Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 
 
Forumi
Tema
Afishues
Përgjigje
Vizitat
Afishimi i fundit
mikhailo
Oct 22
6
272
14
463
10
451
ncforman
Oct 20
13
743
7
514
茶馆 : 所有"无关紧要的"话题    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134... 135)
xxxchance
Jul 31, 2003
2,022
1,597,721
pkchan
15:51
8
474
7
1,352
Eugene Gulak
May 24, 2009
47
19,133
0
74
Alexander White
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 19
2
522
Alejandro Cavalitto
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
13:14
11
891
8
584
evawin
11:28
6
521
Henry Dotterer
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Aug 18
83
6,099
GT4T    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5... 6)
Lizette Britz
Nov 20, 2009
87
27,487
1
349
21
2,046
5
499
neilmac
Oct 22
3
230
neilmac
Oct 22
5
438
kamun
Oct 22
0
169
kamun
Oct 22
2
351
86
6,867
1
240
DZiW
Oct 22
Tatiana Dietrich
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Sep 28
21
1,779
Drew MacFadyen
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
Oct 18
6
840
writeaway
Oct 22
N/A
Oct 20
3
322
0
273
"Жемчужины" перевода- 2    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33... 34)
Natalie
Jun 26, 2011
506
345,701
Do I deserve an apology?    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3... 4)
Alex Wang
Aug 26
52
6,142
Sorana_M.
Oct 18
28
2,073
Debora Perricone
Sep 2, 2011
2
6,702
lyzmattos
Oct 21
2
405
Samuel Murray
Oct 7, 2015
10
1,995
EstelleDK
Sep 25
8
539
¡Finally here! WWA rating for translators    (Shkoni tek faqja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... 8)
115
8,256
2
309
5
516
nadare
Oct 19
5
426
N/A
Apr 5, 2014
6
1,417
0
290
0
310
12
587
1
291
7
1,331
Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 

= Afishime të reja qysh nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Asnjë afishim i ri që nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Tema është kyçur (Asnjë afishim i ri nuk mund të vendoset në të)
 


Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Advanced search


LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search