Member activities


Mëso rreth veprimtarive të anëtarëve të ProZ.com.


Online and offline events

ProZ.com online and offline training sessions provide professional training to translators, interpreters and others within the language industries. These sessions are delivered by professionals with proven expertise in their fields.


Konkurse përkthimi

Një mënyrë argëtuese për t'iu larguar sadopak rutinës dhe për të testuar e përmirësuar aftësitë tuaja së bashku me kolegët.


Certified PRO network

The ProZ.com Certified PRO Network is a new initiative of the ProZ.com community, the purpose of which is to identify qualified translators and translation companies working in various language pairs, and provide them with the option of networking and collaborating in an environment consisting entirely of screened professionals. Those accepted into the program earn the "ProZ.com Certified PRO" title and seal, which may optionally be displayed in profile pages and elsewhere on or off the ProZ.com website.


Forume profesionale diskutimi

The ProZ.com forums are an open discussion area for ProZ.com users to discuss topics of mutual interest in a relatively unstructured format.


Programi i këshilltarëve

Programi i këshillimit në ProZ.com është një nismë që ka për qëllim për t'u ofruar anëtarëve të plotë që të takohen me anëtarë të tjerë, të cilët kanë baza të thella dhe mund të ndihmojnë dikë të ri në profesion.Veprimtari të tjera


Watch translation related videos

Programi i këshillimit në ProZ.com është një nismë që ka për qëllim për t'u ofruar anëtarëve të plotë që të takohen me anëtarë të tjerë, të cilët kanë baza të thella dhe mund të ndihmojnë dikë të ri në profesion.

Shiko video që lidhen me përkthimetPamje e përgjithshme e faqes

Një vështrim i shpejtë i funksioneve në dispozicion në faqen e ProZ.com
All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search