Anëtar qysh nga Jun '08

Gjuhët e punës:
japonisht në italisht
spanjisht në italisht
arabisht në italisht
shqip në italisht
bjellorusisht në italisht

Alessandra Ricci
Communication is the future!

Ravenna, Emilia-Romagna, Itali
Local time: 13:12 CEST (GMT+2)
  • Send message through ProZ.com
Feedback from
clients and colleagues

on Willingness to Work Again info
No feedback collected
Lloji i llogarisë Translation agency/company employee or owner, Identity Verified Anëtar i verifikuar
Data security Created by Evelio Clavel-Rosales This person has a SecurePRO™ card. Because this person is not a ProZ.com Plus subscriber, to view his or her SecurePRO™ card you must be a ProZ.com Business member or Plus subscriber.
Lidhje me shoqata të tjera
This person is listed as an employee of:
Blue Board affiliation:
Services Translation, Interpreting, Editing/proofreading, Website localization, Voiceover (dubbing), Transcription, Desktop publishing, Project management
Ekspertiza
Specializohet në:
KontabilitetReklamim / Marrëdhënie publike
BujqësiArkeologji
ArkitekturëAstronomi dhe Hapësirë
Financë (e përgjithshme)Automatizimi dhe robotikë
Automobilistikë / Makina dhe kamionëBiologji (-tek,-kim,mikro-)
Ndërtim / Inxhinieri civileBiznes/Tregti (e përgjithshme)
Materiale (Plastikë, Qeramikë, etj.)Certifikata, Diploma, Licenca, CV
Kimi; Inxhinieri/Shkencë kimikePoezi dhe Letërsi
Telekom(unikacioni)Kompjuter (e përgjithshme)
Ligj: Kontratë(a)Tekstile / Veshje / Moda
Gatim / KuzhinëKozmetikë, Bukuri
Ekonomi
Përvoja Regjistruar në ProZ.com: Oct 2007. Është bërë anëtar: Jun 2008.
ProZ.com Certified PRO certificate(s) N/A
Evidenca trajnimi/certifikimi N/A
Anëtarësi Federlingue
Programe kompjuterike Adobe Acrobat, AutoCAD, Microsoft Excel, Microsoft Word, Pagemaker, Powerpoint, QuarkXPress, SDL TRADOS
Faqja e internetit http://www.traducosrl.it
Events and training
Bio
Nuk është cilësuar përmbajtja
Fjalë kyçe: reliabilty, professionalism, rapidity


Profile last updated
Feb 16, 2018