Jobs & directories


Një përmbledhje e sistemeve dhe direktorive të punëve në ProZ.com


Lista

Me mbi 1 milion anëtarë të regjistruar, ProZ.com është streha e komunitetit më të madh të përkthyesve dhe interpretëve. Direktoritë e tjera përfshijnë kompani përkthimi, kontraktorë të jashtëm të punëve gjuhësore (me reagime nga përkthyesit), studentë dhe shumë më tepër.


Sistemi i afishimit të punëve

Një sistem i afishimit të punëve për punëdhënës që kërkojnë oferta nga profesionistët gjuhësorë. Merrni mesazhe e-postë kur afishohen punë që mudn t'ju interesojnë. Sistemi i punëve lidhet ngushtë me Blue Board, i cili është një bazë të dhënash e punëdhënësve të punëve gjuhësore me reagime të dhëna nga përkthyesit.Pamje e përgjithshme e faqes

Një vështrim i shpejtë i funksioneve në dispozicion në faqen e ProZ.com