Lista globale ProZ.com e shërbimeve të përkthimit
 The translation workplace
Ideas

përkthyes English to Korean : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë English në Korean » General fields

përkthyes English në Korean Tech/Engineering (7814)
përkthyes English në Korean Art/Literary (8914)
përkthyes English në Korean Medical (2215)
përkthyes English në Korean Law/Patents (407)
përkthyes English në Korean Science (9565)
përkthyes English në Korean Bus/Financial (14909)
përkthyes English në Korean Marketing (2925)
përkthyes English në Korean Other (22095)
përkthyes English në Korean Social Sciences (2030)

përkthyes ose interpretë English në Korean » Specific fields

përkthyes English në Korean me shkrim: Kontabilitet (438)
përkthyes English në Korean me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike (1001)
përkthyes English në Korean me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (196)
përkthyes English në Korean me shkrim: Bujqësi
përkthyes English në Korean me shkrim: Blegtori / Zootekni (61)
përkthyes English në Korean me shkrim: Antropologji
përkthyes English në Korean me shkrim: Arkeologji (61)
përkthyes English në Korean me shkrim: Arkitekturë (204)
përkthyes English në Korean me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (545)
përkthyes English në Korean me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (71)
përkthyes English në Korean me shkrim: Financë (e përgjithshme)
përkthyes English në Korean me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (227)
përkthyes English në Korean me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (559)
përkthyes English në Korean me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (355)
përkthyes English në Korean me shkrim: Botanikë (86)
përkthyes English në Korean me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (348)
përkthyes English në Korean me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes English në Korean me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.) (163)
përkthyes English në Korean me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV (401)
përkthyes English në Korean me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike (321)
përkthyes English në Korean me shkrim: Poezi dhe Letërsi
përkthyes English në Korean me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama (879)
përkthyes English në Korean me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (491)
përkthyes English në Korean me shkrim: Telekom(unikacioni)
përkthyes English në Korean me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (954)
përkthyes English në Korean me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (567)
përkthyes English në Korean me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes English në Korean me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (647)
përkthyes English në Korean me shkrim: Ligj: Kontratë(a)
përkthyes English në Korean me shkrim: Gatim / Kuzhinë (406)
përkthyes English në Korean me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (542)
përkthyes English në Korean me shkrim: Mjekësi: Stomatologji (134)
përkthyes English në Korean me shkrim: Media / Multimedia
përkthyes English në Korean me shkrim: Ekonomi
përkthyes English në Korean me shkrim: Pedagogji / Arsim
përkthyes English në Korean me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike
përkthyes English në Korean me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë (277)
përkthyes English në Korean me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme) (550)
përkthyes English në Korean me shkrim: Inxhinieri: Industriale (257)
përkthyes English në Korean me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike (395)
përkthyes English në Korean me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (117)
përkthyes English në Korean me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes English në Korean me shkrim: Praktikë ezoterike (23)
përkthyes English në Korean me shkrim: Qendër peshkimi (42)
përkthyes English në Korean me shkrim: Folklor (90)
përkthyes English në Korean me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (512)
përkthyes English në Korean me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (70)
përkthyes English në Korean me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake (198)
përkthyes English në Korean me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (749)
përkthyes English në Korean me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (67)
përkthyes English në Korean me shkrim: Gjenealogji (27)
përkthyes English në Korean me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (683)
përkthyes English në Korean me shkrim: Gjenetikë
përkthyes English në Korean me shkrim: Gjeografi (96)
përkthyes English në Korean me shkrim: Gjeologji (32)
përkthyes English në Korean me shkrim: Qeveri / Politikë (542)
përkthyes English në Korean me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike)
përkthyes English në Korean me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor (602)
përkthyes English në Korean me shkrim: Histori (379)
përkthyes English në Korean me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi
përkthyes English në Korean me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (460)
përkthyes English në Korean me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie (121)
përkthyes English në Korean me shkrim: Sigurim (268)
përkthyes English në Korean me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar (313)
përkthyes English në Korean me shkrim: Internet, Tregti në internet
përkthyes English në Korean me shkrim: Investime / Letra me vlerë (263)
përkthyes English në Korean me shkrim: Metalurgji / Kallëp (71)
përkthyes English në Korean me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes English në Korean me shkrim: Gazetari (421)
përkthyes English në Korean me shkrim: Pasuri të patundshme (245)
përkthyes English në Korean me shkrim: Ligj (e përgjithshme) (605)
përkthyes English në Korean me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (413)
përkthyes English në Korean me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana
përkthyes English në Korean me shkrim: Gjuhësi (336)
përkthyes English në Korean me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (373)
përkthyes English në Korean me shkrim: Menaxhim
përkthyes English në Korean me shkrim: Prodhim industrial (300)
përkthyes English në Korean me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë
përkthyes English në Korean me shkrim: Marketing / Studim tregu
përkthyes English në Korean me shkrim: Matematikë dhe Statistikë (160)
përkthyes English në Korean me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme) (684)
përkthyes English në Korean me shkrim: Mjekësi: Kardiologji (119)
përkthyes English në Korean me shkrim: Mjekësi: Instrumente (227)
përkthyes English në Korean me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë (292)
përkthyes English në Korean me shkrim: Meteorologji (11)
përkthyes English në Korean me shkrim: Metrologji (16)
përkthyes English në Korean me shkrim: Ushtri / Mbrojtje (226)
përkthyes English në Korean me shkrim: Muzikë
përkthyes English në Korean me shkrim: Emra (personal, kompani) (112)
përkthyes English në Korean me shkrim: Të ushqyerit (161)
përkthyes English në Korean me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (140)
përkthyes English në Korean me shkrim: Të tjera
përkthyes English në Korean me shkrim: Letër / Prodhim letre (42)
përkthyes English në Korean me shkrim: Patentat (194)
përkthyes English në Korean me shkrim: Filozofi
përkthyes English në Korean me shkrim: Fizikë (100)
përkthyes English në Korean me shkrim: Printime dhe Botime (211)
përkthyes English në Korean me shkrim: Psikologji (267)
përkthyes English në Korean me shkrim: Fe (327)
përkthyes English në Korean me shkrim: Shitje me pakicë (205)
përkthyes English në Korean me shkrim: Siguri (55)
përkthyes English në Korean me shkrim: SAP (95)
përkthyes English në Korean me shkrim: Shkencë (e përgjithshme) (411)
përkthyes English në Korean me shkrim: Zhargon
përkthyes English në Korean me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj. (473)
përkthyes English në Korean me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje (283)
përkthyes English në Korean me shkrim: Topografi (247)
përkthyes English në Korean me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (72)
përkthyes English në Korean me shkrim: Zoologji (51)

English në Korean translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   nakcl
  M.D. certified both from Korea and UK
Medical Doctor Specialist of Pediatrics (South Korea) Certification of Basic Specialist from the Royal College of Paediatrics and Child Health of the UK (Dec 2005) IELTS overall score 7.0 Full time proFessional translator (Documents and books) ... Korean
Kanada
320 points
English në Korean
Identity Verified   Jungho Jo
  IT, mobile, business, law, marketing
Korean, Translation, Translator, Localization, Translate, English, Editing, Proofreading, Android, Java, C++, MFC, iPhone, Application, Software, Agreement, Contract, Embedded system, Computer, MSDS, Material SaFety Data Sheet, SDS, Chemicals, SaFety, Games, Mobile, Localize, Trados, Software, Manual, App ... Korean
Koreja e Jugut
136 points
English në Korean
Identity Verified   Myong-Sang Lim
  Former Engineer, Avid Reader
Korean, technology, computers, engineering, IT, semiconductor, power, energy, photography, healthcare, storage, manufacturing ... Korean
Koreja e Jugut
16 points
English në Korean
Identity Verified   Hokyun You
  A True Professional - Quality Driven
English to Korean translation, Japanese to Korean translation, Korean translator, Korean market research, Medical translation, technical translation, website translation, Korean translation ... Korean
Koreja e Jugut
16 points
English në Korean
Identity Verified   Gene Oh
  Over 25 years of experience
Korean translation, Korean translator, English to Korean Translation ... Korean
Zelanda e Re
16 points
English në Korean
Identity Verified   Mijin Kim
  Corporate Comm, Technology, Games
English, Korean, translator, native, translation, transcreation, editing, engineering, technology, technical, marketing, HR, Human, resources, game, games, gaming, video, science, scientific, localisation, localization, website, mechanical, engineering, construction, civil, art, literary, science, tourism, travel, hospitality, textile, clothing, fashion, cooking, culinary, cosmetics, beauty, education, food, drink, IT, printing, publishing, retail, social, trados, sdl trados ... Korean
Koreja e Jugut
10 points
English në Korean
  Kyoung-ae Kim
  Professional and Punctual
Korean Translator, Korean Translation, IT, Economy, Business, Finance, Automovile, Linguistics, Linguist, Public, Administration, Politics, Religion, Construction, Law, Tourism, tour, Trade, Energy, Transportation, Science, Technology, Chemistry, Sports, Leisure, Entertainment, Gambling, Game, Education, Environment, Medicine, Contract, instruction, manual, technique, finance, CV, ID, card, certificate, receipt, estimate, catalogue, advertising, advertisement, Leaflet, Book, Newspaper, Magazine, Website, computer, Data Processing, Information, Retrieval, Excel, Word, Processor, graphic design, copyediting, dictionary, proofread, editor, proofreading, editing, subtitling, English to Korean translation, medical translation, translation services, Korean short stories, Korean newspaper, medical translation solutions, medical, medical translators, pharmaceutical, pharmaceutical translation, Korean business translation, Korean business services, Korean immigration translation, English to Kor ... Korean
Koreja e Jugut
8 points
English në Korean
Identity Verified   BJPARK
  Expert for economic & business projects
English, Korean, law, industries, economy, international trade, finance, oil & gas, chemical, electricity, transportation, construction, medical, literature, religion, subtitle ... Korean
Koreja e Jugut
4 points
English në Korean
Identity Verified   djlee & Partner
  English-Korean Translator/Reviewer
Korean, English-Korean, Korean-English, IT, Legal, Medical, Finance, Management, Tourism, fashion, marketing, game, video, review, proofread, editing, copywrite, localization, telecommunication, Information technology, Korean translator, engineering, education, science, patent, chemical, cosmetic, hotel, tourism, travel, manual, business, advertisement, finance, general ... Korean
Kanada
4 points
English në Korean
Identity Verified   Young Sung
  12 Years Experiences, using SDL Trados
business, administration, economics, finance, accounting, banking, investment, golf, taxation, insurance, real estate, marketing, hedge fund ... Korean
Koreja e Jugut
4 points
English në Korean
Identity Verified   JoonSik Park
  Environment, Agriculture, Policy, Food
English, Korean, environment, nature, ecology, energy, sustainability, food, agriculture, real estate, tourism, urban planning, policy, government, international organization, international development, fair trade, NGO, social science, herb, herbalism, local food, business, marketing, law, well-being, wellness, book translation, academic translation, gardening, landscape, diet ... Korean
Koreja e Jugut
0 points
English në Korean
Identity Verified   Jina Yeo
  CAT tools/Fast&Accurate/Reasonable Price
English to Korean, Korean to English, Chinese to Korean, Korean native speaker, Economics, Business & Finances, Law & Legal, Marketing & Advertising, International trade, Social Sciences, Websites, Manuals, Brochures, Policy Reports, News articles, Trados ... Korean
Koreja e Jugut
0 points
English në Korean
Identity Verified   Mr_Sunnyday
  ProZ.com Certified Pro
Korean, business, economy, IT, energy, ... Korean
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
English në Korean
Identity Verified   claozi choi
  PRO in medical,health care,business, IT
Korean, medicine, sports, fitness, training, health care, biology, physical therapy, rehabilitation, bodywork, somatics, alternative, complementary ... Korean
Koreja e Jugut
0 points
English në Korean
Identity Verified   rollingup
  Uncompromised quality
animation scripts, medical questionnaires, business materials, psychology background, HUFS GSIT graduate ... Korean
Koreja e Jugut
0 points
English në Korean
Identity Verified   Mee Sook Kendall
  promoting international understanding
Clinical Trial Protocol, IRB docs, Process specifications, instruction manuals, service manuals, training manuals, Legal, contracts, depositions, civil law, law suits, semiconductors, solder paste, capacitors, resistors, audio transcription, mental health, cosmetics ... Korean
