përkthyes Ukrainian to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Ukrainian në English » General fields

përkthyes Ukrainian në English Tech/Engineering (3145)
përkthyes Ukrainian në English Art/Literary (300)
përkthyes Ukrainian në English Medical (293)
përkthyes Ukrainian në English Law/Patents (2101)
përkthyes Ukrainian në English Science (7236)
përkthyes Ukrainian në English Bus/Financial (56)
përkthyes Ukrainian në English Marketing (844)
përkthyes Ukrainian në English Other (620)
përkthyes Ukrainian në English Social Sciences (60)

përkthyes ose interpretë Ukrainian në English » Specific fields

përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Kontabilitet
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike (1080)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Bujqësi (361)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Blegtori / Zootekni
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Antropologji
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Arkeologji (95)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Arkitekturë
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (557)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (120)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Financë (e përgjithshme)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (217)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Botanikë
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (632)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (182)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi (844)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Telekom(unikacioni)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (911)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (454)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a) (1118)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë (478)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (480)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Media / Multimedia (590)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Ekonomi (978)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Pedagogji / Arsim
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (389)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë (452)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (672)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale (381)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (469)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (154)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Praktikë ezoterike (139)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Qendër peshkimi (49)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Folklor
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (584)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (130)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake (240)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (160)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Gjenealogji
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (943)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Gjenetikë
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Gjeografi (337)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Gjeologji (142)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Qeveri / Politikë (834)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (599)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Histori (534)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (610)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (103)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Sigurim (344)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (511)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Internet, Tregti në internet (253)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp (208)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Gazetari (536)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Pasuri të patundshme (393)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (474)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana (208)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Gjuhësi (861)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Menaxhim (311)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Prodhim industrial
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë (177)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Marketing / Studim tregu (765)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (794)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Meteorologji
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Metrologji (56)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (250)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Muzikë
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Emra (personal, kompani) (155)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Të ushqyerit (193)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (405)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Të tjera
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Letër / Prodhim letre (44)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Patentat (165)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Filozofi
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Fizikë (141)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Printime dhe Botime (180)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Psikologji
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Fe (388)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Shitje me pakicë
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Siguri (74)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: SAP (68)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Zhargon
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (582)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Topografi
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (70)
përkthyes Ukrainian në English me shkrim: Zoologji

Ukrainian në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Angela Greenfield
  Certified Lawyer-Linguist
Reklamim / Marrëdhënie publike, Pasuri të patundshme, Fe, Shitje me pakicë, Ligj: Tatimi dhe dogana, Turizëm dhe udhëtimi, Transport / Transportim / Transport tregtar, Zhargon, Emra (personal, kompani), Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie, Gazetari, Prodhim industrial, Shkenca/inxhinieria e naftës, Marketing / Studim tregu, Menaxhim, Kinema, Film, TV, Drama, Pedagogji / Arsim, Energji / Prodhimi i energjisë, Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra, Gjeografi, Histori, Menaxhimi i kuadrit, Sigurim, Investime / Letra me vlerë, Gjuhësi, Poezi dhe Letërsi, Certifikata, Diploma, Licenca, CV, Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë, Ligj: Kontratë(a), Kontabilitet, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Ligj (e përgjithshme), Ushtri / Mbrojtje, Ekonomi, Financë (e përgjithshme), Qeveri / Politikë, Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar ... Russian/Ukrainian
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
268 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Alexander Onishko
  Veni Vidi Vici
English, Russian, Ukrainian, translation, translating, translator, patenting, patent, attorney, ukraine, Ukrainian, russia, russian, eurasian, eurasia, cis, mikhailyuk, patent attorney, patent attorneys, industrial, design, utility, model, trade, marks, copyright, protection, invention, inventions, industrial, property, protection, intellectual, property, protection, official, Fees, kharkov, kharkiv, law, legislation, Ukrainian, patent, attorney, ukraine, patent, attorney, Ukrainian, patent, attorneys, ukraine, patent, attorneys, Ukrainian, patent, application, ukraine, utility model, industrial design, Ukrainian patent lawyer in ukraine, Ukrainian patent lawyers in ukraine, chess, onishko, ukraine patent law, ukraine trademark, ukraine patent office, Ukrainian patent office, patent atorney, attorneys bureau, ukraine, certificate of registration trademark, trademark assistant from ukraine, ukraine patent, patent attorneys in ukraine, patent of ukraine, Ukrainian patent, trademark attorneys, bulletin patent ukraine, design patent legislation, ukraine tradema ... Russian/Ukrainian
Ukrainë
220 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Vladys
  a top-rated native English-Ukrainian-Rus
lower cost translation, Ukrainian, Proofreading Services, English, Russian, Chinese, law, clinical trials, pharmaceutical, medicine, biopharma, system analysis, military, deFense, academic science, structural engineering, construction, survey, hi-tech, accounting, general business, native style, питомо українська лексика, Trados, Across ... English/Ukrainian
Ukrainë
146 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Lilia_K
  Engineer and technical translator
English-Ukrainian, English-Russian, translate into Ukrainian, translate into English, engineering translations, contracts translation, manuals, instructions, localization, electronics, lathes, machines, medical equipment ... Russian/Ukrainian
Ukrainë
152 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Alex Marshall
  Lawyer, 10 years in FSU countries

