Anëtar qysh nga Dec '06

Gjuhët e punës:
anglisht në shqip
shqip në anglisht
italisht në anglisht
italisht në shqip

Blerta Alikaj
Accurate and professional translations

Flushing, New York, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Local time: 21:13 EDT (GMT-4)

Gjuha amtare: shqip Native in shqip
  •   
  • Send message through ProZ.comAIM
Feedback from
clients and colleagues

on Willingness to Work Again info
5 positive entries
What Blerta Alikaj is working on
info
Feb 6:  Translating a volume of short stories. ...more, + 2 other entries »
Total word count: 0

Mesazh i përdoruesit
BETTER THAN NATIVE
Lloji i llogarisë Përkthyes i pavarur, Identity Verified Anëtar i verifikuar
Ky përkthyes po ndihmon përkthimin e ProZ.com në shqip
Services Translation, Interpreting, Editing/proofreading, Website localization, Voiceover (dubbing), Subtitling, Transcription, Training, Sales
Ekspertiza
Specializohet në:
Mjekësi: Kujdes shëndetësorReklamim / Marrëdhënie publike
Kozmetikë, BukuriGatim / Kuzhinë
Kinema, Film, TV, DramaCertifikata, Diploma, Licenca, CV
Media / MultimediaPedagogji / Arsim
Art, Arte dhe Mjeshtëri, Pikturë

Monedha që parapëlqehet USD
Aktiviteti i KudoZ (PRO) Pikët e fituara të nivelit PRO: 60, Pyetjet që u ka dhënë përgjigje: 34, Pyetjet që ka bërë: 28
Blue Board entries made by this user  5 entries

Portofoli Sample translations submitted: 2
Fjalorë Blerta
Arsimim në fushën e përkthimit Bachelor's degree - UT of Tirana Albania
Përvoja Vite përvoje në përkthim: 23. Regjistruar në ProZ.com: May 2004. Është bërë anëtar: Dec 2006.
Evidenca trajnimi/certifikimi shqip në anglisht (US State Department)
anglisht në shqip (US State Department)
Anëtarësi ATA
EkipeAlbanian
Programe kompjuterike Adobe Acrobat, Microsoft Excel, Microsoft Word, Powerpoint, SDL TRADOS
Faqja e internetit http://www.bletebzz.wordpress.com
Training sessions attended Official translations - contracts, certificates and court documents [download]
Contests won 6th ProZ.com Translation Contest: English to Albanian
7th ProZ.com Translation Contest: English to Albanian
Professional practices Blerta Alikaj endorses ProZ.com's Professional Guidelines (v1.1).
Rreth meje
Freelance translator based in USA. Interpreter/Contractor with the US Department of State. Extensive health care, social work and medical experience, accurate and punctual translations.
Ky përdorues ka fituar pikë KudoZ duke ndihmuar përkthyes të tjerë me terminologji të nivelit PRO. Klikoni totalin e pikëve për të parë përkthimet e dhëna të termave.

Totali i pikëve të fituara: 76
Pikët e nivelit PRO: 60


Gjuhët kryesore (PRO)
shqip në anglisht24
anglisht në shqip20
italisht në anglisht16
Fushat kryesore të përgjithshme (PRO)
Shkenca shoqërore20
Teknike / Inxhinierike16
Të tjera8
Ligjore/Patenta4
Marketing4
Pikë në 2 fusha të tjera >
Fushat kryesore të cilësuara (PRO)
Shprehje frazeologjike / Fjalë të urta / Thënie12
Pedagogji / Arsim8
Poezi dhe Letërsi4
Mjekësi (e përgjithshme)4
Ndërtim / Inxhinieri civile4
Ushtri / Mbrojtje4
Kozmetikë, Bukuri4
Pikë në 5 fusha të tjera >

Shihni të gjitha pikët e fituara >

This user has reported completing projects in the following job categories, language pairs, and fields.

Project History Summary
Total projects1
With client feedback0
Corroborated0
0 positive (0 entries)
positive0
neutral0
negative0

Job type
Translation1
Language pairs
anglisht në shqip1
Specialty fields
Mjekësi: Kujdes shëndetësor1
Other fields
Fjalë kyçe: health care, military terms, social work, social security, birth certificates, civil status, press releases, tourism, literature, poems, scripts, editing, journalism, accurate and fast translations, immigration documents.


Profile last updated
Apr 16


Your current localization setting

shqip

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search