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
English në Korean
  redelan
  Highly capable in technical translation
Automobile, Electricity, Electronics, Generation, Nuclear Energy, Railroad, Vehicle, Transportation, Telecommunications, IT, Software, Computer, Manual, Brochure, Catalog, Localization, Machinery ... Korean/English
Koreja e Jugut
0 points
English në Korean
Identity Verified   sherlycho
  FIRST CLASS TRANSLATION
Korean to English translation, English to Korean interpreter, Korean translator, Korean interpreter in Switzerland, English Korean zurich, English Korean Zürich, Korean zurich, Korean translator in Switzerland, 한영 번역, 한영 통역, 스위스 영한 번역사, 스위스 한영 통역사, 스위스, 취리히, 유럽, 전문 영어 통번역, sherly cho, Koreanisch nach englisch, englisch nach Koreanisch zürich, Korean teacher, Koreanische lernen Zürich, Koreansiche übersetzer Zürich, Koreansiche dolmetscher Zurich Schweiz, Sherly Cho, pharma audit, pharmaceutical audit ... Korean/English
Zvicër
0 points
English në Korean
Identity Verified   English2Korean
  Toward the most reliable services
English to Korean Translation Service Korean to English Translation Service Russian to Korean Translation Service proof-reading, translation, transcription, English to Korean, English 2 Korean, English2Korean, IT related, business, art, humanities, social science, movie, TV programme, legal, transportation, software localization, children's education, consultation for English education publishing in Korea, electrical products' manual, exhibition pamphlet, website construction in English ... Korean
Mbretëria e Bashkuar
155 points
English në Korean
Identity Verified   skyblue
  Editor(13+ yrs) & linguistic QA(8+ yrs)
copyright, marketing, market research, IT, computers, software, hardware, QA, medical, literacy, transcribing, voiceover, DTP, adobe, illustrator, InDesign, education, tourism ... Korean
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
48 points
English në Korean
Identity Verified   Junhui Park
  Certified Korean translator
Korean translation services, Korean translator, Certified Korean translator, Certified Korean court interpreter, Certified Korean medical interpreter, Korean interpreter in Seoul, Korean interpreter in Los Angeles, Korean legal document into English, Korean patent translator, English into Korean translation, Korean into English translation, State of California court certified interpreter ... Korean/English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
51 points
English në Korean
Identity Verified   Kortrans
  Accredited Korean Translator
Korean Translation, certified translator, English to Korean, Korean to English, accredited translator, legal translation, clinical trials, technical translation, manual translation, software, program, IT translation ... Korean
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
28 points
English në Korean
  Hyung Chul Lee
  
Reklamim / Marrëdhënie publike, Marketing / Studim tregu, Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.), Media / Multimedia, Mjekësi: Instrumente, Mjekësi (e përgjithshme), Printime dhe Botime, Pasuri të patundshme, Shitje me pakicë, Shkencë (e përgjithshme), Ligj: Tatimi dhe dogana, Tekstile / Veshje / Moda, Transport / Transportim / Transport tregtar, Prodhim industrial, Menaxhim, Ligj: Kontratë(a), Arkitekturë, Automobilistikë / Makina dhe kamionë, Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash, Kompjuter: Programe kompjuterike, Ndërtim / Inxhinieri civile, Pedagogji / Arsim, Energji / Prodhimi i energjisë, Inxhinieri (e përgjithshme), Inxhinieri: Industriale, Mobilje / Pajisje shtëpiake, Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar, Internet, Tregti në internet, Investime / Letra me vlerë, Automatizimi dhe robotikë, Kontabilitet, Telekom(unikacioni), Ligj (e përgjithshme), TI (Teknologjia e informacionit), Financë (e përgjithshme), Elektronikë / Inxhinieri elektronike, Ekonomi, Kompjuter: Sistemet, ... Korean
Koreja e Jugut
28 points
English në Korean
Identity Verified   Hyuk Hwang
  I deliver quality translations, fast!
English to Korean Translator, Electronic/Electric Engineering, Civil Engineering, Mechanical Engineering, Information Technology, Localization, Web Site, LiFe Science, Environment, Marketing, Market Research, Branding, Quality Management Manual, Work Procedures, General Business Documents (Instruction Manual, Contract/MOU) Distributor Agreement) ... Korean
Koreja e Jugut
20 points
English në Korean
  Jay Kwak
  Business Class Translation
Advertising for major Airlines, MBA degreed, Over 10 years in marketing communications, terse and clear localization for many IT related materials ... Korean
Koreja e Jugut
14 points
English në Korean
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit