Search the latest questions
Source language:
Target language:
Fushat:

Për të parë rezultatet e kërkimit, lutemi përsosni kriteret e kërkimitMë shumë »
Ora Pala e gjuhëve
Fusha
PyetjePyetësiPërgjigjet
01:40 portugalisht në anglisht
Tekstile / Veshje...
malhas Roxane Dow 2
01:29 spanjisht në anglisht
Gjeologji
tramo dolomítico tableado amanda -
00:25 anglisht në portugalisht
Ndërtim / Inxhini...
Jo-PRO: firepit miguelbrites7 1
23:54 Jul 17 rusisht në anglisht
Gazetari
\"паркетный\" гипноз Angela Greenfield -
23:52 Jul 17 anglisht në japonisht
Poezi dhe Letërsi
renew your spirit tlms 3
23:50 Jul 17 anglisht në spanjisht
Inxhinieri (e për...
incompact Karina Cappelletti -
23:30 Jul 17 anglisht në frëngjisht
Telekom(unikacion...
Jo-PRO: Triple trunking CANFR
Jo përkthyes
-
23:28 Jul 17 polonisht në anglisht
Automobilistikë /...
dopuszczalne obciążenie osi 1/2 Dariusz Saczuk -
23:09 Jul 17 anglisht në portugalisht
Automobilistikë /...
torq red Lilian Magalhães 1
22:50 Jul 17 rusisht në anglisht
Mjekësi (e përgji...
проводниковые нарушения чувствительности Marlin31 1
22:12 Jul 17 spanjisht në anglisht
Financë (e përgji...
se reconocen en resultados María Paula Palomar 2
21:52 Jul 17 anglisht në serbisht
Kompjuter: Progra...
Requirement Groups V&E-Team 1
21:51 Jul 17 anglisht në boshnjakisht
Kompjuter: Progra...
Requirement Groups V&E-Team -
21:49 Jul 17 anglisht në greqisht
Elektronikë / Inx...
Wye source M.Phili -
21:45 Jul 17 ^ in line-up-and-match M.Phili -
21:44 Jul 17 ^ service outlet M.Phili -
21:42 Jul 17 ^ LAN drops M.Phili -
21:32 Jul 17 ^ shunt trip (coil) M.Phili -
21:21 Jul 17 anglisht në portugalisht
Anije, Lundrim, M...
at rested parked position Beatriz Goulart 2
20:54 Jul 17 gjermanisht në çekisht
Shkenca shoqërore...
TN Jana Vladarova -
20:53 Jul 17 ^ Dreiklänge und ihre Umkehrungen Jana Vladarova -
20:51 Jul 17 ^ Gemeinschaftsschule Jana Vladarova 1
20:43 Jul 17 gjermanisht në rusisht
Ushqim dhe Bulmet
Vorverladung entangled 1
20:13 Jul 17 portugalisht në anglisht
Ligj (e përgjiths...
Outorgante Testadora Dulce Cattunda 2
20:07 Jul 17 anglisht në kroatisht
Kompjuter: Progra...
Check or Recharge Payment method V&E-Team -
20:02 Jul 17 spanjisht në gjermanisht
Ndërtim / Inxhini...
fisuraciones de arrufos y quebrantos fisuraciones a 45° y verticales así como ho capaslopez 1
19:54 Jul 17 arabisht në anglisht
Të përgjithshme /...
CVC einass 1
19:42 Jul 17 anglisht në arabisht
Të përgjithshme /...
multiple choice race car einass 2
19:33 Jul 17 gjermanisht në italisht
Turizëm dhe udhët...
Für Buchungen im elektronischen Rechtsverkehr tiziana72 1
19:26 Jul 17 anglisht në arabisht
Të përgjithshme /...
cross modal icon einass 1
19:21 Jul 17 anglisht në farsisht
Mekanikë / Inxhin...
entrained nanoparticles Nassim Hosseini 4
19:01 Jul 17 anglisht në portugalisht
Ligj: Kontratë(a)
internal labor order CicaBarth 1
18:49 Jul 17 anglisht në spanjisht
Mjekësi: Farmaceu...
biochemical recurrence TranslatorENFR 1
18:46 Jul 17 polonisht në anglisht
Ligj (e përgjiths...
interesant lucypl 3
18:44 Jul 17 polonisht në anglisht
Elektronikë / Inx...
bez wysterowań Grzegorz Mysiński 1
18:19 Jul 17 anglisht në portugalisht
Automobilistikë /...
Shortpress Lilian Magalhães 1
18:14 Jul 17 anglisht në spanjisht
Mjekësi: Farmaceu...
early salvage irradiation TranslatorENFR 1
17:57 Jul 17 anglisht në spanjisht
Marketing / Studi...
1 AF / 5 KF Bgg -
17:57 Jul 17 spanjisht në anglisht
Sport / Kalitje f...
Columna de socorro Kathy M 1
17:56 Jul 17 anglisht në rusisht
Të tjera
sawing wires Maxim Polukhin 2
17:45 Jul 17 hebraishte në anglisht
Mjekësi: Kardiolo...
מ\"ש moshiachnow 1
17:44 Jul 17 rusisht në anglisht
Shkenca/inxhinier...
Л : М 10 : 90 Alexander Delaver -
17:44 Jul 17 gjermanisht në italisht
Kimi; Inxhinieri/...
zur Atmosphäre stellen/schließen Serena Basili -
17:44 Jul 17 spanjisht në anglisht
Ndërtim / Inxhini...
paraguas de micropilotes kaelne 3
17:42 Jul 17 rusisht në anglisht
Poezi dhe Letërsi
заденут по-настоящему Andrew Vdovin 3
17:38 Jul 17 anglisht në rusisht
Të tjera
Bending hardening Maxim Polukhin 3
17:28 Jul 17 ^ Clad rack warehouse Maxim Polukhin 2
17:25 Jul 17 anglisht në italisht
Inxhinieri (e për...
stretch rod seal pin MJV 1
17:17 Jul 17 anglisht në portugalisht
Të tjera
adhesive dots Rafael Mantovani 1
Për të parë rezultatet e kërkimit, lutemi përsosni kriteret e kërkimitMë shumë »


KudoZ™ translation help
Rrjeti KudoZ siguron një strukturë që përkthyesit dhe të tjerët të ndihmojnë njëri-tjetrin me përkthime ose shpjegime termash dhe frazash të shkurtra.See also:Your current localization setting

shqip

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search