Lista globale ProZ.com e shërbimeve të përkthimit
 The translation workplace
Ideas

A ju duhet të punësoni përkthyes të pavarur ose agjensi përkthimesh?

ProZ.com ofron listën më të madhe të shërbimeve profesioniste për përkthimet - përfshirë këtu mbi 300,000 përkthyes profesionistë e agjensi përkthimi, pa tarifa ose pagesa për klientët. Mund të lidheni direkt me përkthyesit e pavarur që punojnë në spanjisht, gjermanisht, italisht, kinesçe, arabisht, japonisht dhe gjuhë të tjera, të cilët specializohen në fushat teknike, ligjore, mjekësore etj. Shumë përkthyes profesionistë dhe agjensi përkthimesh ofrojnë preventivë falas dhe shpallin tarifat e tyre në këtë faqe.

Kërkoni punë ose projekte përkthimi?

ProZ.com mban vendin e parë ndër rrjetet e industrisë së përkthimit, edhe pse është burimi kryesor i punëve dhe projekteve të përkthimit për përkthyesit e pavarur. Nëse ju jeni përkthyes profesionist ose nëse drejtoni agjensi përkthimesh, keni mundësi të regjistroheni dhe krijoni profil pa pagesë. Konsideroni anëtarësimin me pagesë për të përfituar sa më shumë nga lidhjet me përkthyesit e tjerë profesionistë e të pavarur, si edhe për të gjetur projekte përkthimi.
tek
(gjithashtu: përkthyes të pavarur në gjuhë të tjera)Përshkrim i shkurtër i ProZ.com

Pyetjet e përkthimeve më të fundme të shpallura në KudoZ:

anglisht në rusisht
Mjekësi (e përgji...
therapeutically downregulates Th2 Cytokines (përgjigje: 0)
8 minutes ago
anglisht në spanjisht
Ligj (e përgjiths...
has been held to engage (përgjigje: 0)
12 minutes ago
anglisht në spanjisht
Organizata/Zhvill...
champion (përgjigje: 0)
22 minutes ago
anglisht në frëngjisht
Elektronikë / Inx...
thru-wire panel (përgjigje: 1)
OLMOS
OLMOS
Francë
46 minutes ago
anglisht në frëngjisht
Elektronikë / Inx...
Frame leaf/door leaf (përgjigje: 1)
OLMOS
OLMOS
Francë
49 minutes ago
3,280,669 pyetjet e përkthimeve të shpallura

Puna e përkthimit e fundit:

English to French
Urgent short translation, Disclaimer - 88 words 10 minutes ago
burmezisht në anglisht
tailandisht në anglisht
indonezisht në anglisht
portugalisht në anglisht
Translation from Bahasa, Portuguese, Thai and Burmese into English 25 minutes ago
Arabic to English
ARABIC TO ENGLISH LEGAL EXPERT REPORT 2 hours ago
Spanish to English
Spanish into English linguists needed 2 hours ago
German to Portuguese
Straßenbaumaschine 2 hours ago
486,814 punë përkthimi të shpallura.

Diskutimet më të fundme të forumit:

Business issues »Agencies requiring background checks (përgjigje: 0)
58 minutes ago
SDL Trados support »No valid activation code for Studio 2014 (përgjigje: 3)
Miguel Carmona
Miguel Carmona
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
1 hour ago
SDL Trados support »Comments not exporting to Target document (përgjigje: 3)
17 minutes ago
Business issues »Does non-payment void NDA? (përgjigje: 16)
Michelle Kusuda
Michelle Kusuda
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
32 minutes ago
Business issues »Taking long break from work (përgjigje: 6)
Ben Harrison
Ben Harrison
Mbretëria e Bashkuar
1 hour ago
1,228,175 të gjitha diskutimet e forumit

Ngjarjet e ardhshme në ProZ.com (virtuale dhe në realitet)

Takimi: San Juan de..., Nikaragua1 regjistrimeDec 28
Takimi: Bristol, Mbretëria e Bashkuar9 regjistrimeJan 3 '15
Takimi: Cardiff, Mbretëria e Bashkuar2 regjistrimeJan 3 '15
Takimi: Mannheim, Gjermani7 regjistrimeJan 10 '15
Takimi: Minsk, Bjellorusi17 regjistrimeJan 10 '15


ProZ.com lokal: Shtetet e Bashkuara të Amerikës | Itali | Gjermani | Francë | Argjentinë | Uruguaj
Bashkëpunoni dhe mësoni
ProZ.com është qendra e rrjetit më të madh në botë për përkthyesit. Përkthyesit profesionistë e përdorin faqen e tij për të bashkëpunuar mbi terminologjinë e përkthimit, fjalorët, trajnimin e përkthyesve e më gjerë, si edhe për të përdorur uljet e ofruara për mjetet e përkthyesve (si përshembull SDL Trados). Gjithashtu, këtu organizohen konkurse dhe ngjarje të tjera për përkthyesit.


Certified translators
Rrjeti PRO i përkthyesve të çertifikuar në ProZ.com
Rrjeti i përkthyesve dhe agjensive të përkthimit të çertifikuar