përkthyes English to Bengali : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë English në Bengali » General fields

përkthyes English në Bengali Tech/Engineering (3145)
përkthyes English në Bengali Art/Literary (300)
përkthyes English në Bengali Medical (293)
përkthyes English në Bengali Law/Patents (2101)
përkthyes English në Bengali Science (7236)
përkthyes English në Bengali Bus/Financial (56)
përkthyes English në Bengali Marketing (844)
përkthyes English në Bengali Other (620)
përkthyes English në Bengali Social Sciences (60)

përkthyes ose interpretë English në Bengali » Specific fields

përkthyes English në Bengali me shkrim: Kontabilitet
përkthyes English në Bengali me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike
përkthyes English në Bengali me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (45)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Bujqësi (131)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Blegtori / Zootekni
përkthyes English në Bengali me shkrim: Antropologji
përkthyes English në Bengali me shkrim: Arkeologji (30)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Arkitekturë
përkthyes English në Bengali me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (173)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (33)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Financë (e përgjithshme) (214)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (35)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë
përkthyes English në Bengali me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Botanikë (62)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (55)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (51)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV
përkthyes English në Bengali me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (78)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Poezi dhe Letërsi (235)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama (209)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (67)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Telekom(unikacioni)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (231)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (111)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes English në Bengali me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (121)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Ligj: Kontratë(a)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Gatim / Kuzhinë (97)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (72)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Mjekësi: Stomatologji (49)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Media / Multimedia
përkthyes English në Bengali me shkrim: Ekonomi (121)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Pedagogji / Arsim
përkthyes English në Bengali me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike
përkthyes English në Bengali me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë (74)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Inxhinieri: Industriale (27)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (92)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (23)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes English në Bengali me shkrim: Praktikë ezoterike (8)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Qendër peshkimi
përkthyes English në Bengali me shkrim: Folklor (60)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Ushqim dhe Bulmet
përkthyes English në Bengali me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore
përkthyes English në Bengali me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake
përkthyes English në Bengali me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino
përkthyes English në Bengali me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (29)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Gjenealogji
përkthyes English në Bengali me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (190)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Gjenetikë
përkthyes English në Bengali me shkrim: Gjeografi (72)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Gjeologji (24)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Qeveri / Politikë (171)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (35)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (171)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Histori (146)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi
përkthyes English në Bengali me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (157)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (61)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Sigurim (102)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (89)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Internet, Tregti në internet
përkthyes English në Bengali me shkrim: Investime / Letra me vlerë (37)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Metalurgji / Kallëp (13)
përkthyes English në Bengali me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Gazetari (127)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Pasuri të patundshme
përkthyes English në Bengali me shkrim: Ligj (e përgjithshme) (193)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (105)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana
përkthyes English në Bengali me shkrim: Gjuhësi
përkthyes English në Bengali me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (99)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Menaxhim
përkthyes English në Bengali me shkrim: Prodhim industrial
përkthyes English në Bengali me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë (16)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Marketing / Studim tregu (168)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Matematikë dhe Statistikë (41)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (196)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (38)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Mjekësi: Instrumente
përkthyes English në Bengali me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë
përkthyes English në Bengali me shkrim: Meteorologji (7)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Metrologji (4)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (33)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Muzikë
përkthyes English në Bengali me shkrim: Emra (personal, kompani)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Të ushqyerit (66)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (39)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Të tjera (53)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Letër / Prodhim letre (18)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Patentat
përkthyes English në Bengali me shkrim: Filozofi (49)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Fizikë
përkthyes English në Bengali me shkrim: Printime dhe Botime (71)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Psikologji (50)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Fe (108)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Shitje me pakicë
përkthyes English në Bengali me shkrim: Siguri (15)
përkthyes English në Bengali me shkrim: SAP
përkthyes English në Bengali me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (120)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Zhargon (19)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (146)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes English në Bengali me shkrim: Topografi (37)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (10)
përkthyes English në Bengali me shkrim: Zoologji (41)

English në Bengali translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Saleh Chowdhury, Ph.D.
  NAATI Accredited 19 yrs in Medical Trans
Bengali Translation Bangladesh, Bengali Translator Bangladesh, Bangla Translation Bangladesh, Bangla Translator Bangladesh, Freelance Bengali Translation Bangladesh, Freelance Bangla Translation Bangladesh, Freelance Bengali Translator Bangladesh, Freelance Bangla Translator Bangladesh, Native Bengali Translator Bangladesh, Native Bangla Translator Bangladesh, Bengali Translation India, Bengali Translator India, Bangla Translation India, Bangla Translator India, Freelance Bengali Translation India, Freelance Bangla Translation India, Freelance Bengali Translator India, Freelance Bangla Translator India, Native Bengali Translator India, Native Bangla Translator India, Education, School, Marketing, Training, Government, Health, Science, Arts, Technical, Native, Unicode, Author, Commercial, BengaliTranslation, BanglaTranslation, BengaliTranslator, BanglaTranslator, Medical Translation Bengali, Medical Translation Bangla, Medical Translation India, Medical Translation Bangladesh, Health Care Translation Bangladesh, Health ... Bengali
Bangladesh
228 points
English në Bengali
Identity Verified   Md Abu Alam
  Performance will speak about me
Translator, English to Bengali, Bengali to English, English to Bangla, Bangla to English, Bengali Translation Bangladesh, Bengali Translator Bangladesh, Bangla Translation Bangladesh, Bangla Translator Bangladesh, Freelance Bengali Translation Bangladesh, Freelance Bangla Translation Bangladesh, Freelance Bengali Translator Bangladesh, Freelance Bangla Translator Bangladesh, Native Bengali Translator Bangladesh, Native Bangla Translator Bangladesh, Bengali Translation India, Bengali Translator India, Bangla Translation India, Bangla Translator India, Freelance Bengali Translation India, Freelance Bangla Translation India, Freelance Bengali Translator India, Freelance Bangla Translator India, Native Bengali Translator India, Native Bangla Translator India, Bangladesh Language, Bengali Language, Education, Pedagogy, Law, Patents, Trademarks, Copyright, Law (general), Business/Commerce, Civil Engineering, Marketing, Market Research, Human Resources, Conversation, Greetings, Letters, Econo ... Bengali
Bangladesh
156 points
English në Bengali
Identity Verified   Lubain Masum
  Experience says it all! 6 yrs with UN
English to Bengali, Bengali Translator, Bangla Translator, Native Bengali Translator, Bengali Translator from Bangladesh, Bengali translator in Dhaka, Bengali translator from Dhaka, English to Bangla, English to Bangladeshi, Bengali-English Translator, English-Bengali Translator, Bangla-English Translator, English-Bangla Translator, Bangladeshi translator, Bangladeshi Bengali translator, Bangladeshi Bangla, Bangladeshi Bengali, ProFessional translator, Bengali proFessional translator, Bengali editor, Bangladeshi editor, Bengali proFessional editor, Bengali copy editor, Editor, Copy Editor, Sub-editor, Interpreter, Writer, Dhaka University graduate, International Relations, IR graduate, UN, United Nations, CARE, UNIC, Dhaka, HIV, HIV/AIDS, EDUCATION, CAREER, WHO, Violence against women, gender, environment, civil society, foreign policy, strategic studies, human rights, Journalist, reporter, media, development, NGO, Non-government organisation, health, religion, Newspaper, newsletter, m ... Bengali
Bangladesh
31 points
English në Bengali
Identity Verified   Al Arafat
  Translation with Care - সযতনে অনুবাদ!
Bengali, Bangla, Hindi, Civil, Engineering, Translation, Dhaka, General, বাংলা, বাংলাদেশ, অনুবাদ, general, Proz, ProFessional, Unicode, Vrinda, Bijoy, Legal, Medical, Ekushey, Bangladeshi, Bengalee, Bengal, MemoQ, CAT memory, Canada, Ontario, Dhaka, Toronto, Transcription, PerFect, Error-free, Fast, Language Pair, Translator, Certificate, বঙ্গ, Indian language, Sub-continental language, Client Satisfaction, Trados, Microsoft, Google, Tech, True Type fonts, Facebook Localization, Kudoz, PerFection, traducción, Übersetzung, tradução, перевод, translatie, traslazione, Editing, Layout, Medical, Manufacturing, Engineering, ATIO, Certificate, Freelancing low rate, Error free Bengali translation, Certified Translator, Community Translator, India, ... Bengali
Kanada
23 points
English në Bengali
Identity Verified   Subhankar Chakrabarty
  I Love Language
Bengali, English to Bengali, Bengali translator, bangla, Bengali translation, proFessional Bengali translation, Bengali to English, hindi to Bengali, bn-in, bn-bd, bangla translation, En<>BN, Proz Certified, ATA Associate, medical, science, medical report, law, computer, technology, technical, letter, handwritten, certificate translation, marketing, legal translation, patent, software, IT, news, media, art, training, interpretation, SDL Trados, Wordfast, CAT, tmx, translation memory, Bengali localization, terminology, glossary, termwiki, Bengali DTP, Bengali truetype font, Bengali unicode font, ileap, shreelipi, ekushey ... Bengali
Indi
11 points
English në Bengali
  jiban
  Medical, Law, Games, Apps, Education
Translator, English to Bengali, Bengali to English, Bengali, Computers, Technology, Law, Translation, Bengali Translation Bangladesh, Bengali Translator Bangladesh, Video Games, Apps, Bangla Translation Bangladesh, English to Bangla, Bangla Translator Bangladesh, Freelance Bengali Translation Bangladesh, Subtitling, transcription, DTP, Freelance Bangla Translation Bangladesh, Freelance Bengali Translator Bangladesh, Freelance Bangla Translator Bangladesh, Native Bengali Translator Bangladesh, Native Bangla Translator Bangladesh, Bengali Translation India, ইংরেজি থেকে বাংলা, Bengali Translator India, अंग्रेज़ी से हिंदी, Bangla Translation India, Bangla Translator India, Bangla to English, Freelance Bengali Translation India, Freelance Bangla Translation India, Freelance Bengali Translator India, Freelance Bangla Translator India, Native Bengali Translator India, Native Bangla Translator India, Education, School, Marketing, Training, Government, Health, Science, Arts, Technical, Native, ... Bengali
Bangladesh
4 points
English në Bengali
Identity Verified   Sanjay Ray
  Hindi, Bengali, Gujarati, & Russian,
translation, translator, Bengali, Bengali, certified, Hindi, hindi, India, india, bangla, bangali, gost, russian, ruski, russ, russia Hindi Punjabi Panjabi Urdu Gujarati Tamil telegu oria malayalam marathi website internet multimedia publishing pdf printing designing press india indian asia asian sinhalese singhala bahasa indonesian malay assamese Bengali gujarati hindi malayalam marathi oriya punjabi tamil telegu arabic french English german italian russian spanish swedish danish greek dutch chinese japanese thai quark illustrator eps html legal literature health academic politics speeches subtitles religion native punjabi translator punjabi translation hindi translator hindi translation children's books business reports cultural tourism government ngo documents cookbooks herbology ayurveda yoga philosophy spirituality journalism copywriting editing proofreading french translator french translation web pagesart culture medical advertising literature journalism booklets brochures engl ... Bengali
Indi
4 points
English në Bengali
Identity Verified   ahsanh
  Writer, editor and translator
Bengali, CAT tools, localisation, software ... Bengali
Mbretëria e Bashkuar
0 points
English në Bengali
  Saibal Ray
  Software Localization
software localization, website localization, app localization, mobile translation, computer translation, Bengali content writer, Bengali translator, English to Bengali translator, Bengali to English translator, website translator, software translator, mobile translator, computer translator, game translator, app translator, application translator ... Bengali
Indi
0 points
English në Bengali
Identity Verified   Roy Chaudhuri
  Bengali Certified Pro Freelancer
Bengali, freelance, unicode, trados, conversion, movies, Sylheti, tageditor, SDL, workbench, Bengali translator, Bangla translator, Bangladesh, Bengali traductor, Banla traductor, Vrinda, native, clinical trial, NHS, Cognitive Interview, Cognitive Debriefing, linguistic validation, housing, translation, IT, software, technical, business, healthcare, travel, tourism, government, commercial, marketing, questionnaire, survey, bijoy, sutonny, india, vrinda, education, Bangla translation, Bangla, quality, deadline, translator, informed consent form, patient information sheet, patient diary, medical, Versatile Bengali translator, most reliable Bengali translator, skilled Bengali translator, Bengali translation at low cost, error-free Bengali translation, The best English-Bengali translator, The best English to Bengali translator, English to Bengali translator, Bengali to English freelance translator, Bangla to English freelance translator, English to Bangla freelance translator, Bengali to E ... Bengali
Indi
0 points
English në Bengali
  Moreechika
  Quality & Punctuality for 16+ Years!
English to Bengali translation, Bengali translation, Bengali translator, sylheti translation, sylheti translator, English to sylheti translation, Bengali voice over, sylheti voice over, transcription into Bengali, sylheti transcription, proofreading, legal, medical, bangladesh, india, website localization, voice over, vo, business ... Bengali/Sylheti
Bangladesh
16 points
English në Bengali
  chatterjee88
  Bengali, The sweetest Language.
Localization, Translation, Proofreading, Review, Software, Website, medical, Health, Legal, Court, Journalism, Bengali, English to Bengali, Project, Unicode, Word, Trados 2011, Trados 2014, 2007, TTF, Sutomy, Manufacturing, Medical, Medicine. Tech, Manual, School, social, science, Education, Math, Mobile, Google, Wordfast, Contract, survey, letters, school, hospitals, insurance, Service, LEAF, Microsoft, Sony, Technical, Book, Bengali, Bangladeshi, Company, Standards, Certified, Training, Material, Apps, Mobile, Legal, Worfast, Trados, ttx, Trados 2007, Office, Microsoft, USA, US, NYC, New york, Android, Medical, Health, IT, Tech/Engineering info PreFerred specific fields: Engineering: Industrial info Required native language: Bengali Subject field: Mechanics / Mech Engineering, News, West Bengal, Survey, India, Bangla, Translation, English to Bengali Translation, English to Bengali (Bangladesh) Translation, Client, Animal, Words, Huge, Smartphone, New, Legal, Translator, ... English/Bengali
Indi
4 points
English në Bengali
Identity Verified   Debjani Sarkar
  Full-time Professional Translator
Software Localization, Website Localization, Medical (Clinical Trial, Patient Information Booklet, Instrumets and Eqipments), Legal, Marketing, Finance, Business, Law, SaFety & Hazard, Creative Translation, Operating Manual ... Bengali/English
Indi
0 points
English në Bengali
Identity Verified   Somnath Dey
  sndey85@gmail.com
Bengali, Hindi, English, Spanish, Assamese, Nepali, Punjabi, Bodo, Medical, Informed, Consent, document, cerificate, translation, SDL, Trados, Native, reviewer, Marketing, Survey.Engineering, Financial, traductor, Español, Deutsch, Übersetzer, Traducteur, français vers Hindi, Bodo, Manipuri, Mizo, Patient, Diary, Informed, Consent, document, Clinical, Trial, médico, 印地文翻译, 印地文翻譯, 翻譯者, English to Hindi, English to Assamese, English to Bengali, Englsih to Nepali, Spanish to Hindi, Technical translator for Hindi, Medical translator in Hindi, IT translation Hindi, IT specialization, Medical spacialization, English-Hindi translaltion, Hindi translator, Assamese translator, English to Hindi translator Translators from India, Translaotrs for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog translators, Sinhalese translators, Urdu translators, Arabic translators, Translation services in India, Tamil translators, Dutch translators, Interpreter in Delhi, Interpr ... Bengali/Hindi
Indi
8 points
English në Bengali
Identity Verified   keshab
  fast with accuracy
Literature, Finance, Marketing, Advertisement, Social Science, Law, Education, Banking, Medical & other ... Hindi/Bengali
Indi
68 points
English në Bengali
Identity Verified   Quamrul Islam
  No compromise on quality !
English-Bengali expert translator, English to Bengali translation, English to Bengali quality translation, Translate into Bengali, Bengali solution, Bengali hub, Bengali Expert translator, Low-cost Bengali translation, Versatile Bengali translator, most reliable Bengali translator, skilled Bengali translator, Bengali translation at low cost, error-free Bengali translation, The best English-Bengali translator, The best English to Bengali translator, English to Bengali translator, Bengali to English freelance translator, Bangla to English freelance translator, English to Bangla freelance translator, Bengali to English translation, English to Bengali translation, Bengali to English translator, English to Bengali translator, Bangla to English translator, Bengali, English, translation, Bangla, Bangladesh, history, IT, culture, politics, business, economics, literature, Bengali webpage translation, software localization, Quamrul Islam, qislam, Bengali translator, Bangla translator, proFessio ... Bengali
Bangladesh
23 points
English në Bengali
Identity Verified   Iffat Chowdhury
  Quality/Timeliness/Competitive Price
Bengali translator, Female Bengali translator, interpreter, full time Bengali translator, proofreader, editor, Bengali editor, Bengali proofreader ... Bengali
Bangladesh
23 points
English në Bengali
Identity Verified   islam hamidul
  
Education, Health, Business communication, Immigration translator, ConFerence translator, Immigration interpreter, ConFerence Interpreter, Simultaneous Interpreter. ... Bengali
Bangladesh
7 points
English në Bengali
  Sudip Banerji
  Native Bengali translator +91 9836412160
English to Bengali translator, IT, information technology translator in Bengali, Bengali information technology translator, technical manuals, user manuals, technical and user manuals translator in Bengali, Bengali technical and user manuals translator, environment translator in Bengali, social science translator in Bengali, business and commerce translator in Bengali, veterinary science translator in Bengali, oil petroleum and gas translator in Bengali, health care translator in Bengali, retail, travel & tourism, management translator in Bengali, journalism, public relations translator in Bengali, letters, finance translator in Bengali, cinema, films, theater, internet, e-commerce, HR, human resources translator in Bengali, insurance translator in Bengali, investment, genealogy, genetics, telecommunications translator in Bengali, archaeology, philosophy, anthropology, astronomy, space, aviation, manufacturing, zoology, pet care, web content, MemoQ, SDL Trados, mathematics, chemistry, ... Bengali
Indi
4 points
English në Bengali
  Md Masud Rana
  Commmitted to highest quality Service
Bangla, Bengali, Translator, localization, IT, legal, marketing ... Bengali
Bangladesh
0 points
English në Bengali
Identity Verified   Souren Laha
  Native Bengali Freelancer Translator
Native Bengali Freelancer Translator 13 years Experience in IT & Telecommunication Website & Software Localization Health and Medical documents Engineering & Technical Literature Movies, Subtitling Education and School related documents Advertising Manuals Social / Developmental activities Training materials Science glossary Voice Over Transliteration ... Bengali
Indi
0 points
English në Bengali
  Momtazul Mohiuddin
  Professional Translator & Editor
English-Bengali-Hindi-Urdu-Arabic-Sanskrit ... Bengali
Bangladesh
0 points
English në Bengali
Identity Verified   Mizanur Rahman
  English to Bengali, English to Sylheti
English to Bengali Interpreter, Bengali to English translator, Sylheti Interpreter, Bengali Translator, Bengali Transcriber, Sylheti Translator, Native Bengali Translator, Native Sylheti Translator, Native Bengali Interpreter, Native Sylheti Interpreter, Bengali Voice Over Artist, Sylheti Transcription, Bengali Transcription, NRPSI Registered Bengali Interpreter, Freelance Bengali Interpreter, Freelance Sylheti Interpreter ... Bengali/Sylheti
Mbretëria e Bashkuar
8 points
English në Bengali
  Ali Ansar
  True Professionalism + Highest Quality
English-Bengali Translator, Bengali-English Translator, English-Sylheti Translator, Sylheti-English Translator, English-Bengali Interpreter, Bengali-English Interpreter, English-Sylheti Interpreter, Sylheti-English Interpreter, Native Bengali speaker, Native Sylheti speaker ... Bengali/Sylheti
Mbretëria e Bashkuar
4 points
English në Bengali
Identity Verified   Soma Das
  Quality-on-time. Guaranteed.
English, Bengali, French, IT, technical, SOP, automobiles, machine tools, aviation manuals, medical, healthcare, legal, book translation, literature, art ... Bengali/English
Indi
0 points
English në Bengali
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët