Rrjeti i ndihmës të përkthimit KudoZ™

KudoZ™ provides ProZ.com users a way to offer each other, and guests, free assistance in translating tough terms.

Po hasni vështirësi për të përkthyer një term të vështirë? Afishoni një pyetje KudoZ

Për të ndihmuar në përkthimin e një termi apo fraze të shkurtër, afishoni një pyetje KudoZ dhe jepni kontekstin e fjalisë, gjuhën në të cilën dëshironi ta përktheni dhe çdo informacion tjetër sipas dëshirës. Pasi të afishoni pyetjen tuaj, përdoruesit e ProZ do të sugjerojnë përkthime me shpjegimet përkatëse dhe ndonjëherë edhe referenca.

Prisni përgjigjet, zgjidhni përgjigjen më të dobishme

After enough response have come in, the most useful answer can then be chosen. The person who submitted the chosen answer is then awarded some KudoZ points. KudoZ points are a main criterion for sorting translators and interpreters in the directory.

Pyetja dhe përgjigjia e përzgjedhur janë arkivuar

Pyetja dhe përgjigjia e sugjeruar ruhen dhe në vazhdim, ato do të jenë në dispozicion të kujtdo tjetër.
KudoZ™ translation help
Rrjeti KudoZ siguron një strukturë që përkthyesit dhe të tjerët të ndihmojnë njëri-tjetrin me përkthime ose shpjegime termash dhe frazash të shkurtra.See also:Your current localization setting

shqip

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët