Konferencat
 
 

Konferencat e ProZ.com

Konferencat e ProZ.com ofrojnë mundësi për zgjerim të rrjetit profesional tek-për-tek, trajnime, diskutime, prezantime, socializim dhe zhvillim profesional, të cilat janë përmbledhur në moton e konferencës: Konferencat e ProZ.com: mësim, zgjerim rrjeti profesional dhe argëtim!
Shiko gjithashtu: Konferencat virtuale

Shiko gjithashtu:
Keep up-to-date with the latest tools available in your market with trainings in your area.

Informal get-togethers of groups of ProZ.com users living in close proximity.

Upcoming Conferences


ProZ.com/TV event
#LocNowAndFuture
This event begins on Mon Jun 15

CREATIVE MINDS COME TOGETHER
June 15, 2020 10am-4pm GMT

Virtual Conference and Networking Event

Join the Slack channel for live networkingYour current localization setting

shqip

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Kërkim termi
  • Punët
  • Forume
  • Multiple search