Actus Reus, Agency Agreement, Alibi, Aliunde, Alternate Director, Amicus curiae, Annual General Meeting, Arbitration, Arbitration Award, Arbitrator, Articles of Association, Auditor, Authorized Share Capital, Bankruptcy, Bequest, Bona Fide, Bona vacantia, Breach of Contract, Business Assets, Cadit quaestio, Certificate of Incorporation, Certiorari, Ceteris paribus, Chairman, Collective Agreement, Company Seal, Confidential Information, Confidentiality, Consensus, Consensus ad idem, Constructive Dismissal, Consultancy, Contra, Contra bonos mores, Contracted-Out, Copyright, Coram non judice, Corpus delicti, Custos morum, De bonis asportatis, De die in diem, De facto, De futuro, De integro, De jure, De lege Ferenda, De lege lata, De novo, Deadlock, Debenture, Deed, Directors, Directors Register, Disciplinary Procedure, Discrimination, Dismissal, Dividend, Doli incapax, Dominium, Dubitante, Due Diligence, Ei incumbit probatio qui, Employment Contract, Ex cathedra, Ex c ...

English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
87 points
Ukrainian në English
Identity Verified   David Knowles
  Specialist in Civil Law & Contracts
computing, contract law, technical, current affairs, politics, music, websites ... English
Mbretëria e Bashkuar
74 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Zoryana Dorak
  Sworn Translator!
translation and proofreading services, from English into Ukrainian and vice versa, from Russian into English, fields I work in, accounting, business, audit, law, banking, advertising, marketing, politics, education, economics ... Ukrainian/Russian
Ukrainë
115 points
Ukrainian në English
Identity Verified   mk_lab
  Tech & Science translation and writing
Technical translation, software localization, technical writing, science, electronics, physics, computers, hardware, software, education, technology, electric engineering, chemistry, medical instruments, electrocardiology, manuals, user guides, radio, IT, information technologies, IP, telephony, IP telephony, Cisco, automotive, saFety, equipment, spectroscopy, optics, mechanics, programming, telecommunications, mechanical engineering, oil, gas, equipment, machinery, contracts, agreements, management, systems, technology, manufacturing, development, construction, Trados, DejaVu, WordFast, TM, databases, electronic, cirquits, vacuum, pressure, automatic, automatics, automation, radio, physics, C++, Basic. Visual, Delphi. AutoCAD, PCAD, OrCAD, Drawings, documentation, manuals, user guides, description, patents, scientific, papers, conFerence, thesis, SDL, SDLX, TagEditor, MS Glossaries, guides, radar, radars, infrared, ultraviolet, lights, semiconductors, plastics, liquid crystals, compon ... Russian/Ukrainian
Ukrainë
101 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Evgeny Pobegalov
  30 years of multifield clinical practice
medicine, surgery thoracic cardiovascular cardiology nephrology neurology orthopedics pharmacology oncology tuberculosis clinical trials pulmonology endoscopy ... Russian
Federata Ruse
92 points
Ukrainian në English
Identity Verified   TechLawDC
  Subject expert wins cases for you.
engineering, law, biology, pharmacology, toxicology, medicine, accounting, finance, securities, telecommunications, solid state devices, military ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
44 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Serhiy Tkachuk
  EXPERIENCED LEGAL TRANSLATOR
English to Ukrainian translator, English to Russian translator, Russian to English translator, Ukrainian to English translator, English to Ukrainian translation, English to Russian translation, Ukrainian to English translation, Russian to English translation, Ukraine, freelance, freelancer, native, bilingual, proFessional, translation, legal translation, judicial translation, editing, proofreading, English-Ukrainian translator, English-Russian translator, EN-UKR translator, UKR-EN translator, EN-RU translator, RU-EN translator, legal translator, judicial translator, confidential, independent, experienced, qualified translator, legal research, legislation, law, legal instrument, legislative amendments, Constitution, legal code, laws, bills, statutes, rules, legal norm, regulation, regulatory acts, decree, bylaw, ordinance, resolution, recommendation, directive, decisions, instructions, treaty, international agreement, covenant, pact, charter, ratification, European integration, associat ... Ukrainian/Russian
Ukrainë
79 points
Ukrainian në English
Identity Verified   James Joeriman
  Russian & Ukrainian Legal and Financial
russian to English, Ukrainian to English, legal, NGOs, government, russian, contracts, law, contract law, business contracts, court, codes, regulations, occupational saFety, construction, arbitration, court rulings, court orders, litigation, court filings, contracts, Ukrainian, native English speaker, native speaker ... English
Ukrainë
19 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Vadim Khazin
  over 40 years of experience
geology, engineering, environment, Russian, Ukrainian, legal, business, literature, advertisement, edit, translate, transcribe, interpret ... Russian/Ukrainian
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
80 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Yuri Geifman
  Taking pride in my work
business, law, legal, engineering, technical, patents, documents, interpreting, certified, clinical, trial, litigation, Kazakhstan, internal affairs, crime, sentencing ... Russian/English
Kanada
44 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Keith Blasing
  
Russian, Ukrainian, technical, nuclear, legal, contracts, regulations ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
8 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Vitaly Dotsenko
  20+ YEARS IN BUSINESS
law, business, IT ... Ukrainian/English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
7 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Sergey Strakhov
  Reliability and Experience
Science & Technology, Business & Commercial Information, HTML & Websites, Subtitling, Lokalization, Transcreation, Prose & Poetry ... Russian/Ukrainian
Gjermani
65 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Anna Halevina
  
Russian, Ukrainian, English, business, logistics, transportation, import, export, psychology, social science, freight, forwarder, traffic, Customs, operations, management, sales, perception ... English
Kanada
0 points
Ukrainian në English
  Daniel Kohn
  
Reklamim / Marrëdhënie publike, Gazetari, Transport / Transportim / Transport tregtar, Turizëm dhe udhëtimi, Anije, Lundrim, Marinë, Pasuri të patundshme, Shkenca/inxhinieria e naftës, Miniera dhe minerale / Gurë Kristali, Media / Multimedia, Marketing / Studim tregu, Poezi dhe Letërsi, Qeveri / Politikë, Ekonomi, Ndërtim / Inxhinieri civile, Kinema, Film, TV, Drama, Certifikata, Diploma, Licenca, CV, Kontabilitet, Metalurgji / Kallëp, Ligj (e përgjithshme), Ligj: Kontratë(a), Investime / Letra me vlerë, Sigurim, Financë (e përgjithshme), Energji / Prodhimi i energjisë, Biznes/Tregti (e përgjithshme), Ligj: Tatimi dhe dogana ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Eric Spreat
  Ru/Ua>En Translator
Russian, English, Native English, Translation, Proofreading, Legal Documentation, Video game localization, Contracts, Advertising, Economics, Politics, Fiction, Poetry ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Kathy Stackhouse
  
legal, law, contracts, business, banking, finance, nuclear, software, environmental, medicine, oil, gas, petroleum, aerospace, aviation, ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Simon Hollingsworth
  Professional translator since 1991
Legal, Contracts, Colloquial, Correspondence, Certificates, General, Science, Technical, Oil, Gas ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Michael Moskowitz
  Translating since 1984.
Chemistry, Metallurgy, Oil Field, Drilling Equipment, Machinery, SaFety, Patents, Marketing, ... English/Russian
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
32 points
Ukrainian në English
  Jeremy Moskviak
  
English, Russian, Ukrainian, Italian, medical, legal, literary, technical, business, commerce, general, Italiano ... English
Itali
0 points
Ukrainian në English
Identity Verified   Paul Norman
  Qualified Russian-English translator
Russian, English, Chinese, Ukrainian, Italian, translation, localisation, proofreading, editing, transcription, literary translation, legal translation, business, finance, oil and gas, education, high quality, accurate, quick turnaround, reasonably priced. ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Ukrainian në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët