mikhailo
Oct 22, 2017
17
1,613
1
135
Natalie
May 18
SDL_Dan
Apr 25
25
3,394
0
126
Thanh Nguyen
Feb 28, 2016
13
1,183
Lucia Leszinsky
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
May 16
5
669
101translations
Jun 9, 2017
8
2,372
Lian Pang
May 18
21
1,454
2
315
MemoQ Shift+F3 behavoiur    (Shkoni tek faqja 1... 2)
John Fossey
May 31, 2017
15
1,280
6
606
LOQUAX
May 18
Paulacb
May 17
2
150
Paulacb
May 18
5
181
Roberto Bertuol
Sep 23, 2017
5
886
2
143
4
608
Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 

= Afishime të reja qysh nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Asnjë afishim i ri që nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Tema është kyçur (Asnjë afishim i ri nuk mund të vendoset në të)
 


Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search