përkthyes English to Tagalog : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë English në Tagalog » General fields

përkthyes English në Tagalog Tech/Engineering (39602)
përkthyes English në Tagalog Art/Literary (16353)
përkthyes English në Tagalog Medical (559)
përkthyes English në Tagalog Law/Patents (2575)
përkthyes English në Tagalog Science (1139)
përkthyes English në Tagalog Bus/Financial (10031)
përkthyes English në Tagalog Marketing (15063)
përkthyes English në Tagalog Other (2592)
përkthyes English në Tagalog Social Sciences (6210)

përkthyes ose interpretë English në Tagalog » Specific fields

përkthyes English në Tagalog me shkrim: Kontabilitet (123)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike (280)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (32)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Bujqësi
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Blegtori / Zootekni (26)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Antropologji (31)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Arkeologji
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Arkitekturë (37)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (135)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Financë (e përgjithshme) (207)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (34)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (99)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (77)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Botanikë (43)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (93)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme) (284)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (179)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (74)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Poezi dhe Letërsi (275)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (84)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Telekom(unikacioni) (240)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (260)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (127)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike (215)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (135)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Ligj: Kontratë(a)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Gatim / Kuzhinë
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (99)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Mjekësi: Stomatologji (43)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Media / Multimedia (193)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Ekonomi (127)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Pedagogji / Arsim (239)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (80)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (64)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Inxhinieri: Industriale (42)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (27)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Praktikë ezoterike (11)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Qendër peshkimi (26)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Folklor (90)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (160)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (24)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (134)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (18)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Gjenealogji (18)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (296)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Gjenetikë
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Gjeografi (66)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Gjeologji (21)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Qeveri / Politikë (187)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (78)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (208)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Histori (158)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (181)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (122)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Sigurim (77)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (74)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Internet, Tregti në internet (164)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Investime / Letra me vlerë
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Metalurgji / Kallëp (12)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Gazetari (185)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Pasuri të patundshme (76)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Ligj (e përgjithshme)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (76)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (68)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Gjuhësi
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (75)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Menaxhim (180)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Prodhim industrial (72)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë (29)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Marketing / Studim tregu (209)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (170)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (42)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Mjekësi: Instrumente (49)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (96)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Meteorologji (5)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Metrologji (4)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (28)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Muzikë (113)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Emra (personal, kompani) (72)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Të ushqyerit
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Të tjera
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Letër / Prodhim letre (14)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Patentat (31)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Filozofi (60)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Fizikë (27)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Printime dhe Botime
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Psikologji
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Fe
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Shitje me pakicë (69)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Siguri
përkthyes English në Tagalog me shkrim: SAP (21)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (127)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Zhargon (55)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (151)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje (85)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Topografi
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (7)
përkthyes English në Tagalog me shkrim: Zoologji

English në Tagalog translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Jake Estrada FCIL CL
  Localization Pioneer in the Philippines
English to Tagalog, English to filipino, cheapest Tagalog, cheapest filipino, cheap Tagalog, cheap filipino, best Tagalog, best filipino, quick Tagalog, quick filipino, Tagalog, filipino, cebuano, visayan, ilonggo, hiligaynon, ilokano, ilocano, philippino, philipino, pilipino, tagalong, bisaya, bisayan, pinoy, what is the Tagalog for, please translate, Tagalog translation, Tagalog translator, filipino translation, filipino translator, learn Tagalog, speak Tagalog, Trados, proFessional, quickest Tagalog, quickest filipino, rush Tagalog, localization, native speaker, mother tongue, philippines, manila, online Tagalog dictionary, online spellchecker, English into Tagalog, reliable translator, reliable translation, healthcare translation, medical translation, Tagalog interpreter, filipino interpreter, philipino interpreter, philippino interpreter, translate, traduction, ubersetzung, traduzione, traducao, traduccion, pagsasalin, Tagalog dictionary, filipino dictionary, philipino dictionary, ... English/Tagalog
Filipinet
348 points
English në Tagalog
Identity Verified   Jose Mario Lizardo
  Bridging gaps, linking cultures
English to Tagalog translator. Translation services in Law: Patents, Trademarks, Copyright, Medical and Engineering, Tagalog to English, English to Tagalog Proofreading, Quality translation services, Accurate proofreading, Software Localization, Hardware technical manuals, Trados, Traduction, SDLX, Language translation, translation jobs, English Tagalog translation, wiki, English Tagalog translation services, Filipino Translator, Idiom WorldServer, Trados, Philippine Language, Philippines, Linguistic reviewer, Pilipino, Filipino, translator, Google, translator website, Tagalog mp3, Tagalog video, translation agency, Tagalog agency, philippine agency, transcription, transcribing, subtitling, subtitle ... Tagalog
Filipinet
74 points
English në Tagalog
Identity Verified   Joy Navarro
  "Fast and reliable"
Italian to Tagalog, Tagalog translator, traduttore italiano-filippino, Tagalog, filipino, brochure, health care, italian-Tagalog, Tagalog politics, government, English-Tagalog, Tagalog-English, Italian-Tagalog Translator, Tagalog social services, traduttore Italiano - Tagalog, Italian, English-Tagalog Translation, English-Tagalog Translator, Italian-Tagalog, traduttore Tagalog, translator, Italian, Tagalog Translate, Traduzione Italiano Tagalog, Filipino-English, translator English-Tagalog, traduzione italiano Tagalog, Tagalog-English, Filipino Translation, Philipino Translation, translate English to Tagalog, Tagalog translator, Filipino translator, traduzione italiano-Tagalog, traduzione inglese-Tagalog, Tagalog Translate, joy navarro, traduttore italiano Tagalog, traduzione Italiano - Tagalog ... Tagalog
Itali
34 points
English në Tagalog
Identity Verified   steph_cuevas
  Quality is top priority
English to Tagalog translator, Tagalog translation services, Native Tagalog translator, chemical laboratory manuals, modules, leaflets, medical brochures, handbooks, letters, Materials SaFety and Data Sheet (MSDS), Chemistry, General Engineering, General and Physical Sciences, website pages, web pages, Tagalog, Tagalog speaker, booklets, proofreading, editing, website, IT, Computer ... Tagalog
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
English në Tagalog
Identity Verified   Cynthia Trinidad
  Fast, clear, concise, culture-oriented
Native Tagalog/Filipino speaker, Fluent in oral and written English, Tagalog, Filipino, Pilipino, Philipino, Philiphino, Philippines, Filipinas, Filipino, Pilipinas, Pinoy, Ilocano, Bicolano, Pampango, Kapampangan, translator, translate, transcribe, voice over, education, pharmaceutical, medical, health, legal, business, marketing, advertisement, survey, document, forms, ... English/Tagalog
Filipinet
15 points
English në Tagalog
  Hila A
  Reliable translation & critical proofing
Marketing, translations in general field, education, Medical-general, health care, human services ... Cebuano (Bisayan)/Tagalog
Filipinet
30 points
English në Tagalog
Identity Verified   Caroline Delizo
  Contextually and culturally appropriate
Tagalog localization, localization Tagalog, filipino localization services, pilipino localization services, philippino localization services, filipino localization. localization filipino, Tagalog medical linguistic validation, filipino medical linguistic validation, ilocano linguistic validation, Tagalog translation, filipino translation, ilocano translation, Tagalog language services, filipino language services, Tagalog services, filipino services, Tagalog transcriber, filipino transcriber, ilocano transcriber, Tagalog translator, filipino translator, ilocano translator, Tagalog editor, , ilocano editor, Tagalog proofreader, , ilocano proofreader, philippines medical linguistic validator, ilocano medical linguistic validation, , ilocano linguistic validation, ilocano translation, ilocano translation, ilocano language services, , ilocano services, ilocano transcriber, ilocano transcriber, ilocano translator, ilocano translator, ilocano editor, ilocano editor, ilocano proofreader, ilocan ... Iloko/Tagalog
Filipinet
24 points
English në Tagalog
Identity Verified   Romeo Baldovino
  Passion for translation
Filipino, Tagalog, English to Tagalog translation, editing and proofreading, Tagalog to English translation, editing, proofreading, English to Tagalog translation review and editing, Tagalog to English translations, Tagalog to English review and editing, Quality management, Environmental management, Health and SaFety Management document translation, Engineering, health care translation, games and gaming, marketing, market research and surveys translation, IT, information technology, recipe translation, diploma translation, certificate translation, transcript of records translation, web site translation, linguistic check ... Tagalog
Filipinet
0 points
English në Tagalog
Identity Verified   SRLeger
  22 Yrs. of Expert Reliable Translation
translation and interpretation, diplomas and certificates, general literature, business, immigration translations, letters, manuals, subtitling, children's books, flyers and pamphlets, forms, e-mails, and any literature, etc... ... Tagalog
Kanada
0 points
English në Tagalog
  SMBTranslations
  Quick and quality translations
Native Tagalog speaker, Religion, Website, Tagalog translator, Filipino translator, English-Filipino translator, Website Content, Spanish-Tagalog, Fashion Magazine, Textile and Clothing, Transcription, Subtitling, Editing, Proofreading, IT, Apps, Software, e-commerce, Marketing, Market Research, Business. ... Tagalog/English
Filipinet
16 points
English në Tagalog
Identity Verified   Parrot
  The right word for the right occasion
Anthropology, Archeology, Architecture, Art History, Conservation, Law, Jurisprudence, Cultural Rights, Museums, Museology, Painting, Sculpture, Travel, Tourism, Information Technology, Computer Graphics, Digital Image Processing, Film, Video Editing, Telecommunications, Interpretation Services, Railroads, Railways, Renewable Energies ... English
Spanjë
69 points
English në Tagalog
  JurenShaw
  
, Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Mjekësi (e përgjithshme) ... Tagalog
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
English në Tagalog
Identity Verified   ink writer
  Excellent writer. Accurate translator.
, Reklamim / Marrëdhënie publike, Turizëm dhe udhëtimi, Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj., Marketing / Studim tregu, Ligj: Kontratë(a), Menaxhimi i kuadrit, Ushqim dhe Bulmet, Kinema, Film, TV, Drama, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Certifikata, Diploma, Licenca, CV ... Tagalog/English
Filipinet
0 points
English në Tagalog
Identity Verified   Marcus Malabad
  Quality, Accuracy and Experience
German English Russian Spanish French translation, translate, into English, manual, engineering translation, engineering, mechanical engineering, electrical engineering, civil engineering, industrial engineering, nuclear engineering, plant engineering, automotive engineering, aeronautical engineering, marine engineering, saFety engineering, power engineering, robotics, manufacturing, car assembly, vehicle assembly, robotic assembly, robotic welding, robotic soldering, robotic painting, aircraft, airplane parts, aerodynamics, principles of flight, science, finance, literary, sports, physics, software, mechanical, electrical, machines, manuals, robotics, car assembly, assembly lines, manufacturing, production, industrial plants, industrial installations, machinery, robots, English to Tagalog, Tagalog, German to English, German, pharmaceuticals, drug trials, drug assays, user manuals, user instructions, operating manual, operating instructions, instruction manual, user guide, operating in ... English/Tagalog
Kanada
24 points
English në Tagalog
  aware888
  
Pedagogji / Arsim, Financë (e përgjithshme), Mjekësi: Farmaceutikë, Të ushqyerit, Siguri, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Mjekësi: Kardiologji, Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra, Menaxhim, Marketing / Studim tregu, Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Mjekësi (e përgjithshme), Pasuri të patundshme, Turizëm dhe udhëtimi ... English/Tagalog
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
English në Tagalog
  jebase35
  "Breaking the Language Barriers".
Tagalog, Filipino, Cebuano, Bisaya, English, translation, localization, transcription, video translation, mobile apps ... Tagalog/Cebuano (Bisayan)
Filipinet
0 points
English në Tagalog
  jainnlyn
  
filipino, business, health care, media, general ... Tagalog/English
Japoni
0 points
English në Tagalog
Identity Verified   Carol Pons
  Accurate, Concise & Timely
translator, freelance, freelancer, freelance translator, English translator, English freelance translator, translation, translations, English translation, English translations, translate, translate English, translating, translating English, translated, translated English, native, native speaker, English native speaker, quality, reliable, available, trados, cat, DTP, PDF, Spanish, Catalan, Tagalog, Filipino, English, Spanish to English translator, Spanish to English translation, Spanish to English translations, Catalan to English translator, Catalan to English translation, Catalan to English translations, Tagalog to English translator, Tagalog to English translation, Tagalog to English translations, Filipino to English translator, Filipino to English translation, Filipino to English translations, editor, English editor, edition, editions, English edition, English editions, edit, edit English, editing, English editing, edited, English edited, proofreader, English proofreader, proofread, ... Tagalog/English
Spanjë
0 points
English në Tagalog
Identity Verified   roselei
  prompt and high quality service
native Ilocano translator, native Ilocano speaker, Ilocano translation, Iluko translator, English to Ilocano, English to Tagalog, English to Filipino, Tagalog translator, Tagalog translation, Filipino translator ... Iloko/Tagalog
Filipinet
0 points
English në Tagalog
  JaclynMae
  Translator, Interpreter, IT Professional
Chinese, English, computers, technology, IT, software, engineering, business, marketing, entertainment, religion, political science, sociology, general-purpose documents ... Chinese/Tagalog
Filipinet
0 points
English në Tagalog
  Kickwords Limited
  The added value for your business growth
translation services, translation online, translator, certified translations, usa, canada, uk, translate, word translate, language translator, translators, online translator, free translation, translater, translate website, interpreter services, international translations, English to french translation services, french to English, german to English translator, norwegian to English translation services, spanish to English translation services, English to italian, English to japanese translation, English to chinese, English to afrikans, latin translations ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
English në Tagalog
  Wordminds
  Professional Language Services
translations, translation services, translation agency, English translation, proofreading, transcription, revision, editing, post editing, checking, technology, localization, globalization, software, hardware, automotive, games, healthcare, marketing, Norwegian translation, Swedish translation, Übersetzen, traduction. ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
English në Tagalog
Identity Verified   DailyTranslate
  Native speakers only
Translation, Proofreading, Editing, Reviewing, TEP, Transcription, Transcription+Translation, Copy writing, Trans creation, Transliteration, Back Translation, Machine Translation, Localization, Quality Assurance, Subtitling, DTP, Medical Translation, Legal Translation, Technical Translation, Automotive Translations, Financial Translations, Marketing Translations, IT Translations, Computers : Hardware&Software, CV, Licences, Diplomas, Certificates, Pharmaceutical Translations, Engineering Translations, Literary Translations, Mechanical Translations, Culinary Translations, Websites translation, Software Localization, Instruction Manuals Translation, Clinical Studies Translation, Governmental Translation, Multimedia Localization, Multilingual DTP, Document Translation, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Burmese, Catalan, Cebuano, Chinese, Croatian, Czech, Dari, Estonian, Farsi, Filipino, Georgian, Greek, Gujarati, Hebrew, Hiligaynon, Hindi, Hmong, Hungar ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
English në Tagalog
  linguainfo
  Translation,Transcription,Voiceover
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Indi
0 points
English në Tagalog
  A.K Janjelo
  “Translation…bridges connecting nations”
Arabic, English, translation, translation analysis, material analysis, localization, proofreading, management, religious translation, research and transcription ... Arabic/English
Lebanon
0 points
English në Tagalog
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët