përkthyes Polish to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Polish në English » General fields

përkthyes Polish në English Tech/Engineering (39602)
përkthyes Polish në English Art/Literary (16353)
përkthyes Polish në English Medical (559)
përkthyes Polish në English Law/Patents (2575)
përkthyes Polish në English Science (1139)
përkthyes Polish në English Bus/Financial (10031)
përkthyes Polish në English Marketing (15063)
përkthyes Polish në English Other (2592)
përkthyes Polish në English Social Sciences (6210)

përkthyes ose interpretë Polish në English » Specific fields

përkthyes Polish në English me shkrim: Kontabilitet (1092)
përkthyes Polish në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike (2047)
përkthyes Polish në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (258)
përkthyes Polish në English me shkrim: Bujqësi
përkthyes Polish në English me shkrim: Blegtori / Zootekni (231)
përkthyes Polish në English me shkrim: Antropologji
përkthyes Polish në English me shkrim: Arkeologji
përkthyes Polish në English me shkrim: Arkitekturë
përkthyes Polish në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë
përkthyes Polish në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (169)
përkthyes Polish në English me shkrim: Financë (e përgjithshme) (2274)
përkthyes Polish në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (360)
përkthyes Polish në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë
përkthyes Polish në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-)
përkthyes Polish në English me shkrim: Botanikë
përkthyes Polish në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (1208)
përkthyes Polish në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme) (2786)
përkthyes Polish në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (351)
përkthyes Polish në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV
përkthyes Polish në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike
përkthyes Polish në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi
përkthyes Polish në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama (1795)
përkthyes Polish në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (689)
përkthyes Polish në English me shkrim: Telekom(unikacioni) (964)
përkthyes Polish në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme)
përkthyes Polish në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash
përkthyes Polish në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike (1255)
përkthyes Polish në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet
përkthyes Polish në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a) (1904)
përkthyes Polish në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë (958)
përkthyes Polish në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri
përkthyes Polish në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji
përkthyes Polish në English me shkrim: Media / Multimedia
përkthyes Polish në English me shkrim: Ekonomi (1577)
përkthyes Polish në English me shkrim: Pedagogji / Arsim (2182)
përkthyes Polish në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (604)
përkthyes Polish në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë (662)
përkthyes Polish në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (1032)
përkthyes Polish në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale (531)
përkthyes Polish në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (768)
përkthyes Polish në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare
përkthyes Polish në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes Polish në English me shkrim: Praktikë ezoterike (158)
përkthyes Polish në English me shkrim: Qendër peshkimi
përkthyes Polish në English me shkrim: Folklor (321)
përkthyes Polish në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet
përkthyes Polish në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore
përkthyes Polish në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake
përkthyes Polish në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino
përkthyes Polish në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali
përkthyes Polish në English me shkrim: Gjenealogji
përkthyes Polish në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra
përkthyes Polish në English me shkrim: Gjenetikë
përkthyes Polish në English me shkrim: Gjeografi
përkthyes Polish në English me shkrim: Gjeologji
përkthyes Polish në English me shkrim: Qeveri / Politikë
përkthyes Polish në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike)
përkthyes Polish në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (1172)
përkthyes Polish në English me shkrim: Histori
përkthyes Polish në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi (2521)
përkthyes Polish në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (1316)
përkthyes Polish në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (431)
përkthyes Polish në English me shkrim: Sigurim
përkthyes Polish në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar
përkthyes Polish në English me shkrim: Internet, Tregti në internet
përkthyes Polish në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë (473)
përkthyes Polish në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp (229)
përkthyes Polish në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes Polish në English me shkrim: Gazetari
përkthyes Polish në English me shkrim: Pasuri të patundshme (798)
përkthyes Polish në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme)
përkthyes Polish në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit
përkthyes Polish në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana
përkthyes Polish në English me shkrim: Gjuhësi (1537)
përkthyes Polish në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar
përkthyes Polish në English me shkrim: Menaxhim
përkthyes Polish në English me shkrim: Prodhim industrial
përkthyes Polish në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë
përkthyes Polish në English me shkrim: Marketing / Studim tregu (1648)
përkthyes Polish në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Polish në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (1660)
përkthyes Polish në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji
përkthyes Polish në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente (374)
përkthyes Polish në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (734)
përkthyes Polish në English me shkrim: Meteorologji
përkthyes Polish në English me shkrim: Metrologji
përkthyes Polish në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (275)
përkthyes Polish në English me shkrim: Muzikë (714)
përkthyes Polish në English me shkrim: Emra (personal, kompani)
përkthyes Polish në English me shkrim: Të ushqyerit (505)
përkthyes Polish në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (302)
përkthyes Polish në English me shkrim: Të tjera (497)
përkthyes Polish në English me shkrim: Letër / Prodhim letre
përkthyes Polish në English me shkrim: Patentat
përkthyes Polish në English me shkrim: Filozofi
përkthyes Polish në English me shkrim: Fizikë
përkthyes Polish në English me shkrim: Printime dhe Botime (359)
përkthyes Polish në English me shkrim: Psikologji
përkthyes Polish në English me shkrim: Fe (667)
përkthyes Polish në English me shkrim: Shitje me pakicë (434)
përkthyes Polish në English me shkrim: Siguri
përkthyes Polish në English me shkrim: SAP (178)
përkthyes Polish në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (976)
përkthyes Polish në English me shkrim: Zhargon (271)
përkthyes Polish në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj.
përkthyes Polish në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes Polish në English me shkrim: Topografi (273)
përkthyes Polish në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (118)
përkthyes Polish në English me shkrim: Zoologji

Polish në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Luke Evans
  
Luke, Evans, translator, tłumacz, translation, tłumaczenie, translate, przetłumaczyć, native, speaker, TRADOS, English, angielski, Polish, polski ... English
Irlandë
933 points
Polish në English
Identity Verified   Stuart Dowell
  DipTransIoLET
Polish translator, English translation, Polish translation, English to Polish, Polish to English translation, Polish English translation, Polish to English, Polish English translator, English to Polish translation, English to Polish translator, English to Polish dictionary, translate English to Polish, translate Polish to English, English Polish translator, English Polish web translation, Polish language translator, Polish to English translator, Polish translations, language translator Polish to English, English Polish translation, translator Polish, Polish translators, English to Polish language translation, translation Polish to English, translation translator Polish English, Polish to English translate, translation from English to Polish, translation of Polish to English, tralate English to Polish, Polish language translators, Polish to English language translator, pol eng translation, translator Polish English, translator from English to Polish, Polish commercial translator, Polish ... English
Poloni
553 points
Polish në English
Identity Verified   Lena Nemeth
  Distinction in Translation
Polish to English Translation, Polish to English Translator, Polish, English, Translation, Translator, Literature, Tourism, Travel, Pedagogy, Native English Speaker, United Kingdom, Articles, Newspaper, Market Research, Legal, Law, Contracts, Letter, Idioms, Sayings, General Conversation, Poetry, Literary, Other, Polish to English, PL - EN, Folklore, Cooking/Culinary, Cinema, Film, TV, Novels, Books, Photography, Lena, Nemeth, Lena Nemeth, Website Optimisation, ... English
Mbretëria e Bashkuar
127 points
Polish në English
Identity Verified   Krys Williams
  Medical / pharmaceutical expertise
medicine, biology, biomedicine, toxicology, pharmaceuticals, drugs, regulatory, pharmacology, cell biology, immunology, proofreading, editing, abstracting, indexing, clinical trials ... English
Mbretëria e Bashkuar
52 points
Polish në English
Identity Verified   Maria Marais
  ...Preparation is the key to success...
Polish, medical records, book of evidence, welfare, mental health, advocacy ... Polish/English
Mbretëria e Bashkuar
20 points
Polish në English
Identity Verified   Bartosz Paduch
  Financial and Legal Translations
law, legal translations, contracts, agreements, economy, finance, financial translations, banking, EU, business translations, reports, financial statements, procedures, user manuals, management, accounting, CAT, memoQ, prawo, tłumaczenia prawnicze, umowy, Ekonomia, finanse, tłumaczenia finansowe, bankowość, marketing, UE, tłumaczenia biznesowe, sprawozdania, procedury, instrukcje, zarządzanie, tłumaczenia specjalistyczne, rachunkowość ... Polish
Poloni
24 points
Polish në English
  Renata Gnyp
  certified translator of English
Polish, polski, law, prawo, finance, finanse, medicine, medycyna, translation, pisemne, interpretation, ustne, sworn, certified, tłumacz przysięgły angielskiego, sworn translator in English, angielski ... Polish
Poloni
0 points
Polish në English
  Marie Christine Skrutkowska
  Lawyer-linguist
legal documents, contracts, agreements, due diligence reports, licenses, patents, statutes, by-laws, constitutive documents, board minutes, shareholder resolutions, certificates, financial reports, finance products, regulations, acts, corporate documents, transactional documents ... Swedish/English
Suedi
8 points
Polish në English
Identity Verified   Pawel Kubiak
  Prompt. Competitive. Certified.
Polish interpreter, Polish translator, certified Polish interpreter, certified Polish translator, polski tlumacz, polski tlumacz przysiegly, interpreter cambridge, tlumacz przysiegly, translator cambridge, Polish interpreter uk, tlumacz wloski, italian translator, tlumacz hiszpanski, spanish translator ... Polish
Mbretëria e Bashkuar
8 points
Polish në English
Identity Verified   Kuba Kościelniak
  Reliable and experienced translator.
English, Polish, translations, medical, pharmaceutical, clinical studies, clinical trials, research, pharmacology, pharmacovigilance, protocols, summary, discharge reports, medical instruments, informed consent, ICF, information leaflet, PIL, SmPC, product characteristics, IMPD, dossier, regulatory, ethics, bioethics, IRB, CRO, research organisation, patient facing documents, clinical trial agreements, chemistry, MSDS, saFety data sheets, patents, labware, laboratory instruments, chemical reagents, angielski, polski, tłumaczenia, medyczne, farmacja, farmaceutyczne, badania kliniczne, próby kliniczne, badania naukowe, farmakologia, protokoły, streszczenia, karty leczenia szpitalnego, instrumenty medyczne, świadoma zgoda, formularze świadomej zgody, ulotki, ulotki do leków, ulotki dla pacjenta, ChPL, charakterystyka produktu, charakterystyka produktu leczniczego, dossier produktu badanego, produkt badany, lek eksperymentalny, urzędy regulacyjne, komisja bioetyczna, komisja etyczna, URPL, ... Polish
Poloni
698 points
Polish në English
Identity Verified   Adam Lankamer
  Financial & Legal Translation
IPO, Pre-IPO, SPO, underwriting, lead arranger, prospectus, SICAV, certified translation, sworn translation, law, finance, accounting, business, marketing, banking, human rights, IT, computer and Internet technologies, tłumaczenia finansowe, tłumaczenia prawne, tłumaczenia specjalistyczne, tłumaczenia przysięgłe, rachunkowość, prawo, finanse, bankowość, Polish translations, Polish legal translations, Polish financial translations, diploma in translation, IOL, structured products ... Polish
Luksemburg
10668 points
Polish në English
Identity Verified   Maciek Drobka
  Beyond Words
mobile phones, mobile devices, mobile technology, mobile communications, telephony, communications, telecommunications, pc, computers, computer networks, corporate, corporate communications, software localization, software localisation, user guides, user manuals, instruction manuals, documentation, online help, web sites, web content, web site localisation, mfp, mfd, all-in-ones, printing, printers, brochures, presentations, hardware, marketing, pr, public relations, press releases, advertising, it, information technology, media, multimedia, internet, e-commerce, mobile content, mobile services, digital imaging, digital photography, mobile photography, mobile imaging, Microsoft, Nokia, Microsoft style, Microsoft guidelines, English to Polish, telefony komórkowe, urządzenia przenośne, urządzenia mobilne, technologia mobilna, komunikacja bezprzewodowa, łączność bezprzewodowa, telefonia komórkowa, telekomunikacja, komputery, sieci komputerowe, lokalizacja oprogramowania, tłumaczenia, instrukcje obsługi, podręczniki użytkownika, dokumentacja, pomoc onlin ... Polish
Poloni
5904 points
Polish në English
Identity Verified   Jerry Dean
  Your Christian contact in Poland!
Christianity, Bible, Barnaba, ustne, korekta, tłumaczenia, tłumaczenie, tłumacz, niemiecki, angielski, rosyjski, polski, symultaniczne, konsekutywne, pisemne, Biuro Tłumaczeń, Język, Przysięgłe, techniczne, instrukcje, prawnicze, Biznes, Darmowa wycena, Gdynia, Jerry, Dean, Barnabas, Christian, Logos, Native speaker, Church, Logoscom, Interpretation, Proofreading translation, translations, Translator, English, Polish, Simultaneous, Consecutive, Written, Translation office, Languages, Sworn, Technical, Instructions, Legal, Business, Free quotes, Accounting, Auditing, Advertising, Architecture, Art, Crafts, Painting, Banking, Financial Law, Business, Commerce, general, Building, Construction, Computers, Diplomas, CVs, Licenses, Certificates, Ecology, Environment, Education, Pedagogy, European Union, Finance, Economics, Food, Nutrition, Dairy, Technology, Conversation, Greetings, Letters, Government, Politics, Human Resources, Industry, Technology, International, Development, Cooperation, ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
493 points
Polish në English
Identity Verified   Clinton Muoto
  Medical Doctor. Med/Pharm/General text
Polish - English Freelance Translator, English Native Speaker, Medical and Pharmaceuticals. ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
432 points
Polish në English
Identity Verified   Stanislaw Semczuk
  
property, law, software, accounting, finance ... English
Poloni
72 points
Polish në English
Identity Verified   Anita A
  18 years in biomedical research
Polish, English, biology, research papers, medical, biomedical, genetics ... English
Mbretëria e Bashkuar
57 points
Polish në English
  claudialoughran
  Bilingual English/Polish Native Speaker
Polish, legal, medical, bilingual ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Polish në English
Identity Verified   Jessica Barber
  
Polish, English, native English speaker, translation, proofreading, translator, french ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Polish në English
  Katherine Sotejeff-Wilson
  Translating research: medical & academic
Finnish, Polish, German, editing, academic, medical, pharmaceutical, clinical trials, science, environment, green chemistry, digital humanities, theology, history, NGOs ... English
Finlandë
0 points
Polish në English
Identity Verified   polsKArina
  Professional Polish>English Translation
Keywords: Polish, English, Polish into English, English into Polish, birth certificate, marriage license, polski, angielski, tlumacz, tlumaczenie, Polish translation, Polish translator, polski tlumacz, polskie tlumaczenie, Polish English translation, Polish English translator, Polish English translate, polski angielski tlumacz, polskiego angielskiego tlumacz, certified translation, Polish certified translation, medical translation, Polish translation, Polish English translation, Polish to English, English to Polish, Polish license, Polish diploma, proFessional Polish, proFessional translator, poland diploma, poland translator ... English/Polish
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
480 points
Polish në English
Identity Verified   Paul Merriam
  Years of experience
criminal law, narcotics, fraud, derecho penal, narcóticos, dolo contractual, Strafrecht, Rauschgift, Betrug, prawo karne, narkotyki, oszustwo, уголовное право, наркотики, мошеничество ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
203 points
Polish në English
  Daniel Sax
  Native English, solid local knowledge
press, politics, economics, legal, securities, science, linguistics ... English
Poloni
106 points
Polish në English
Identity Verified   Anna Stewart
  Experienced and qualified translator
English, British, UK, Polish, business, marketing, media, journalism, fashion, literature, cooking, idioms, slang, colloquial, certificates, culture, sociology, history, contracts, letters, EU, market research ... Polish/English
Mbretëria e Bashkuar
68 points
Polish në English
Identity Verified   Michal Wilk
  Fast and reliable
English, Polish, translation, translator, fast, reliable, cheap, tlumacz, tlumaczenie, polski angielski, ekspres, express, app, localization, localisation, technical, medical, software, mac, windows ... Polish/English
Poloni
0 points
Polish në English
  D. Wisniewski
  
Polish, polski, English, angielski, translation, tlumaczenie, text, tekst, document, dokumenty, real estate, nieruchomosci, sztuka, art, biography, biografia, language, jezyk, lignwistyka, linguistic, bank, bankowosc, cheap, tani fast, szybko, reliable, good, dobry, tlumacz, translator. biegly, native, internet ... English/Polish
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Polish në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët