Blue Board i ProZ.com ka qenë një mjet i rëndësishëm për menaxhimin e riskut për ofruesit e shërbimeve gjuhësore që nga viti 2001 dhe përfshin 170,971 regjistrime në 14,214 kontraktues.Regjistrimet më të fundit (view more)


Abonohuni në postat elektronike ditore "thirrje për regjistrim" për t'u njoftuar kur përkthyesit kërkojnë reagime nga një kontraktues. Mëso më shumë....

Subscribe now


Akses i kufizuar

Aksesi juaj në informacionin e të dhënave të Blue Board të ProZ.com është i kufizuar.
Për të fituar akses të plotë, konsideroni të bëheni anëtar profesionist ose biznes i ProZ.com.

ProZ.com Professional Member Only Feature Anëtarësia e ProZ.com

Anëtarët e ProZ.com gëzojnë akses të pakufizuar në të gjitha të dhënat e Blue Board. Kjo përfshin:

 • Akses i plotë në informacionin e kontaktit të palës kontraktuese
 • Regjistrime LWA (Mundësi për të punuar sërisht)
 • Komentet e regjistrimit të palës kontraktuese dhe kërkimi i komenteve
 • Aftësia për të aplikuar tek kontraktues që po pranojnë në mënyrë aktive aplikime nga profesionistë të pavarur
 • Grafikët, vizualizimet dhe statistikat e hollësishme për regjistrimet e LWA (Mundësi për të punuar sërisht)
 • Access to the edit history of comments
 • Additional category ratings (members are able to see ratings entered by others for the outsourcers that they have rated. ProZ.com Plus subscribers are further able to view ratings entered for outsourcers that they have not worked for)
Mëso më shumë

Blue Board™

Një databazë e shfletueshme e punëdhënësve të punëve të përkthimeve me reagime nga përkthyesit.

 • Search by outsourcer name, country, and/or ProZ.com primary profile name (i.e. 'ABC Company France').
Latest entry Blue Board record Vendi Profili i ProZ.com LWA (Mundësi për të punuar sërisht) Entries

Loading...

Your current localization setting

shqip

Select a language

Jobs
 • All of ProZ.com
 • Kërkim termi
 • Punët
 • Forume
 • Multiple search