Mobile menu

Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 
 
Forumi
Tema
Afishues
Përgjigje
Vizitat
Afishimi i fundit
Jared Tabor
PERSONEL I KËSAJ FAQEJE INTERNETI
17:16
3
202
12
997
DZiW
Jun 9
6
487
DZiW
15:21
maucet
Jun 27
2
248
maucet
15:11
Sorana_M.
Jun 27
5
633
BCHAN400
Jun 27
7
609
N/A
Jun 27
2
156
1
91
1
192
0
83
2
157
34
1,873
0
90
0
109
Sabine Fajerwerg
Aug 25, 2016
4
674
Simon_VA
Jun 26
16
1,471
2
186
north
Jun 18
5
325
north
08:06
13
8,889
25
1,416
2
204
3
344
4
340
0
144
0
57
0
29
N/A
Jun 24
7
830
1
187
manue G
Jun 27
0
145
manue G
Jun 27
2
607
JMARTIN9
Jun 27
21
2,886
JMARTIN9
Jun 27
0
137
0
57
3
249
Mendham
Jun 27
efiorini
Jun 23
11
1,357
Daryo
Jun 27
1
215
1
348
Ofelia Alberti
Aug 5, 2010
12
4,604
FedericaN
Jun 27
Manievdh
Jun 25
6
322
MeC.L.
Jun 27
0
141
MeC.L.
Jun 27
26
3,120
2
332
2
330
0
229
Afishoni një temë të re    Jashtë teme: Të dukshme    Madhësia e shkronjës: - / + 

= Afishime të reja qysh nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Asnjë afishim i ri që nga vizita juaj e fundit ( = Mbi 15 afishime)
= Tema është kyçur (Asnjë afishim i ri nuk mund të vendoset në të)
 


Forume për diskutime

Hapni diskutime mbi tema në lidhje me përkthimin me shkrim, atë me gojë dhe lokalizimin.

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët