Shënim nga personeli i kësaj faqeje interneti
August 28, 2007, 8:42 am
See http://www.seprotec.com for the company's other offices in Spain.
Logo -

SeproTec Multilingual Solutions

Established in 1987
ProZ.com member since Jun 2007

Seprotec

Kthehuni te lista e punëdhënësve
Hyrja dhe përdorimi i informacionit në këtë arkiv të dhënash të Blue Board është i kufizuar. Për të fituar hyrje dhe mundësi të plotë përdorimi, merrni parasysh mundësitë e pagesës si më poshtë.

Anëtarësimi në ProZ.com
Anëtarët e ProZ.com gëzojnë përdorim të pakufizuar në të gjitha arkivat e Blue Board. Kjo përfshin hyrje të plotë në informacionin e kontaktit të punëdhënësit, vlerësimin GjPP dhe përgjigjet ndaj shënimeve për klientin. Anëtarët e ProZ.com gëzojnë gjithashtu mundësinë të aplikojnë te punëdhënësit që po pranojnë aplikime nga përkthyes të pavarur.


Pikë Browniz
Pikët Browniz fitohen duke kontribuar në mënyra të ndryshme në këtë faqe interneti. Joanëtarët mund të paguajnë 50 pikë browniz për të parë një arkiv të vetëm të dhënash. (Pasi paguhet, arkivi i të dhënave (përfshirë GjPP-në dhe komentet) mbetet përgjithmonë i dukshëm.)

Duhet të jeni e regjistruar për të fituar browniz.

Të holla nga portofoli i ProZ.com
Është e mundur të depozitoni shuma të vogla të hollash në një “portofol” të ProZ.com për përdorim në blerjen e të drejtave të caktuara vetëm-për-anëtarët një nga një gjatë përdorimit të kësaj faqeje interneti. Për të parë një arkiv të vetëm të Blue Board, kostoja është 50 cent në dollarë amerikanë. (Pasi paguhet, arkivi i të dhënave (përfshirë GjPP-në dhe komentet) mbetet përgjithmonë i dukshëm.)
Duhet të jeni të regjistruar për të përdorur portofolin tuaj.

Translator likelihood of working again (LWA) info
Overall:
4.8 148 entries
Past 12 months:
5 16 entries


Përmbledhje e shënimeve

Data Përkthyes Service provider KudoZ - browniz Koment GjPP Gjasat për të punuar përsëri
Aug 8
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 3920
5
Jul 4
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
36 - 2867
5
Jun 6
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
40 - 453
5
May 23
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
74 - 468
5
Apr 26
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
59 - 22
5
Apr 25
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
4 - 375
5
Mar 2
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 50
5
Jan 31
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
742 - 2384
5
Jan 24
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
28 - 1080
5
Jan 19
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
45 - 535
5
Jan 17
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
16 - 302
5
Jan 14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 350
5
Dec 16 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
16 - 836
5
Dec 16 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
52 - 3943
5
Nov 8 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 2120
5
Sep 26 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 300
5
May 11 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
266 - 651
5
May 5 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 575
5
Apr 4 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 310
5
Mar 16 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
87 - 3530
5
Mar 9 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
130 - 4267
5
Mar 1 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
102 - 384
5
Feb 26 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1533 - 1901
5
Feb 24 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
11 - 451
5
Feb 1 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
67 - 770
5
Jan 12 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
22 - 952
5
Jan 8 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
5 - 1555
5
Jan 6 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
785 - 2524
5
Jan 6 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
86 - 4803
5
Oct 13 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
74 - 468
5
Sep 18 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
319 - 2750
5
Aug 24 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
2872 - 7015
5
Aug 5 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
60 - 8002
5
Jun 29 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
20 - 395
5
May 19 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
476 - 2207
5
May 15 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
230 - 802
5
Apr 14 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 408
5
Mar 24 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
124 - 5516
5
Mar 23 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
23 - 879
5
Jan 28 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
140 - 889
5
Jan 23 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
517 - 2538
5
Jan 21 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 720
5
Jan 20 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1139 - 16816
5
Jan 20 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
16 - 1302
5
Jan 20 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
48 - 1794
5
Jan 20 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
110 - 2295
5
Jan 18 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
52 - 3943
5
Dec 17 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
4212 - 5640
5
Dec 15 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 406
5
Dec 12 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
280 - 1238
5
Dec 11 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
283 - 818
5
Nov 14 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
220 - 8922
5
Oct 29 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
164 - 3808
5
Oct 23 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
20 - 382
5
Oct 14 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
76 - 977
5
Jul 17 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
842 - 17817
5
Jun 18 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 450
5
May 22 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
211 - 1849
5
May 22 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
124 - 858
5
Apr 25 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
184 - 19305
5
Apr 17 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
474 - 1770
5
Apr 7 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
866 - 14658
5
Mar 30 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 453
5
Mar 24 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
94 - 1789
5
Mar 22 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1203 - 1729
5
Mar 18 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
124 - 5516
5
Mar 11 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
407 - 2311
5
Feb 28 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
40 - 2966
5
Feb 24 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1628 - 3131
5
Jan 15 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 1125
5
Dec 6 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1954 - 327
5
Dec 5 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1277 - 3487
5
Nov 27 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
266 - 651
5
Nov 22 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
650 - 56761
3
Oct 26 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
30 - 1397
5
Oct 25 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 1485
5
Sep 16 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
3819 - 173
5
Aug 8 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
180 - 1493
5
Aug 2 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
980 - 10978
5
Jul 26 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
52 - 793
5
Jul 26 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 953
4
Jul 3 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
2140 - 38843
5
Apr 23 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
953 - 3748
5
Jan 15 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
9604 - 3204
5
Jan 8 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
327 - 18564
5
Jul 20 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
650 - 1352
5
Jul 13 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 2596
5
Jul 5 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
54 - 730
5
Jul 5 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
40 - 1368
5
Jul 5 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1492 - 1524
5
Apr 21 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
60 - 2814
5
Apr 11 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 950
5
Feb 15 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1486 - 8522
5
Feb 15 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
137 - 2320
5
Dec 16 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
77 - 1462
5
Dec 15 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
422 - 945
5
Aug 5 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 905
5
Jul 26 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
128 - 1587
5
Jul 17 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
136 - 1602
5
May 17 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
52 - 3943
5
Apr 6 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
32 - 3125
5
Dec 2 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
222 - 1858
5
Dec 1 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
124 - 5647
4
Jan 30 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
359 - 690
5
Dec 1 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
357 - 8868
1
Nov 12 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
124 - 1201
5
May 14 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
130 - 184
5
Nov 26 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
609 - 2266
5
Nov 18 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
112 - 1775
5
Oct 24 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
883 - 5175
5
Oct 14 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
601 - 1095
4
Sep 25 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
573 - 3137
5
Jun 19 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
113 - 774
4
May 22 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
785 - 2524
1
Apr 18 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
207 - 4038
5
Feb 25 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
795 - 3265
5
Jan 25 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
88 - 2874
5
Dec 21 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
373 - 4632
4
Dec 19 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 156
4
Oct 29 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
2891 - 3305
5
Oct 8 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
52 - 3943
5
Sep 19 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
353 - 11266
5
Sep 11 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
20 - 461
5
Sep 2 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
813 - 1974
5
Jul 31 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
485 - 8969
5
Jun 20 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
48 - 431
5
Jun 20 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
166 - 1336
5
Mar 29 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
219 - 595
5
Jan 30 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
234 - 3138
5
Jan 11 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
26 - 6277
5
Dec 3 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
401 - 6879
4
Nov 30 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
130 - 2576
5
Nov 5 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
111 - 1015
4
Oct 6 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
107 - 652
5
Sep 21 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1834 - 347
5
Sep 8 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1202 - -2476
5
Jun 1 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
162 - 335
4
Mar 10 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 110
5
Mar 1 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
2097 - 116733
5
Nov 24 '05
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
159 - 3408
5
Oct 28 '04
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
507 - 1067
5
Aug 3 '04
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
299 - 6135
5
Jul 26 '04
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
11852 - 2485
5
May 17 '04
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
594 - 1193
5
Apr 16 '04
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
663 - 3698
3
Mar 28 '04
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
20 - 7639
5
Feb 26 '04
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
89 - 49
4
Feb 6 '04
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1201 - 2988
1

Emrat e anëtarëve të ProZ.com shfaqen në ngjyrë blu.
Kalo miun kompjuterik mbi emra, për më shumë informacion mbi afishuesit.

Mosmbajtje përgjegjësie: ProZ.com nuk miraton apo garanton saktësinë e ndonjë shënimi. Personeli i ProZ.com ruan të drejtën (por nuk merr asnjë përgjegjësi) për të hequr apo redaktuar çdo përmbajtje të vënë këtu. Personeli i ProZ.com nuk i rishikon artikujt para se të publikohen; nuk ka moderatorë që punojnë gjatë gjithë kohës, prandaj lexuesit janë vetë përgjegjës për shpalljet e tyre.


The Blue Board
Database of outsourcers with feedback from service providers

What is the Blue Board?

The Blue Board is a searchable database of language job outsourcers with feedback from service providers.

Learn more

Contact support

Your current localization setting

shqip

Select a language

Jobs
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search