përkthyes Korean to English : lista e përkthyesve

përkthyes ose interpretë Korean në English » General fields

përkthyes Korean në English Tech/Engineering (9585)
përkthyes Korean në English Art/Literary (6199)
përkthyes Korean në English Medical (236)
përkthyes Korean në English Law/Patents (680)
përkthyes Korean në English Science (13617)
përkthyes Korean në English Bus/Financial (473)
përkthyes Korean në English Marketing (1673)
përkthyes Korean në English Other (367)
përkthyes Korean në English Social Sciences (483)

përkthyes ose interpretë Korean në English » Specific fields

përkthyes Korean në English me shkrim: Kontabilitet (244)
përkthyes Korean në English me shkrim: Reklamim / Marrëdhënie publike
përkthyes Korean në English me shkrim: Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë (127)
përkthyes Korean në English me shkrim: Bujqësi (120)
përkthyes Korean në English me shkrim: Blegtori / Zootekni
përkthyes Korean në English me shkrim: Antropologji
përkthyes Korean në English me shkrim: Arkeologji
përkthyes Korean në English me shkrim: Arkitekturë (150)
përkthyes Korean në English me shkrim: Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë (417)
përkthyes Korean në English me shkrim: Astronomi dhe Hapësirë (58)
përkthyes Korean në English me shkrim: Financë (e përgjithshme) (629)
përkthyes Korean në English me shkrim: Automatizimi dhe robotikë (145)
përkthyes Korean në English me shkrim: Automobilistikë / Makina dhe kamionë (391)
përkthyes Korean në English me shkrim: Biologji (-tek,-kim,mikro-) (260)
përkthyes Korean në English me shkrim: Botanikë
përkthyes Korean në English me shkrim: Ndërtim / Inxhinieri civile (267)
përkthyes Korean në English me shkrim: Biznes/Tregti (e përgjithshme)
përkthyes Korean në English me shkrim: Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.)
përkthyes Korean në English me shkrim: Certifikata, Diploma, Licenca, CV
përkthyes Korean në English me shkrim: Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike
përkthyes Korean në English me shkrim: Poezi dhe Letërsi (528)
përkthyes Korean në English me shkrim: Kinema, Film, TV, Drama (700)
përkthyes Korean në English me shkrim: Tekstile / Veshje / Moda (331)
përkthyes Korean në English me shkrim: Telekom(unikacioni)
përkthyes Korean në English me shkrim: Kompjuter (e përgjithshme) (630)
përkthyes Korean në English me shkrim: Kompjuter: Pajisje fizike kompjuterash (340)
përkthyes Korean në English me shkrim: Kompjuter: Programe kompjuterike
përkthyes Korean në English me shkrim: Kompjuter: Sistemet, Rrjetet (402)
përkthyes Korean në English me shkrim: Ligj: Kontratë(a) (464)
përkthyes Korean në English me shkrim: Gatim / Kuzhinë (311)
përkthyes Korean në English me shkrim: Kozmetikë, Bukuri (362)
përkthyes Korean në English me shkrim: Mjekësi: Stomatologji
përkthyes Korean në English me shkrim: Media / Multimedia (548)
përkthyes Korean në English me shkrim: Ekonomi (442)
përkthyes Korean në English me shkrim: Pedagogji / Arsim (519)
përkthyes Korean në English me shkrim: Elektronikë / Inxhinieri elektronike (321)
përkthyes Korean në English me shkrim: Energji / Prodhimi i energjisë
përkthyes Korean në English me shkrim: Inxhinieri (e përgjithshme)
përkthyes Korean në English me shkrim: Inxhinieri: Industriale (161)
përkthyes Korean në English me shkrim: Mekanikë / Inxhinieri mekanike
përkthyes Korean në English me shkrim: Shkencë/inxhinieri nukleare (89)
përkthyes Korean në English me shkrim: Mjedis dhe Ekologji
përkthyes Korean në English me shkrim: Praktikë ezoterike (25)
përkthyes Korean në English me shkrim: Qendër peshkimi (28)
përkthyes Korean në English me shkrim: Folklor
përkthyes Korean në English me shkrim: Ushqim dhe Bulmet (377)
përkthyes Korean në English me shkrim: Pylltari / Dru / Lëndë drusore (44)
përkthyes Korean në English me shkrim: Mobilje / Pajisje shtëpiake (136)
përkthyes Korean në English me shkrim: Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino (527)
përkthyes Korean në English me shkrim: Miniera dhe minerale / Gurë Kristali (53)
përkthyes Korean në English me shkrim: Gjenealogji
përkthyes Korean në English me shkrim: Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra (551)
përkthyes Korean në English me shkrim: Gjenetikë (59)
përkthyes Korean në English me shkrim: Gjeografi (87)
përkthyes Korean në English me shkrim: Gjeologji
përkthyes Korean në English me shkrim: Qeveri / Politikë (470)
përkthyes Korean në English me shkrim: Fotografi/Imazhe (dhe Arte Grafike) (169)
përkthyes Korean në English me shkrim: Mjekësi: Kujdes shëndetësor
përkthyes Korean në English me shkrim: Histori (317)
përkthyes Korean në English me shkrim: Turizëm dhe udhëtimi (806)
përkthyes Korean në English me shkrim: Menaxhimi i kuadrit (337)
përkthyes Korean në English me shkrim: Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie
përkthyes Korean në English me shkrim: Sigurim
përkthyes Korean në English me shkrim: Organizata/Zhvillim/Bashkëpunim ndërkombëtar
përkthyes Korean në English me shkrim: Internet, Tregti në internet
përkthyes Korean në English me shkrim: Investime / Letra me vlerë (195)
përkthyes Korean në English me shkrim: Metalurgji / Kallëp (48)
përkthyes Korean në English me shkrim: TI (Teknologjia e informacionit)
përkthyes Korean në English me shkrim: Gazetari (345)
përkthyes Korean në English me shkrim: Pasuri të patundshme (189)
përkthyes Korean në English me shkrim: Ligj (e përgjithshme) (496)
përkthyes Korean në English me shkrim: Ligj: Patenta, Marka të Regjistruara, E Drejta e Autorit (346)
përkthyes Korean në English me shkrim: Ligj: Tatimi dhe dogana
përkthyes Korean në English me shkrim: Gjuhësi (305)
përkthyes Korean në English me shkrim: Transport / Transportim / Transport tregtar (274)
përkthyes Korean në English me shkrim: Menaxhim
përkthyes Korean në English me shkrim: Prodhim industrial
përkthyes Korean në English me shkrim: Anije, Lundrim, Marinë
përkthyes Korean në English me shkrim: Marketing / Studim tregu
përkthyes Korean në English me shkrim: Matematikë dhe Statistikë
përkthyes Korean në English me shkrim: Mjekësi (e përgjithshme)
përkthyes Korean në English me shkrim: Mjekësi: Kardiologji
përkthyes Korean në English me shkrim: Mjekësi: Instrumente
përkthyes Korean në English me shkrim: Mjekësi: Farmaceutikë
përkthyes Korean në English me shkrim: Meteorologji
përkthyes Korean në English me shkrim: Metrologji
përkthyes Korean në English me shkrim: Ushtri / Mbrojtje
përkthyes Korean në English me shkrim: Muzikë
përkthyes Korean në English me shkrim: Emra (personal, kompani) (102)
përkthyes Korean në English me shkrim: Të ushqyerit (139)
përkthyes Korean në English me shkrim: Shkenca/inxhinieria e naftës (113)
përkthyes Korean në English me shkrim: Të tjera
përkthyes Korean në English me shkrim: Letër / Prodhim letre
përkthyes Korean në English me shkrim: Patentat
përkthyes Korean në English me shkrim: Filozofi
përkthyes Korean në English me shkrim: Fizikë
përkthyes Korean në English me shkrim: Printime dhe Botime
përkthyes Korean në English me shkrim: Psikologji (234)
përkthyes Korean në English me shkrim: Fe (276)
përkthyes Korean në English me shkrim: Shitje me pakicë (176)
përkthyes Korean në English me shkrim: Siguri
përkthyes Korean në English me shkrim: SAP
përkthyes Korean në English me shkrim: Shkencë (e përgjithshme)
përkthyes Korean në English me shkrim: Zhargon
përkthyes Korean në English me shkrim: Shkenca shoqërore, Sociologji, Etikë, etj.
përkthyes Korean në English me shkrim: Sport / Kalitje fizike / Zbavitje (219)
përkthyes Korean në English me shkrim: Topografi (175)
përkthyes Korean në English me shkrim: Verëra / Enologji / Vitikulturë (66)
përkthyes Korean në English me shkrim: Zoologji (42)

Korean në English translators and interpreters


Rreth kolonës së anëtarësisë ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I fundit
Identity Verified   Samuel Henderson
  On time and on target.
English native speaker, certified translator, patent agent, JD, law degree, KST, ATA, MemoQ, patents, patent claims, contracts, law, legal, Korean law, Korean regulations, enforcement decree, enforcement rule, environment, biochemistry, pharmaceutical, pharmaceuticals, chemistry ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
44 points
Korean në English
Identity Verified   Steven S. Bammel
  Certified Financial Translator (KO>EN)
Korean translation, Korean translator, Korean business translator, Korean financial translator ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
16 points
Korean në English
Identity Verified   Sanghyo Lee
  Formerly Lecturer in Higher Education
Korean, English, translation, translator, localization, education, higher education, art, design, marketing ... Korean
Koreja e Jugut
0 points
Korean në English
Identity Verified   Lincoln6408
  excellent and reliable
Korean translator, social science, legal, business, accounting, IT, Korean to English, English to Korean, excellent, reliable, friendly, responsive, research based translation, Korean language, academic manuscript, religion, education, government, diploma, certificate, legal documents, legal translation, medical translation ... Korean
Kanada
0 points
Korean në English
Identity Verified   Young Kwon
  The most reliable translator in Korea
Over 30 years business and translation experiences IT high-tech fields, Legal education at Seoul National University Press releases, technical and legal documents for government agencies, Cisco, Hewlett-Packard, IBM, Samsung ... Korean
Koreja e Jugut
86 points
Korean në English
Identity Verified   nakcl
  M.D. certified both from Korea and UK
Medical Doctor Specialist of Pediatrics (South Korea) Certification of Basic Specialist from the Royal College of Paediatrics and Child Health of the UK (Dec 2005) IELTS overall score 7.0 Full time proFessional translator (Documents and books) ... Korean
Kanada
82 points
Korean në English
Identity Verified   Hyuk Hwang
  I deliver quality translations, fast!
English to Korean Translator, Electronic/Electric Engineering, Civil Engineering, Mechanical Engineering, Information Technology, Localization, Web Site, LiFe Science, Environment, Marketing, Market Research, Branding, Quality Management Manual, Work Procedures, General Business Documents (Instruction Manual, Contract/MOU) Distributor Agreement) ... Korean
Koreja e Jugut
64 points
Korean në English
Identity Verified   Kortrans
  Accredited Korean Translator
Korean Translation, certified translator, English to Korean, Korean to English, accredited translator, legal translation, clinical trials, technical translation, manual translation, software, program, IT translation ... Korean
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
52 points
Korean në English
Identity Verified   Jungho Jo
  IT, mobile, business, law, marketing
Korean, Translation, Translator, Localization, Translate, English, Editing, Proofreading, Android, Java, C++, MFC, iPhone, Application, Software, Agreement, Contract, Embedded system, Computer, MSDS, Material SaFety Data Sheet, SDS, Chemicals, SaFety, Games, Mobile, Localize, Trados, Software, Manual, App ... Korean
Koreja e Jugut
48 points
Korean në English
Identity Verified   English2Korean
  Toward the most reliable services
English to Korean Translation Service Korean to English Translation Service Russian to Korean Translation Service proof-reading, translation, transcription, English to Korean, English 2 Korean, English2Korean, IT related, business, art, humanities, social science, movie, TV programme, legal, transportation, software localization, children's education, consultation for English education publishing in Korea, electrical products' manual, exhibition pamphlet, website construction in English ... Korean
Mbretëria e Bashkuar
44 points
Korean në English
Identity Verified   Daniel Graham
  High-end service
Native speaker, native English, Korean-English, audio transcription, patents, medicine, semiconductors, computers, S&T policy, national R&D programs, law, politics, transportation, communications, technical, engineering, religion, history, philosophy, medicine, business ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
16 points
Korean në English
  Jay Kwak
  Business Class Translation
Advertising for major Airlines, MBA degreed, Over 10 years in marketing communications, terse and clear localization for many IT related materials ... Korean
Koreja e Jugut
32 points
Korean në English
Identity Verified   WordCreative
  Experienced legal/ financial translator
Korean to English, Legal, Contracts, Finance, CAT, software, Financial, Bi-cultural, Bicultural, ... English
Koreja e Jugut
8 points
Korean në English
Identity Verified   Junhui Park
  Certified Korean translator
Korean translation services, Korean translator, Certified Korean translator, Certified Korean court interpreter, Certified Korean medical interpreter, Korean interpreter in Seoul, Korean interpreter in Los Angeles, Korean legal document into English, Korean patent translator, English into Korean translation, Korean into English translation, State of California court certified interpreter ... Korean/English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
12 points
Korean në English
  Sergio Andrade Jr
  
, Kinema, Film, TV, Drama, Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino, Turizëm dhe udhëtimi ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Korean në English
Identity Verified   Patrick Song
  Clear, Concise, Accurate
Korean, English, translation, editing, economics, business, government, medical, pharma, consulting, mcgill, yonsei, native English, law, legal ... English
Kanada
0 points
Korean në English
  Jamie Jin
  Experienced Korean to English translator
Korean, English, Legal, Financial, International Development, Literature, Academic text ... English
Kanada
0 points
Korean në English
Identity Verified   Leo Olivas
  English native speaker resident of Korea
Automotive, business, communications, entertainment, gaming, journalism, medical, research, tourism, thesis, poetry, literature, Korean, English, voice recording, news, welfare, music, marketing, Korean to English, Korean translator, proofreading, proofreader, editing, Korean interpreter, Seoul translator, Korean interpreter, Cheonan Interpreter, Incheon Interpreter, Cheonan translator, Incheon translator, cars, geology, mountains ... English
Koreja e Jugut
0 points
Korean në English
Identity Verified   CJ Colling
  Expert Korean Legal/Financial Translator
Rich and diverse experience in texts unique to Korea, scientific documentation, academic literature, technical information, litigation discovery materials, handwritten Korean, audio/visual files, marketing surveys, non-profit organizations 한국어 전문 문서와 관련하여 풍부하고 다양한 경험 보유, 비영리단체, 과학 관련 문서, 학술 문헌, 기술 정보, 법원, 광고, 은행 및 재정, 비즈니스 마케팅, 토목 공학, 데이터 통신, 경제, 전기 공학, 법과 법학, 의료, 노동위생 및 산업위생, 의료 — 정신과, 금속 공학, 특허 번역, 정치학, 증거개시, 자필 한국어, 오디오/이미지 파일, 마케팅 설문조사, 이민 서류, 계약서 ... English
Kanada
0 points
Korean në English
Identity Verified   David Lukens
  Korean translation experts
Korean, English, Japanese, business, contract, translation, lingusitics ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Korean në English
Identity Verified   Edwin Mize
  Accurate Japanese/Korean to English
Marketing / Studim tregu, Shkencë (e përgjithshme), Patentat, Automobilistikë / Makina dhe kamionë, Telekom(unikacioni), Ushtri / Mbrojtje, Mjekësi (e përgjithshme), TI (Teknologjia e informacionit), Qeveri / Politikë, Financë (e përgjithshme), Inxhinieri (e përgjithshme), Hapësirë ajrore / Aviacion / Hapësirë, Kompjuter (e përgjithshme) ... English
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
4 points
Korean në English
Identity Verified   Thomas Kim
  18 years as a professional translator
localization, localisation, Korean, English, medical translation, technology, software, machinery, hydraulics, physics, chemistry, mathematics, game, mobile, application ... Korean/Japanese
Koreja e Jugut
12 points
Korean në English
  Boram.k
  
Mjekësi: Stomatologji, Pedagogji / Arsim, Mjekësi: Kujdes shëndetësor, Tekstile / Veshje / Moda, Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimike, Inxhinieri (e përgjithshme), Matematikë dhe Statistikë, Fizikë, Kompjuter (e përgjithshme) ... Korean/English
Koreja e Jugut
0 points
Korean në English
Identity Verified   Fayona Cowperthwaite
  Translator, proofreader, voiceovers
Korean, Japanese, proofreading, editing, translation, British English, American English, patents, checking, Korean translation, Korean to English translation, Trados, Microsoft Office, Japanese to English, Korean to English, English proofreading, copy-editing, English (UK), English (US), patent translation, medical translation, general translation, document translation, translation checking, Japanese to English translation, Japanese to English checking, Korean to English checking, native English, Japanese to English proofreading, Korean to English proofreading, voiceover, voice over, dubbing, British accent, Female voice, Female voiceover, Female voice over, Female dubbing, British dubbing, narration ... English
Mbretëria e Bashkuar
0 points
Korean në English
  Hyerim Ko
  
Ushqim dhe Bulmet, Të përgjithshme / Biseda / Përshëndetje / Letra, TI (Teknologjia e informacionit), Matematikë dhe Statistikë, Media / Multimedia, Turizëm dhe udhëtimi, Kontabilitet, Internet, Tregti në internet, Qeveri / Politikë, Lojëra / Lojëra Video / Lojë me baste / Kazino, Financë (e përgjithshme), Kozmetikë, Bukuri, Gatim / Kuzhinë, Kinema, Film, TV, Drama, Antropologji, Poezi dhe Letërsi ... English/Korean
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
0 points
Korean në English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra   I funditAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët