Search the latest questions
Source language:
Target language:
Fushat:

Për të parë rezultatet e kërkimit, lutemi përsosni kriteret e kërkimitMë shumë »
Ora Pala e gjuhëve
Fusha
PyetjePyetësiPërgjigjet
16:16 gjermanisht në italisht
Gatim / Kuzhinë
Jo-PRO: Past Giovanni Pizzati -
16:15 spanjisht në anglisht
Gjeologji
cloritízados E. Novesky -
16:13 anglisht në greqisht
Mjekësi: Instrume...
light guide lens Anastasia Vronteli -
16:01 frëngjisht në spanjisht
Ligj (e përgjiths...
droits divertis Marion Delarue 1
15:46 anglisht në rusisht
Inxhinieri (e për...
reduced safety conditions Oleg Shirokov 1
15:41 gjermanisht në arabisht
Mjekësi: Stomatol...
Präzisions-Torx - Rotationsschutz Mohammed Hassan -
15:36 anglisht në italisht
Të tjera
push-on backing Federica Carrus -
15:16 anglisht në bullgarisht
Automobilistikë /...
instrument cluster Comtrans1 1
15:10 gjermanisht në frëngjisht
Transport / Trans...
Dreikraftbremse Geneviève Granger -
15:06 italisht në frëngjisht
Mekanikë / Inxhin...
pianta chiave Francine Alloncle 1
15:05 anglisht në portugalisht
Inxhinieri (e për...
tensionlinks Andre Lange 2
15:03 anglisht në frëngjisht
Biznes/Tregti (e ...
floating sea cushion Gwenl 2
14:47 gjermanisht në greqisht
Ligj: Kontratë(a)
amtierender Notar daira -
14:39 frëngjisht në gjermanisht
Investime / Letra...
l’acquis de croissance Olaf Reibedanz -
14:38 gjermanisht në anglisht
Financë (e përgji...
Zwischenposition transatgees -
14:32 frëngjisht në gjermanisht
Investime / Letra...
la fin du suramortissement fiscal Olaf Reibedanz -
14:25 anglisht në portugalisht
Inxhinieri (e për...
axlepads Andre Lange 1
14:23 spanjisht në anglisht
Menaxhimi i kuadr...
Jo-PRO: Ver empleados de baja, Ver futuras altas ( jo për pikë ) Alan Nicol -
14:22 anglisht në portugalisht
Inxhinieri (e për...
weighpads Andre Lange 2
14:16 frëngjisht në italisht
Mekanikë / Inxhin...
Chariot xfairy1013
Jo përkthyes
2
14:08 anglisht në hungarisht
Të tjera
JOBANGEL SZM -
14:07 italisht në gjermanisht
Mekanikë / Inxhin...
in bocca impianto Andrea Bauer -
14:06 anglisht në rusisht
Ligj (e përgjiths...
Judge Outliers Yuri Larin 1
14:02 gjermanisht në anglisht
Ligj: Kontratë(a)
dinglich belasten AndrewH712 1
13:59 anglisht në sllovenisht
Transport / Trans...
front smihael -
13:58 anglisht në frëngjisht
Ligj: Kontratë(a)
Failure to give possession FIROOZEH FARHANG 1
13:57 anglisht në sllovenisht
Transport / Trans...
facing smihael -
13:54 anglisht në rusisht
Transport / Trans...
bucketed system a_grabo 1
13:43 gjermanisht në frëngjisht
Materiale (Plasti...
Lauge / laugen vmaiso -
13:33 anglisht në rusisht
Transport / Trans...
break through planning a_grabo -
13:30 gjermanisht në rumanisht
Mjekësi (e përgji...
Hohlhandbeschwielung Andrada Secheli -
13:29 anglisht në rumanisht
Ligj (e përgjiths...
upon any trust I love London -
13:27 frëngjisht në gjermanisht
Investime / Letra...
investissement privé hors résidentiel Olaf Reibedanz -
13:26 anglisht në gjermanisht
Pasuri të patunds...
instruction Kay-Viktor Stegemann 1
13:17 anglisht në polonisht
Transport / Trans...
CUSTOMER FACING SERVICE AGENT Mirka Lenarcik 2
13:15 anglisht në portugalisht
Kompjuter (e përg...
host page Cintia Galbo 2
13:14 turqisht në anglisht
Pedagogji / Arsim
çocukların okul öncesi eğitim kurumlarında kazandıkları bu becerilerin VenomApocalypse 3
13:12 anglisht në çekisht
Turizëm dhe udhët...
corner suite Michal Kubina 1
13:12 frëngjisht në gjermanisht
Investime / Letra...
saluer les instituts nationaux de statistiques Olaf Reibedanz -
12:55 anglisht në serbisht
Mjedis dhe Ekolog...
packing bed Ana Kitanovic 1
12:54 anglisht në spanjisht
Ligj (e përgjiths...
to stiff Richard Ramirez 2
12:50 anglisht në rusisht
Biologji (-tek,-k...
origin of the accession Arkadii Marchenko 1
12:43 anglisht në frëngjisht
Mjekësi (e përgji...
\"PUW & Nitrogen\" Alexandre Saviano 1
12:40 anglisht në gjermanisht
Qeveri / Politikë
Agricultural Marketing Service Olaf Reibedanz 1
12:34 anglisht në spanjisht
Biznes/Tregti (e ...
equity stock option Virginia Bonaparte 3
12:33 anglisht në gjermanisht
Gazetari
GM crop global expansion and its advantages Olaf Reibedanz -
12:30 anglisht në portugalisht
Biznes/Tregti (e ...
Server Assistant Irene B 3
12:25 gjermanisht në portugalisht
Mekanikë / Inxhin...
Lamellenkamm liveap 1
12:12 anglisht në italisht
Biznes/Tregti (e ...
Spot generation equipment Gianni Pastore 2
11:54 anglisht në sllovenisht
Transport / Trans...
goods receipt delivery note smihael 1
Për të parë rezultatet e kërkimit, lutemi përsosni kriteret e kërkimitMë shumë »


KudoZ™ translation help
Rrjeti KudoZ siguron një strukturë që përkthyesit dhe të tjerët të ndihmojnë njëri-tjetrin me përkthime ose shpjegime termash dhe frazash të shkurtra.See also:Your current localization setting

shqip

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search