Logo -

Corporate Translations, Inc.

Life Science Translation Experts

Established in 1990
ProZ.com member since Aug 2009

Corporate Translations, Inc.

Kthehuni te lista e punëdhënësve
Hyrja dhe përdorimi i informacionit në këtë arkiv të dhënash të Blue Board është i kufizuar. Për të fituar hyrje dhe mundësi të plotë përdorimi, merrni parasysh mundësitë e pagesës si më poshtë.

Anëtarësimi në ProZ.com
Anëtarët e ProZ.com gëzojnë përdorim të pakufizuar në të gjitha arkivat e Blue Board. Kjo përfshin hyrje të plotë në informacionin e kontaktit të punëdhënësit, vlerësimin GjPP dhe përgjigjet ndaj shënimeve për klientin. Anëtarët e ProZ.com gëzojnë gjithashtu mundësinë të aplikojnë te punëdhënësit që po pranojnë aplikime nga përkthyes të pavarur.


Pikë Browniz
Pikët Browniz fitohen duke kontribuar në mënyra të ndryshme në këtë faqe interneti. Joanëtarët mund të paguajnë 50 pikë browniz për të parë një arkiv të vetëm të dhënash. (Pasi paguhet, arkivi i të dhënave (përfshirë GjPP-në dhe komentet) mbetet përgjithmonë i dukshëm.)

Duhet të jeni e regjistruar për të fituar browniz.

Të holla nga portofoli i ProZ.com
Është e mundur të depozitoni shuma të vogla të hollash në një “portofol” të ProZ.com për përdorim në blerjen e të drejtave të caktuara vetëm-për-anëtarët një nga një gjatë përdorimit të kësaj faqeje interneti. Për të parë një arkiv të vetëm të Blue Board, kostoja është 50 cent në dollarë amerikanë. (Pasi paguhet, arkivi i të dhënave (përfshirë GjPP-në dhe komentet) mbetet përgjithmonë i dukshëm.)
Duhet të jeni të regjistruar për të përdorur portofolin tuaj.

Translator likelihood of working again (LWA) info
Overall:
4.9 116 entries
Past 12 months:
4.9 15 entries

Nuk është e mundshme të bëni thirrje për shënime. Një lejohet çdo 30 ditë dhe e fundit është bërë në Aug 9.

Përmbledhje e shënimeve

Data Përkthyes Service provider KudoZ - browniz Koment GjPP Gjasat për të punuar përsëri
Aug 9
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
976 - 5764
5
Jul 12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
225 - 300
5
Jun 27
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
626 - 1723
5
Jun 6
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 405
5
May 12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 300
5
Apr 19
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
51 - 1250
5
Mar 25
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
93 - 2975
5
Feb 13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
244 - 733
5
Jan 21
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
39 - 2643
5
Jan 5
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
4 - 410
5
Dec 2 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1937 - 8230
3
Nov 23 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 450
5
Oct 22 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 368
5
Sep 1 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 305
5
Aug 24 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
8 - 478
5
Jun 13 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 4028
5
Jun 11 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
713 - 4766
5
May 22 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
5228 - 499
5
Feb 17 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
68 - 7977
5
Feb 9 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 675
5
Jan 11 '16
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
451 - 3223
5
Dec 3 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 400
5
Nov 18 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
169 - 1367
5
Oct 28 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
90 - 1737
5
Oct 27 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
69 - 4233
5
Oct 2 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
154 - 1505
5
Sep 22 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1524 - 3656
5
Sep 11 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
16 - 2752
5
Aug 18 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
20 - 1848
4
Aug 11 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
2614 - 1743
5
Jul 22 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
97 - 682
5
Jul 13 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 400
5
May 8 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
39 - 2643
5
Apr 12 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
40063 - 125366
5
Feb 14 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
95 - 2898
5
Jan 3 '15
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 320
5
Dec 26 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 655
5
Nov 19 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 5
5
Nov 19 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 360
5
Sep 5 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
72 - 1214
5
Jun 19 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 300
2
Apr 30 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
3657 - 3829
5
Apr 25 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
3 - 1212
5
Apr 10 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
679 - 12416
5
Mar 24 '14
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
148 - 1600
5
Nov 15 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
248 - 3577
5
Nov 1 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
597 - 1247
5
Oct 29 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
232 - 2763
5
Oct 10 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
458 - 1461
5
Oct 3 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
169 - 1367
5
Aug 13 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
4 - 400
5
Jun 5 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
118 - 18045
5
Apr 25 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 300
5
Jan 7 '13
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
720 - 2485
4
Nov 10 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
4 - 230
5
Nov 7 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
8 - 478
5
Nov 1 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
16 - 234
5
Oct 24 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
352 - 1798
5
Sep 28 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
140 - 918
5
Sep 19 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
744 - 10140
5
Aug 3 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
32 - 3875
5
Jul 26 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 7122
5
May 2 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
16 - 533
5
Apr 10 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
8 - 10343
5
Jan 24 '12
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
155 - 1417
5
Jul 31 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
95 - 6542
5
Jul 30 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 2323
5
Jun 5 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
15 - 541
5
May 30 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1152 - 255
5
May 28 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
169 - 1170
5
Apr 27 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
4 - 786
5
Mar 23 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
84 - 927
5
Mar 16 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
118 - 1179
5
Mar 4 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
16 - 1450
5
Jan 14 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
4 - 850
5
Jan 4 '11
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
89 - 8674
5
Dec 15 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
93 - 1825
5
Dec 3 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 617
5
Nov 3 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
144 - 2616
5
Oct 21 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
16 - 2752
5
Oct 7 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
9006 - 26489
5
Sep 28 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
210 - 2360
5
Jul 1 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
347 - 5487
5
Jun 9 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
58 - 3031
5
Feb 2 '10
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
130 - 1386
5
Nov 23 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
234 - 5243
5
Nov 1 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 200
5
Oct 25 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
478 - 1039
5
Oct 23 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
432 - 2577
5
Oct 19 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
235 - 3112
5
Sep 17 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
4980 - 3472
5
Aug 23 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1085 - 1376
5
Jul 30 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
701 - 18787
5
Jun 15 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1015 - 722
5
May 15 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 1050
5
Mar 10 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 61
5
Jan 15 '09
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
65 - 4479
5
Nov 14 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
102 - 1630
5
Nov 13 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
460 - 3879
5
Nov 4 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
89 - 8674
5
Nov 1 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
8 - 3112
5
Oct 29 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 617
5
Oct 22 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
3200 - 10980
5
Sep 22 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
352 - 597
5
Sep 8 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
32 - 3543
5
Jun 27 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
8 - 511
5
Apr 7 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
31 - 2336
5
Feb 12 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1053 - 4058
5
Jan 15 '08
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
887 - 9546
5
Nov 29 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
8 - 1063
5
May 5 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
1462 - -9046
5
Apr 19 '07
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
2620 - 3443
5
Nov 3 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 830
5
Jan 23 '06
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
0 - 155
5
Oct 19 '05
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
485 - 8969
5
Mar 15 '05
Hyrje dhe përdorim i kufizuar
867 - 2009
5

Emrat e anëtarëve të ProZ.com shfaqen në ngjyrë blu.
Kalo miun kompjuterik mbi emra, për më shumë informacion mbi afishuesit.

Mosmbajtje përgjegjësie: ProZ.com nuk miraton apo garanton saktësinë e ndonjë shënimi. Personeli i ProZ.com ruan të drejtën (por nuk merr asnjë përgjegjësi) për të hequr apo redaktuar çdo përmbajtje të vënë këtu. Personeli i ProZ.com nuk i rishikon artikujt para se të publikohen; nuk ka moderatorë që punojnë gjatë gjithë kohës, prandaj lexuesit janë vetë përgjegjës për shpalljet e tyre.


The Blue Board
Database of outsourcers with feedback from service providers

What is the Blue Board?

The Blue Board is a searchable database of language job outsourcers with feedback from service providers.

Learn more

Contact support

Your current localization setting

shqip

Select a language

Jobs
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search